Не подобається? Роар!

3,000 пансіонат два години тому провів незвичайний сидінь на кільцевій лінії московського метро. Учасники громадського руху «Старший покоління» взяли всі сидячи і навіть частину стоячих місць і не дали їм нікому, крім інвалідів і вагітних. Мета цієї кампанії – спонукати молодих людей до поліпшення демографічної ситуації в Росії.

Приблизний до 15 годин на всіх станціях кільця почав збирати групи пенсіонерів.

У шумі вхідних поїздів організатори акції пояснюють бабусям, що автомобіль і який поїзд потрібно доїхати.

Я навіть приписав невелику групу пенсіонерів, щоб взяти їх на шостий автомобіль.

Хворий офіцер поліції замовив його взяти фотографії і вимагав, щоб фотографія була видалена відразу! Його інші колеги були набагато більше полоіту.

р.

Для одного поїзда дуже багато учасників. Ми пішли на Комсомольську, і всі сидіння вже зайняті. Багато пенсіонерів змушені стояти всі три кільця.

р.

«Нехай ми молодий, стояти, ми також можемо подарувати дітям!» – жартовані бабусі.

На Курську було поповнено, в машині стало ближче і ближче.

Дійсно, вже завантажений ринг-лінійний поїзд виявився «розумним». Багато людей.

За цей день було повною з вражень.

«Ми сподіваємося, що з нашою дією ми зможемо привернути увагу потенційних батьків, щоб вони подумали про те, що подарувати народження», – пояснив Тетяна Прусова, голова організації «Старе покоління».

На жаль, деякі пенсіонери почали одягатися через брак місць. В кінці ми домовилися взяти повороти.

р.

Є лише один грандіознийпарент на десять онуків.

Р

"Бадська організація, погана організація", онуки занурилися.
«Зроби їх вниз, вони наша Самарас!»
"Дівчина, може бути у вас діти?" - "Дякую вам, я вже є!"
"Ми хворіли, даємо мені крісло!"
"Не набуває на колінах!"

«Зроби їх вниз, вони наша Самарас!»
"Дівчина, може бути у вас діти?" - "Дякую вам, я вже є!"
"Ми хворіли, даємо мені крісло!"
«Не потрібно на колінах! й

р.

р.

Це такий веселий захід. Я сподіваюсь, що ніхто не став хворим на цю начинку і не мав нападів серця, і що всі були задоволені!

до 1 2 3 4 5+

Зареєструватися