997
Пляж Брайтон
Цікава прогулянка по Росії.
У Нью-Йорку, підвіска була приватною і належить іншим особам.
У зв'язку з цим у них багато ідентичних станцій на різних гілках. Це всього два паралельні гілки.
Або три. В цілому, ми спочатку сиділи трохи на виворітному, але ми вирішили, що ми вже могли на місці.
Прогулянка по парі станцій на праву вулицю на пляжі. Час і половина з центру міста.
Ми доїхали до острова Коней і вирішили знайти тут пляж і погулятися по ньому, але тут я моя англійська.
Вимова не вдалося. Я піду до великої чорної людини і сказати,
-Вибачте мене, Кен ю Допоможіть мені? Вера з ze biitch?
-Чи?
- Ken yu шоу mi ze biitch?
- Я не знаю, wat u tolking ebout, meen ... і зліва.
Що ви можете зробити, якщо не існує великої різниці в захваті від пляжу і трохи? Для мене.
У нас є те, що він був темним. Уся вулиця знаходиться під залізною тканиною метро, її довжина становить близько 1,5 км.
як я думав. Ви можете дістатися до одного кінця до іншого за 20 хвилин. Є багато більше знаків російською мовою.
Коли ви починаєте читати їх, ви розумієте, що ви не прийшли до Росії, але до СРСР.
Скопіювати тут. Це може бути побачене у людей, у своїх інтересах, у глухих бесідах чути від пасторів.
Яскравий Пляж – екскурсія на активний монастир. Ви можете подивитися і торкнутися тільки з дозволу.
У зв'язку з цим у них багато ідентичних станцій на різних гілках. Це всього два паралельні гілки.
Або три. В цілому, ми спочатку сиділи трохи на виворітному, але ми вирішили, що ми вже могли на місці.
Прогулянка по парі станцій на праву вулицю на пляжі. Час і половина з центру міста.
Ми доїхали до острова Коней і вирішили знайти тут пляж і погулятися по ньому, але тут я моя англійська.
-Чи?
Що ви можете зробити, якщо не існує великої різниці в захваті від пляжу і трохи? Для мене.
У нас є те, що він був темним. Уся вулиця знаходиться під залізною тканиною метро, її довжина становить близько 1,5 км.
як я думав. Ви можете дістатися до одного кінця до іншого за 20 хвилин. Є багато більше знаків російською мовою.
Коли ви починаєте читати їх, ви розумієте, що ви не прийшли до Росії, але до СРСР.
Скопіювати тут. Це може бути побачене у людей, у своїх інтересах, у глухих бесідах чути від пасторів.
Яскравий Пляж – екскурсія на активний монастир. Ви можете подивитися, але тільки зв'язатися з дозволом. >>
Чебуреки і білі люди тут все ще продаються на вулиці і не Лужков він не заборонить, як тільки заборонений
Торгівля по вулицях метро.
р.
Торгівля вулицями метро.
Новорічний круглий рік. Наприкінці лютого в кінці лютого. Судячи тим, що останні фігури скотчуються, вони пропонують
Святкування нового 20-го року не перший раз!
Святкування нового 20-го року не перший раз! >>
Ми пропонуємо всі види послуг тут...
Припустимо, як багато аптек, які вони мають, можна зробити висновок, що життя тут болюче. Фармацевтичний будинок!
І такі питання вирішуються тут...
Постер: Гоша Куценко, Дмитра Харатян, Одеса - місто відьм...
3250Р. 3700Р.
Продаємо все!
А англійська – різновид у дужках.
Російські справи, вони також росіяни в Америці. Особливо на парних (2,6) і непарних (1,3.5) днів
Океан Новий Кафе
Лаки, пельмені ... )
Лаки, пельмені ... )
Ресторан Приморський тренд: скоро це буде 8 Березня, жінки запрошують гостей!
аптека
Старі слоти на вулиці! Я пам'ятаю один стоячий у дитячому світі у Красногорську.
Автомобіль тут, звичайно, не радянський.
Зараз! Книги англійською мовою
Траш Петра.
3 квітня, 6pm Сергій Безруков
І ось традиційний приклад з серії "Ви зрізаєте або зайдіть в гру": Касир - касовий реєстр, а Килим - Karpet!
р.
Не життя, але казка!
Фільми з перекладом, хлібом - російською!
і життя без других думок
свято
9251
Скелястий кашель, наприклад.
450724 р.
Річна продаж
І ось квіти тільки один раз.
Красива реклама для французьких парфумів
немає проблеми
Навігація
р.
Дизайн вітринів приніс разом з усім від СРСР
та намети з шампанським, пельменями та гречкою
вишня
Газета російською мовою.
р.
Гарячий бар і салатний бар і інший мішок на стілець
Кальф-хрест
та курячі кулі
Elza Fance Food, Корп. присутні:
Всі книги, всі жанри!
будь-яка система світу!
Найкращий
Зважаючи на те, що в лютому Я пішов там навіть без куртки, зберігання дуже актуально.
подарунок-магазин
Підписка
Гарячі страви з риби і морепродуктів: смажені Glos! чи бас? Приклад.
р.
І ПРОФЕСОРСЬКА!
Зукерман перетягування
Замітка Джерурика!
Розкриття на стінах!
Р
А ось подія на вулиці: магазин рухається!
Дунай, кінець світу буде краще! й
ЯХ!!!
Але тут я вирішив купити собі ковбаси Одеса. У м'ясному відділі зважали, приклеїли шматок паперу, писав номер 2
І пішов до. Я бачу: в одному стоїть особа 4, а в іншому. Я пішов на місце, де мало людей.
Підходить і каже:
- Ви не ts ze line? У ю дует? Ти не ші ze line? ж?
Я не знаю або дивлю лінію (зрозуміє, звичайно, що я російська).
Але потрібно знати, дорого, потрібно знати.
І пішов до. Я бачу: в одному стоїть особа 4, а в іншому. Я пішов на місце, де мало людей.
Підходить і каже:
Ресторан японська Чикурін
Молода жінка шукає роботу!
Прогулянка по вулиці невеликої Русі на морі, ми пішли в справжній ресторан Одеса. Звісно, він консультував нас.
Стара людина на вулиці, яка забули ім'я і запам'яталася її знову, побігла після нас 200 метрів з палицею, зловила і сказала:
- Я пам'ятаю ім'я! Це ... (забули назву автора). Ресторан розташований на перетині проспекту Яскравого пляжу і Коней.
Як очікується, вони замовили там борщ з гальками, порцією салату «Одеса» і пельменями. Під час їжі з наступного столу.
Тасти були протікали: "Привіт, діти, ми пишу для вас!" Для вас влаштувати тут, дізнатися мову, знайти роботу ... наречена. . ?
Так вони живуть там ... для другого здавалося нам, що це центр світу, і ми не хотіли йти далеко, як Манхеттен.
543709
Стара людина на вулиці, яка забули ім'я і запам'яталася її знову, побігла після нас 200 метрів з палицею, зловила і сказала:
- Я пам'ятаю ім'я! Це ... (забули назву автора). Ресторан розташований на перетині проспекту Яскравого пляжу і Коней.
Як очікується, вони замовили там борщ з гальками, порцією салату «Одеса» і пельменями. Під час їжі з наступного столу.
Тасти були протікали: "Привіт, діти, ми пишу для вас!" Для вас влаштувати тут, дізнатися мову, знайти роботу ... наречена. . ?
Так вони живуть там... за секунду ми думали, що це був центр світу, і ми не хотіли б піти далеко, як Манхеттен. " >>
Зареєструватися
У Нью-Йорку, підвіска була приватною і належить іншим особам.
-Чи?
Яскравий Пляж – екскурсія на активний монастир. Ви можете подивитися і торкнутися тільки з дозволу.
-Чи?
Яскравий Пляж – екскурсія на активний монастир. Ви можете подивитися, але тільки зв'язатися з дозволом. >>
Чебуреки і білі люди тут все ще продаються на вулиці і не Лужков він не заборонить, як тільки заборонений
Торгівля по вулицях метро.
р.
Торгівля вулицями метро.
Новорічний круглий рік. Наприкінці лютого в кінці лютого. Судячи тим, що останні фігури скотчуються, вони пропонують
Святкування нового 20-го року не перший раз!
Святкування нового 20-го року не перший раз! >>
Ми пропонуємо всі види послуг тут...
Припустимо, як багато аптек, які вони мають, можна зробити висновок, що життя тут болюче. Фармацевтичний будинок!
І такі питання вирішуються тут...
Постер: Гоша Куценко, Дмитра Харатян, Одеса - місто відьм...
3250Р. 3700Р.
Продаємо все!
А англійська – різновид у дужках.
Російські справи, вони також росіяни в Америці. Особливо на парних (2,6) і непарних (1,3.5) днів
Океан Новий Кафе
Лаки, пельмені ... )
Лаки, пельмені ... )
Ресторан Приморський тренд: скоро це буде 8 Березня, жінки запрошують гостей!
аптека
Старі слоти на вулиці! Я пам'ятаю один стоячий у дитячому світі у Красногорську.
Автомобіль тут, звичайно, не радянський.
Зараз! Книги англійською мовою
Траш Петра.
3 квітня, 6pm Сергій Безруков
І ось традиційний приклад з серії "Ви зрізаєте або зайдіть в гру": Касир - касовий реєстр, а Килим - Karpet!
р.
Не життя, але казка!
Фільми з перекладом, хлібом - російською!
і життя без других думок
свято
9251
Скелястий кашель, наприклад.
450724 р.
Річна продаж
І ось квіти тільки один раз.
Красива реклама для французьких парфумів
немає проблеми
Навігація
р.
Дизайн вітринів приніс разом з усім від СРСР
та намети з шампанським, пельменями та гречкою
вишня
Газета російською мовою.
р.
Гарячий бар і салатний бар і інший мішок на стілець
Кальф-хрест
та курячі кулі
Elza Fance Food, Корп. присутні:
Всі книги, всі жанри!
будь-яка система світу!
Найкращий
Зважаючи на те, що в лютому Я пішов там навіть без куртки, зберігання дуже актуально.
подарунок-магазин
Підписка
Гарячі страви з риби і морепродуктів: смажені Glos! чи бас? Приклад.
р.
І ПРОФЕСОРСЬКА!
Зукерман перетягування
Замітка Джерурика!
Розкриття на стінах!
Р
А ось подія на вулиці: магазин рухається!
Дунай, кінець світу буде краще! й
ЯХ!!!
Але тут я вирішив купити собі ковбаси Одеса. У м'ясному відділі зважали, приклеїли шматок паперу, писав номер 2
Підходить і каже:
Підходить і каже:
Ресторан японська Чикурін
Молода жінка шукає роботу!
Прогулянка по вулиці невеликої Русі на морі, ми пішли в справжній ресторан Одеса. Звісно, він консультував нас.
Так вони живуть там ... для другого здавалося нам, що це центр світу, і ми не хотіли йти далеко, як Манхеттен.
543709
Так вони живуть там... за секунду ми думали, що це був центр світу, і ми не хотіли б піти далеко, як Манхеттен. " >>
Зареєструватися