Роза Сердечного Огня

Зрозуміємо, що термін «Хартерф» був прийнятий як легенда до предмету. Багато хто відчував стан, коли полум'я впав в серці, і він світиться, як сонце, дає світло і тепло близьким. І іноді виходить, і сегменти життя занурюються темрям, холодом і страхом. В цілому, є ідея, рука відьма, вона залишається лише трохи часу від вічності. Об'єкт буде носити на ланцюжку на грудях, просто на рівні серця. Це також подарунок жінці.

Інгредієнти прості:
Деякі сонячні і місячні метали,
чорне дерево,
Корал,
Емеральд дитячий
і краплі перлової (не на фото)

На основі квітки життя.

1,1 км Роза прокочувала мене заздалегідь, але не повністю. Я повернувся до неї кілька разів, щоб отримати її в хорошому стані. Приготовано інші елементи.

Маркування та буріння.

Деякі сонячні і місячні метали,
чорне дерево,
Корал,
Емеральд дитячий
і краплі перлової (не на фото)

На основі квітки життя.

1,1 км Роза прокочувала мене заздалегідь, але не повністю. Я повернувся до неї кілька разів, щоб отримати її в хорошому стані. Приготовано інші елементи.

Маркування та буріння. >>

В результаті цього результату надана пара годин.

Тепер начинка.

Попереднє

Кам'яний канал.

Сама троянда буде рухатися. Це дозволить правильно лікувати задню стіну (знизу)

Натисніть

Габаритний зображення

Передня кришка.

Натисніть Захист від механічних пошкоджень. Символічно він закриває внутрішню красу з цікавих очей, створює таємницю для інших.

р.

Далі йде спинка. . й

І попередній перегляд.

Останній елемент - око, за яким буде підвішений об'єкт.

Візерунки. .

Намагатися. .

Діон.

Час для материнської плати. Це звичайна річкова оболонка, хоча не мала і досить красива.

3250Р. 3700Р.

Довгий ріжучий, швидкий клей. .

Це його.

1197597

З чорної деревини, не виходячи з анатомії троянд, листя виготовляються. Вони приклеюються, теж.

Це довгий час, але ефект не поганий.

715198

Остання річ в збірці полягає в тому, щоб припустити всі рухомі частини. Камені вже вставлені заздалегідь, троянда скоро посидить в місці, кілька підходів полірування, а через деякий п'ять-шістдесят годин обережного "затискання" предмет може бути представлений.

Р

Ось деякі фотографії результату з різних сторін.

8934618

Останній.

Термін - тиждень, бажано виключити спирт і читати мантри на світ, і світитися, і світитися. Подаруйте вам всю масу вогнища.

Термін - тиждень, бажано виключити спирт і читати мантри на світ, і світитися, і світитися. У вас є багато тепла.

Зареєструватися