532
Як працює травматолог взимку
Я думаю, що кожен знає, що працює травматологом в середині сезону осені і переломів не так легко. Читати далі про цю першу персональну кар'єру.
Про спекотний сезон
На початку грудня, коли раптово падає сніг і перепади температур.
Зима завжди лікує неочищені - комунальні послуги не готові, сніг на дорогах.
Коли температура плаває, вона перетворюється на пишні, а потім на лід. Ось ми йдемо!
І закінчується тільки тоді, коли сніг остаточно знизився.
Ви виховуєте, скажете поважати коханим і піти на роботу до весни.
Ви не можете залишити клініку протягом декількох днів.
Хтось приніс вночі - потрібно лікувати, екстрені операції - потрібно робити. І кожен з них знайде свій шлях до Його.
Я, моя дружина, яка святкувала Новий рік знову цього року без мене, бо я був на миті.
Ви можете мати близько 30 пацієнтів на добу. Але є деякі обмеження на потік, більше, ніж які ще не проходять через одного лікаря.
Найпоширеніша травма взимку - "фелл-вейк-ап-рецепція". Найчастіше щиколотки перерву.
Але виникають переломи рук, радіальні кістки, лікті — це коли ви не змогли.
До речі, підбори самі - половина перелому, потрібно лише трохи перекручувати ноги.
Площа контактних скорочень, не тертя. Коли стопа повністю на землі,
Це набагато простіше маневрувати і вийти.
Тому питання підбори дуже горять. Жінки, опустіть підбори на зиму!
[color=#000099] Про новий рік
Новорічний сезон можна вважати відкритим, коли починаються корпоративи, тобто з початку грудня.
Тут кількість травм п'яти різко зростає. На Новий рік, і не так багато.
Це тому, що не всі потрапляють до лікарні.
На наступний ранок вони прокидаються і усвідомлюють щось неправильно.
Класика:
Ксенія, чому я маю таку велику руку?
Або:
Олег-Олег, приїжджайте сюди, здавалося б, щось неправильно з ним!
Це перший раз. Хто може вижити до 13 січня: хто хворий на свята?
А потім на свята - потрібно лікувати. Напередодні Нового року лікарі завжди проходять обов’язки в стаціонарі.
І ось травматологи працюють на парі з хірургами, адже всі види панкреатиту, печінки та інших рад побуту Нового року.
На ступні травми
Кількість травм залежить не тільки від сезону, але і від конкретної головки.
У кожному сезоні травматологи мають свої радості: влітку і навесні – ролики, велосипеди та інші засоби пізніх суїцидів.
Також є зимові види спорту та весняні види спорту.
Будь-який травматолог прагне погоджуватися з Ейнштейном, що є двома нескінченностями: Всесвіт і людська витривалість.
Ви усвідомлюєте, що коли пацієнти приходять до вас з дивовижними травмами. Наприклад, німецька варена їжа для своєї риби.
І йому довелося подрібнити щось, і він взяв м'ясорубку, але швидкість обертання здавалася нещастям до нього.
Таким чином, гломерій Teutonic genius з'єднав свердла на м'ясорубку і не врахував швидкість обертання - м'ясорубка затягнула руки.
Тисячі травм починаються з слів: «Вася, подивіться, як я можу!» і на снігоходах в дерево.
Коли люди перетинають лінію причини, найчастіше вона закінчується в офісі.
Люди також схильні експериментувати. Я здивився вперше.
Коли я бачив запальничку в анусі пацієнта на рентгенівському промені.
А потім я знайшов так багато. Ось рентгенівський промінь пацієнта -- є тазкові кістки, і є чужорідне тіло.
Це фалоімітатор, і батареї чітко видно.
Про колег
У мене є весь iPhone повний речей.
Лікарі і я періодично киньте ці фотографії навколо, як правило, поділу деяких цікавих випадків.
Навпаки, комплекс - красива, складна і добре проведена операція.
Ось фотографії зламаної руки перед і після операції.
Ми збираємо спільну і кістку, як дизайнер. І в кінці, як красиво його виявилося.
Важко бути друзями з недорогими. Тим не менш, коли ви знайдете себе в незнайомій компанії і хтось випадково дізнається, що ви лікар.
Відразу починається: «У мене є головний біль в цьому місці надовго», «У мене є рука», «У мене є нога».
Не сумнівайтесь, що ви подивитеся на це, ви відповіли його, але вони люблять, "Я теж мав це".
А лікарі знають, що поза роботою ми не спілкуємося на медичній темі, і ми розповімо цікаві випадки від практики.
Як стати травматологом
Люди приходять до медицини з трьох причин: Я хочу, щоб він був, я хочу, тому що у мене є мама дядько.
Я не хочу, але я маю маму дядько.
По-перше, ви маринуєте в університеті протягом шести років, намагаючись розібратися, що ви хочете з життя -- якщо ви там, звичайно.
Отримання кліща від дорослого, або якщо у вас немає шляхів в медицині, тому ваш тато був урологом,
Мій дід був урологом, мій великий-грудом був уролог.
У процесі навчання люди торкаються різними спеціалізаціями і мають можливість псевдо-шоку.
Але в кінці вибір робить більш інтуїтивно зрозумілим і в випадковому порядку: хороший вчитель в травмі, наприклад.
Після шести років навчання, ви все одно немає - тільки лікар без спеціальності, і ви повинні пройти стажування або резиденцію.
Не запитайте мене, що різниця, я не знаю.
З дитинства мріяв стати реаніматором: здавалося мені, що це професія героя, яка рятує відмирання людей.
Я думав, що я буду йти до інтенсивного догляду. Але потім я просто хотів — це теж буває.
До речі, у мене є багато реаніматорів. Вони дуже позитивно, працюючи з ними - це задоволення.
Лікарі, як правило, люблять жартувати, на собі, на хворому, але реаніматори,
Тому що вони завжди на лінії життя і смерті,
Вони люблять жартувати більше нікого.
Освіта та заробітна плата
Якщо ви знали, як рубати, я можу піти до лікарів, я бачив навчання.
Перевага роботи лікаря полягає в тому, що у вас є багато знайомств.
в медичній галузі і, якщо потрібно, можна знайти фахівця.
В цілому я консультую всіх в Росії, щоб мати щонайменше один відомий лікар.
І визначитися ззовні, чи є нормальний фахівець, я думаю, неможливий.
Добре, крім деяких звичних характеристик, як грамотне його мовлення і адекватна свідомість.
Лікарі офіційно оплачені мало, але є способи заробити гроші – від офіційних платних послуг до прямого вибачення.
Основна проблема полягає в тому, що лікарі зазвичай
Люди розумні. Але ті слова, які стають важко сказати.
Хто зараз оцінюється з коледжу.
Більш стабільні заробітки і не потрібно нічого відірвати від тих лікарів, які працюють в приватних клініках.
Але приватна медицина не так розвинена, і вона досить складна для лікаря, щоб залишити професію, тому що ви витрачаєте гроші.
Багато часу, щоб підготуватися до роботи. І відправляти все і йти.
Робота як автоматичний механік або менеджер з продажу є складним вибором.
Найкраще про лікаря, щоб побачити результати своєї роботи, як в будь-якій професії.
Більш ніж в будь-якому місці:
А людина не ходила, і він ходить, і він посміхається, "Лок, лікар, я можу це зробити".
Що потрібно йти до медицини. Коли ви робите щось і людина відчуває себе краще, ви розумієте, що ви знаходитесь на вашому місці.
Найважчою частиною є людина. У будь-якій професії є деформуючий компонент, який змінює вашу особистість.
У нас дуже низький порог емпатії. У випадку, якщо ви не можете допомогти.
На телешоу і кіно
Є багато різних телевізійних варіацій на медицині. Я не можу сказати, що я дивлю їх багато.
На прикладі "Інтернс, як реальність в цьому сенсі.
Що в стаціонарі або резиденту в лікарні з'являється нижче.
Наша група юних мешканців виготовляла меблі з офісу професора.
Я промив підлогу, приніс їх назад. Тільки нашим професором не був Охлобідін.
Я думаю.
Доктор Хаус - відмінний лікар. Що кожен хоче не бачити пацієнтів, лікувати їх віддалено.
До речі, «вічно лежить» З медичної сторони все досить грамотно в будинку.
Але за своєю реальністю не наш, звичайно.
У нас є "сестра, привеземо зелену тут, ми лікуємо" або "пласт - додому" при необхідності операції.
З розумним поглядом ви розповідаєте пацієнта, що він обирає і він може піти додому.
Потім ця людина йде в інший лікар і просить що вийшло.
І я не думаю, що ви сказали, що лікар був притулок і викручений. Ви сказали, що лікування неправильно.
р.
Пацієнти.
Ви не пам'ятаєте, коли все добре. Спочатку, коли ви починаєте працювати, це сумно: вони залишають і зупиняються.
Але потім ви усвідомлюєте це океї. Тим не менш, є винятки до правила - деякі записи з інших міст.
з Америки або Нової Зеландії. Написати, що вони добре роблять, привітати на свята - звичайно, будь-який лікар радий.
Так, напередодні Нового року ми постійно даємо коньяк і цукерки – це не навіть подарунок, але припустимо до традиції.
Нерідко все незвичайне тут, хоча недавно мій колега був представлений консервованим яловичином і конусом.
Пацієнти, які намагаються навчити вас, як лікувати. Недостатні і неприємні люди не так багато.
У стресовій ситуації кожна друга людина стає просвітою. Ви дізнаєтесь, як їх обробити.
Навесні і восени це традиційно загострення параної, і це не тільки психіатрів, які страждають від цього.
Одного разу я мав жінку в хірургії, ви повинні знати.
Звичайно, ви, але я тільки побачила її на робочому столі.
Після операції вона написав кілька сторінок в дрібних рукописних скаргах.
Тоді вона сіла в офісі і сказала мені за півгодини.
Це те, що операція була знята таким чином, що ФСБ може виглядати на плівці, але частина процесу була вирізана.
приховати, як був імплантований чіп.
На гуморі.
У нас є багато жартів про лікарів, але про травматологів я пам'ятаю тільки один і той непристойний:
В офісі приходять два люди, і одна людина вражається в іншому, що є загальним для травмуючих терапевтів, і лікар каже їм:
«Ви розумієте, що це кабінет терапевта, а не театр ляльок? й
Також є вірші: штукатурка і ребра краще, ніж граніт і паркан. І так далі.
І ми також можемо зробити операцію з лівими вухами, наприклад: пацієнт не може бачити все рано, і ми не можемо робити це без походу.
Звідси.
Про спекотний сезон
На початку грудня, коли раптово падає сніг і перепади температур.
Зима завжди лікує неочищені - комунальні послуги не готові, сніг на дорогах.
Коли температура плаває, вона перетворюється на пишні, а потім на лід. Ось ми йдемо!
І закінчується тільки тоді, коли сніг остаточно знизився.
Ви виховуєте, скажете поважати коханим і піти на роботу до весни.
Ви не можете залишити клініку протягом декількох днів.
Хтось приніс вночі - потрібно лікувати, екстрені операції - потрібно робити. І кожен з них знайде свій шлях до Його.
Я, моя дружина, яка святкувала Новий рік знову цього року без мене, бо я був на миті.
Ви можете мати близько 30 пацієнтів на добу. Але є деякі обмеження на потік, більше, ніж які ще не проходять через одного лікаря.
Найпоширеніша травма взимку - "фелл-вейк-ап-рецепція". Найчастіше щиколотки перерву.
Але виникають переломи рук, радіальні кістки, лікті — це коли ви не змогли.
До речі, підбори самі - половина перелому, потрібно лише трохи перекручувати ноги.
Площа контактних скорочень, не тертя. Коли стопа повністю на землі,
Це набагато простіше маневрувати і вийти.
Тому питання підбори дуже горять. Жінки, опустіть підбори на зиму!
[color=#000099] Про новий рік
Новорічний сезон можна вважати відкритим, коли починаються корпоративи, тобто з початку грудня.
Тут кількість травм п'яти різко зростає. На Новий рік, і не так багато.
Це тому, що не всі потрапляють до лікарні.
На наступний ранок вони прокидаються і усвідомлюють щось неправильно.
Класика:
Ксенія, чому я маю таку велику руку?
Або:
Олег-Олег, приїжджайте сюди, здавалося б, щось неправильно з ним!
Це перший раз. Хто може вижити до 13 січня: хто хворий на свята?
А потім на свята - потрібно лікувати. Напередодні Нового року лікарі завжди проходять обов’язки в стаціонарі.
І ось травматологи працюють на парі з хірургами, адже всі види панкреатиту, печінки та інших рад побуту Нового року.
На ступні травми
Кількість травм залежить не тільки від сезону, але і від конкретної головки.
У кожному сезоні травматологи мають свої радості: влітку і навесні – ролики, велосипеди та інші засоби пізніх суїцидів.
Також є зимові види спорту та весняні види спорту.
Будь-який травматолог прагне погоджуватися з Ейнштейном, що є двома нескінченностями: Всесвіт і людська витривалість.
Ви усвідомлюєте, що коли пацієнти приходять до вас з дивовижними травмами. Наприклад, німецька варена їжа для своєї риби.
І йому довелося подрібнити щось, і він взяв м'ясорубку, але швидкість обертання здавалася нещастям до нього.
Таким чином, гломерій Teutonic genius з'єднав свердла на м'ясорубку і не врахував швидкість обертання - м'ясорубка затягнула руки.
Тисячі травм починаються з слів: «Вася, подивіться, як я можу!» і на снігоходах в дерево.
Коли люди перетинають лінію причини, найчастіше вона закінчується в офісі.
Люди також схильні експериментувати. Я здивився вперше.
Коли я бачив запальничку в анусі пацієнта на рентгенівському промені.
А потім я знайшов так багато. Ось рентгенівський промінь пацієнта -- є тазкові кістки, і є чужорідне тіло.
Це фалоімітатор, і батареї чітко видно.
Про колег
У мене є весь iPhone повний речей.
Лікарі і я періодично киньте ці фотографії навколо, як правило, поділу деяких цікавих випадків.
Навпаки, комплекс - красива, складна і добре проведена операція.
Ось фотографії зламаної руки перед і після операції.
Ми збираємо спільну і кістку, як дизайнер. І в кінці, як красиво його виявилося.
Важко бути друзями з недорогими. Тим не менш, коли ви знайдете себе в незнайомій компанії і хтось випадково дізнається, що ви лікар.
Відразу починається: «У мене є головний біль в цьому місці надовго», «У мене є рука», «У мене є нога».
Не сумнівайтесь, що ви подивитеся на це, ви відповіли його, але вони люблять, "Я теж мав це".
А лікарі знають, що поза роботою ми не спілкуємося на медичній темі, і ми розповімо цікаві випадки від практики.
Як стати травматологом
Люди приходять до медицини з трьох причин: Я хочу, щоб він був, я хочу, тому що у мене є мама дядько.
Я не хочу, але я маю маму дядько.
По-перше, ви маринуєте в університеті протягом шести років, намагаючись розібратися, що ви хочете з життя -- якщо ви там, звичайно.
Отримання кліща від дорослого, або якщо у вас немає шляхів в медицині, тому ваш тато був урологом,
Мій дід був урологом, мій великий-грудом був уролог.
У процесі навчання люди торкаються різними спеціалізаціями і мають можливість псевдо-шоку.
Але в кінці вибір робить більш інтуїтивно зрозумілим і в випадковому порядку: хороший вчитель в травмі, наприклад.
Після шести років навчання, ви все одно немає - тільки лікар без спеціальності, і ви повинні пройти стажування або резиденцію.
Не запитайте мене, що різниця, я не знаю.
З дитинства мріяв стати реаніматором: здавалося мені, що це професія героя, яка рятує відмирання людей.
Я думав, що я буду йти до інтенсивного догляду. Але потім я просто хотів — це теж буває.
До речі, у мене є багато реаніматорів. Вони дуже позитивно, працюючи з ними - це задоволення.
Лікарі, як правило, люблять жартувати, на собі, на хворому, але реаніматори,
Тому що вони завжди на лінії життя і смерті,
Вони люблять жартувати більше нікого.
Освіта та заробітна плата
Якщо ви знали, як рубати, я можу піти до лікарів, я бачив навчання.
Перевага роботи лікаря полягає в тому, що у вас є багато знайомств.
в медичній галузі і, якщо потрібно, можна знайти фахівця.
В цілому я консультую всіх в Росії, щоб мати щонайменше один відомий лікар.
І визначитися ззовні, чи є нормальний фахівець, я думаю, неможливий.
Добре, крім деяких звичних характеристик, як грамотне його мовлення і адекватна свідомість.
Лікарі офіційно оплачені мало, але є способи заробити гроші – від офіційних платних послуг до прямого вибачення.
Основна проблема полягає в тому, що лікарі зазвичай
Люди розумні. Але ті слова, які стають важко сказати.
Хто зараз оцінюється з коледжу.
Більш стабільні заробітки і не потрібно нічого відірвати від тих лікарів, які працюють в приватних клініках.
Але приватна медицина не так розвинена, і вона досить складна для лікаря, щоб залишити професію, тому що ви витрачаєте гроші.
Багато часу, щоб підготуватися до роботи. І відправляти все і йти.
Робота як автоматичний механік або менеджер з продажу є складним вибором.
Найкраще про лікаря, щоб побачити результати своєї роботи, як в будь-якій професії.
Більш ніж в будь-якому місці:
А людина не ходила, і він ходить, і він посміхається, "Лок, лікар, я можу це зробити".
Що потрібно йти до медицини. Коли ви робите щось і людина відчуває себе краще, ви розумієте, що ви знаходитесь на вашому місці.
Найважчою частиною є людина. У будь-якій професії є деформуючий компонент, який змінює вашу особистість.
У нас дуже низький порог емпатії. У випадку, якщо ви не можете допомогти.
На телешоу і кіно
Є багато різних телевізійних варіацій на медицині. Я не можу сказати, що я дивлю їх багато.
На прикладі "Інтернс, як реальність в цьому сенсі.
Що в стаціонарі або резиденту в лікарні з'являється нижче.
Наша група юних мешканців виготовляла меблі з офісу професора.
Я промив підлогу, приніс їх назад. Тільки нашим професором не був Охлобідін.
Я думаю.
Доктор Хаус - відмінний лікар. Що кожен хоче не бачити пацієнтів, лікувати їх віддалено.
До речі, «вічно лежить» З медичної сторони все досить грамотно в будинку.
Але за своєю реальністю не наш, звичайно.
У нас є "сестра, привеземо зелену тут, ми лікуємо" або "пласт - додому" при необхідності операції.
З розумним поглядом ви розповідаєте пацієнта, що він обирає і він може піти додому.
Потім ця людина йде в інший лікар і просить що вийшло.
І я не думаю, що ви сказали, що лікар був притулок і викручений. Ви сказали, що лікування неправильно.
р.
Пацієнти.
Ви не пам'ятаєте, коли все добре. Спочатку, коли ви починаєте працювати, це сумно: вони залишають і зупиняються.
Але потім ви усвідомлюєте це океї. Тим не менш, є винятки до правила - деякі записи з інших міст.
з Америки або Нової Зеландії. Написати, що вони добре роблять, привітати на свята - звичайно, будь-який лікар радий.
Так, напередодні Нового року ми постійно даємо коньяк і цукерки – це не навіть подарунок, але припустимо до традиції.
Нерідко все незвичайне тут, хоча недавно мій колега був представлений консервованим яловичином і конусом.
Пацієнти, які намагаються навчити вас, як лікувати. Недостатні і неприємні люди не так багато.
У стресовій ситуації кожна друга людина стає просвітою. Ви дізнаєтесь, як їх обробити.
Навесні і восени це традиційно загострення параної, і це не тільки психіатрів, які страждають від цього.
Одного разу я мав жінку в хірургії, ви повинні знати.
Звичайно, ви, але я тільки побачила її на робочому столі.
Після операції вона написав кілька сторінок в дрібних рукописних скаргах.
Тоді вона сіла в офісі і сказала мені за півгодини.
Це те, що операція була знята таким чином, що ФСБ може виглядати на плівці, але частина процесу була вирізана.
приховати, як був імплантований чіп.
На гуморі.
У нас є багато жартів про лікарів, але про травматологів я пам'ятаю тільки один і той непристойний:
В офісі приходять два люди, і одна людина вражається в іншому, що є загальним для травмуючих терапевтів, і лікар каже їм:
«Ви розумієте, що це кабінет терапевта, а не театр ляльок? й
Також є вірші: штукатурка і ребра краще, ніж граніт і паркан. І так далі.
І ми також можемо зробити операцію з лівими вухами, наприклад: пацієнт не може бачити все рано, і ми не можемо робити це без походу.
Звідси.