Фотографи Філіппіни

Ось підбір фотографій, знятих користувачами Національного географісу під час подорожі в Філіппіни.

Фото готелю Lake Burnham Park, Бачуі, Філіппіни. Довгий експлуатація з фільтром ND8 та фільтром обробки ND8.

На фестивалі Viray Festival в Санта-Ана, Кагаян, Філіппіни.

Цей образ був прийнятий під час фестивалю Sinulog в Cebu, Острів Cebu, Філіппіни.

Гора Майон, один з багатьох активних вулканів в Філіппінах, завжди був улюбленим.
серед філіппінок через його ідеальну форму конуса. Наприкінці 2009 року вулкан
Починався ераптинг. Ми вирішили переїхати на південь від Маніла до Бікольської губернії, де
Mount Mayon розташований для захоплення лютого красивого трави.

серед філіппінок через його ідеальну форму конуса. Наприкінці 2009 року вулкан
Починався ераптинг. Ми вирішили переїхати на південь від Маніла до Бікольської губернії, де
Гора Майон - захопити рятівку красивих травень.

Clownfish в anemone, dawin, Філіппіни.

Гірські губернії північного острова Лузона в Філіппінах славиться рисовими терасами.
Найкрутіші в світі, покатані на неймовірно крутих схилах. Ці тераси поливають
бамбукові труби і добре оформлені канали збереглися більше 2000 років.
тест часу. Фото було взято в Бену на ранковому вогні на лінзі Nikon D700 і 50mm f1.4.

Найкрутіші в світі, покатані на неймовірно крутих схилах. Ці тераси поливають
бамбукові труби і добре оформлені канали збереглися більше 2000 років.
тест часу. Фото було взято в Бену на ранковому вогні на лінзі Nikon D700 і 50mm f1.4. « » » » » » » » » » » » » » »

Фруктовий продавець.

1 999 р.

Флок сардини з фотографіями на острові Пескадор, Філіппіни.

Це одна з фото з моєї останньої поїздки. Корона, Палаван, Філіппіни. Вгору
Я фотографував катер в дуже красивих і прозорих водах Корона.

Я фотографував катер в дуже красивих і прозорих водах Корона.

Моя друзі і я залишився на віддаленому сільському пляжі в цій частині острова Negros.
Філіппіни вирішили побачити, що це сім'я з трьох боїться. Вибачте.
Вони дивилися, вони кидають сітки і витягують їх три рази, але вони змогли ловити все.
близько п'яти дрібних рибок ... Мій тато сказав, що потрібно бути достатньо для сніданку.

Філіппіни вирішили побачити, що це сім'я з трьох боїться. Вибачте.
Вони дивилися, вони кидають сітки і витягують їх три рази, але вони змогли ловити все.
близько п'яти дрібних рибок ... Мій батько сказав, що він повинен бути достатньо для сніданку. >>

Відображення світової війни II - особняк називається "Руби" можна побачити на "скло столу"
Під час заходу сонця в Байкоді, Філіппіни. Його власники свідомо обпекли особняку під час другого
Японці не дозволяли використовувати його як свого штабу. Сьогоднішній особняк.
Привертає туристів на острів Негроса і став популярним місцем для весілля.

р.

Під час заходу сонця в Байкоді, Філіппіни. Його власники свідомо обпекли особняку під час другого
Японці не дозволяли використовувати його як свого штабу. Сьогоднішній особняк.
Привертає туристів на острів Негроса і став популярним місцем для весілля. >>

Фото, зняті на острові Пескадор, Філіппіни.

1879570

Щорічно в Cebu, Філіппіни проводяться урочисте свято.
Фестиваль розташований на честь Санто Нінео. Санто Нінео – Ісус як дитина. Про це
Щотижневі торжества проводяться, до складу яких входять річковий парад.
Проведення в храмі Санто-Ніньо та інших заходів, таких як фешн-сторани та вуличні заходи
парадний або вуличний танці. Люди залишають свої будинки і збираються на вулицях протягом цього часу.
Це великий захід, який також приваблює туристів з інших країн.

Фестиваль розташований на честь Санто Нінео. Санто Нінео – Ісус як дитина. Про це
Щотижневі торжества проводяться, до складу яких входять річковий парад.
Проведення в храмі Санто-Ніньо та інших заходів, таких як фешн-сторани та вуличні заходи
парадний або вуличний танці. Люди залишають свої будинки і збираються на вулицях протягом цього часу.
Це чудовий захід, який також приваблює туристів з інших країн. >>

Тисячі віруючих беруть участь у святкуванні 300-річчя Матері Божої пенапурії на Надзі, Філіппіни.

Зварюючись на висоті хуни сезону, Фестиваль Мамбукал Мудпак у Мурсія, Західний Негрос,
Звертаємо увагу, що гармонія людини і природи і викликів на захист навколишнього середовища серед молоді.
Для того, щоб побороти себе духом фестивалю, учасники покривають себе родючим ґрунтом, відомим світовим.
Як і Мамбукал глини.

Звертаємо увагу, що гармонія людини і природи і викликів на захист навколишнього середовища серед молоді.
Для того, щоб побороти себе духом фестивалю, учасники покривають себе родючим ґрунтом, відомим світовим.
Як Мамбукал глини. >>

Найпопулярніші туристичні напрямки в Філіппінах.
Розташований в північному районі провінції Алан. Це місце зачаровує людей з усього світу.
світ з прекрасними західними та білими піщаними пляжами, а також великою кількістю води
спорт. Ця картина була взята 4 березня 2011 року.

Розташований в північному районі провінції Алан. Це місце зачаровує людей з усього світу.
світ з прекрасними західними та білими піщаними пляжами, а також великою кількістю води
спорт. Ця картина була взята 4 березня 2011 р. >>

Фліппінські сходження на вершині гори Марівелі, Батан, Філіппіни.

Батарські рисові тераси в Дюгао, Філіппіни. Рисові тераси аналогічні по Азії.
Але навряд чи в будь-якому місці вони ефектні, як у віддалених горах північного Лузона.

Але в будь-якому місці вони ефектні, як в віддалених горах північної частини острова Лузона.

Садівник з карабао на горі Таламітем в Батангах, Філіппінах, в дускані.

Фоторепортаж в Iloilo, Філіппіни. Фестиваль «Дінаг'ян».
щоденно третій тиждень січня. Ані воїни одягають яскраві костюми і танцюють до ритму барабанів. Це відбувається.
На честь Санто Ніно (Хід Ісуса) і відзначення приїзду поселенців Малайського. Що
племена беруть на вулиці. Кожне плем’я складається з членів Ані, які розфарбовуються чорно-коричневими.
Колір повинен бути схожим на реальні люди Ati.

щоденно третій тиждень січня. Ані воїни одягають яскраві костюми і танцюють до ритму барабанів. Це відбувається.
На честь Санто Ніно (Хід Ісуса) і відзначення приїзду поселенців Малайського. Що
племена беруть на вулиці. Кожне плем’я складається з членів Ані, які розфарбовуються чорно-коричневими.
Колір повинен бути схожим на справжніх людей Ati.

Фотографія, взята в Чарівне Королівство, Маніла, Філіппіни

У шампах і місцях міграції птахів в Кандабі, Філіппіни, фермера на своєму шляху додому. Тут немає публіки.
Більшість людей, які знаходяться на велосипеді або їздити на велосипеді.

Більшість людей, які їздить на велосипеді або їдуть на велосипеді. >>

Wigan - це восьмигодинний автобусний автобус з Маніла. Список Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.
Найстарші будинки, побудовані переважно китайських торговців під час, коли Філіппіни перебували в Філіппінах.
іспанська колонія. Сотні Старих Кризологічних будинків Calle.

Найстарші будинки, побудовані переважно китайських торговців під час, коли Філіппіни перебували в Філіппінах.
іспанська колонія. Сотні Старих Кризологічних будинків Calle.

Пам'ятник посуху на островах Камігуїна, Філіппіни.

р.

Смагляві рибні охоронці свого анемона в Sabang, Mindoro, Філіппіни.

549590

Цей образ був прийнятий в Ocean Park в Манілі, Філіппіни. Серед моряків та туристів,
Група нунів, які користуються морським життям.

Група нунів, які насолоджувалися морським життям. >>

У середині дня я прибув до Бргії. Багонг Байан, Марія Лагуна, Філіппінка. Я приймав цю картину, коли небо було менш яскравим, об'ємним хмарами.

р.

Калібо, Алан, Філіппіни.

Це одне з найкрасивіших місць на Філіппінщині – Mount Balagbach в Binangonan, Rizal, Філіппіни.
Візьміть нічого, але фотографії, залиште нічого, але відбитки ніг, вбити нічого, але час.

Візьміть нічого, але фотографії, залиште нічого, але відбитки ніг, вбити нічого, але час. >>

Я сказав, що це був старий церковний дзвін з іспанської окупації Філіппіни, який прослужив між
1521 і 1898. Дзвін був побудований 1586 року, коли муніципалітет Сан Хуан був оголошений центром міста.
губернії за наказом ювіанської гарантії.

1521 і 1898. Дзвін був побудований 1586 року, коли муніципалітет Сан Хуан був оголошений центром міста.
Наказу ювілярів >>

Церква Куяпо є однією з найстаріших церков Маніла. Церква, в якій знаходиться
Скульптура Чорного Назарена – художня скульптура Ісуса Христа
темне дерево. Фото було взято на дощовий день. Церква чудово відобразиться в
Волога плитка, яка покриває квадрат перед храмом.

Скульптура Чорного Назарена – художня скульптура Ісуса Христа
темне дерево. Фото було взято на дощовий день. Церква чудово відобразиться в
Мокра плитка, яка покриває квадрат перед храмом. >>

Ані племена втілюють багату культуру філіппінських народів. Сьогодні ці корінні народи вважаються вимираючими і тільки імітацією своїх митних і традицій можна побачити на фестивалі.

Габаритний зображення

Bangka (Tagalog слово) є дерев'яним катером, що використовується рибалок для риби. Ця фотографія була взята в Маніла Бей, Філіппіни.

Це вид з Мактан-Мандау, який з'єднує острови Мактана і Цебу.

р.

Коли я пішов за Філіппіни в грудні 2010 року, я погодився принести гарну фото.
Мій будинок дружини щодня. Я не хотів, що день до тих пір, поки я знайшов ці діти грати.
в задній частині джипа.

р.

Мій будинок дружини щодня. Я не хотів, що день до тих пір, поки я знайшов ці діти грати.
на спині джипа. >>

Прогулянка по луків на схилах гори. Пулаг - третій найвищий пік у Філіппінах.

Р

Дитина в сухому фонтані в Бінондо, Маніла, Філіппіни

Фестиваль Санто Нінео в Сєбу, Філіппіни проводиться на честь статуї – подарунок від короля Іспанії.
Шарль І, відданий Фердинандом Магелланом до "нового" християни Філіппіни в якому зараз називають місто Філіппін.
Кебу в 1565 р.

Шарль І, відданий Фердинандом Магелланом до "нового" християни Філіппіни в якому зараз називають місто Філіппін.
Кебу в 1565 р. >>

Sunrise на Kiltepan.

Під час спокійного дука на Філіппінах рибалка купує до рибного плями.

Зареєструватися