Новий тип шахрайського шахрайства в Росії - QR-коди

У цьому пості я розповім про прогресивне шахрайство, яке сьогодні активно розвивається в Росії і називався «фішингом» QR-кодів. Обов'язково читати далі, занадто, щоб закохатися на приманку шампанів.

З цією поштою я хочу попередити російськомовну громаду про новий
фінішна тенденція, сім кроків, що рухаються по всій Європі.
В даний час вона покрила Німеччина. Я думаю, що це буде йти до Росії і СНД дуже швидко.

Точка полягає в тому, що QR-код на плакаті в аеропорту, рекламна брошура в аеропорту.
лікар або, наприклад, на інформаційній стікер висить в банку,
непристойно приклеюється до іншого, що ведеться відповідно до шкідливої сторінки фена.
Іноді це навіть вирізати, і новий, як і з внутрішнього банку.
на постері за склом на зовнішній стіні або передні двері.
Ззовні такий клей практично не помітний під склом.
У банку немає сумнівів, що QR-код належить банку.

Навіть люди, які серйозно ставляться до безпеки своїх даних, потрапляють в цю плой.
Наприклад, перевірте URL-адреси в браузерах перед сплатою PayPal тощо.
Це пов'язано з високим рівнем довіри в інформаційному висить всередині великого банку.

З моїх знайомих ми маємо два випадки:
до У браузері телефону з’явилися всі паролі.
Після відвідування сайту просування фільму, з QR-коду, знятого в аеропорту Франкфурта.
Коли я приїхав в Гамбург, я не можу піти в будь-яку точку.
- Друг моєї другої коми отримав більш серйозний.
Він бачив в банку «продаж» нової версії StarMoney зі знижкою
Aka Home Banking, популярна банківська програма в Німеччині, вирішила придбати її по телефону – QR з плакатом і т.д.
В результаті є пароль, вкрадений PayPal і певна кількість грошей, дебетованих PayPal з рахунку.
До речі, все може призвести до того, що він значно гірший - StarMoney розширює завантаження.
Що це, він може надіслати ліву URL на Троянський зірочок.
Після того, як біла хутрична маса прийде на всі його рахунки.

Будь ласка, зв'яжіться з нами