Як працює автомобіль ведмеді

Інформативна історія людини, яка має незвичайну професію - він ведмедний куб. Детальніше про роботу.

Ми всі люди, і ми всі іноді залишаємо наші ключі в застібці автомобіля або просто втратимо їх.
А потім він приходить на сцені - фахівець з замків і ключів, або, як люди частіше називаються, ведмедя куб. Зустріч Олександр Бакункін.
Він може відкрити все, що закривається в машині.

[Color=#3333FF] Як це все почалося

Вже до 90-х років я зробив аеромоделювання на Республіканському вокзалі для молодих Technicians.
І сталося, що один з наших викладачів радіотехніки зламав замок на "Запорожець", і він приніс нам виправити.
Ми не можемо зробити замок, але ми повністю розібрали його і розуміли, як все працює там. І тоді я починав допомогу з ремонтом сусідів.
Після цього автомобільний флот був набагато старшим, ніж зараз, і ключі були використані тільки в залізо, без чіпів і електроніки, як і сьогодні.
І якось все розвинене до професійного рівня.

р.

Офіс Олександра. Хто думав, що це де працює чудеса в галузі програмування та шифрування систем безпеки автомобілів.

[color=#3333FF] На першій необхідності[/color]

Щоб відкрити автомобіль, потрібно мати чутливі пальці, спеціальні пристрої та розуміння того, що відбувається в замку.
Це навіть не зламати, це мати математику, інженерія. Не навчається в коледжі. Я купую залізо для побутової техніки в магазинах.
І вночі, коли телефони перестають дзвонити, сидіти, паяльник і програмувати процесори, я створив власне програмне забезпечення.
У той же час кожен програміст заточується за своїм типом діяльності, немає універсальних.

Ключові слова для сучасних автомобільних замків виглядають так.

[color=#3333FF] На професіоналізм[/color]

На жаль, я не маю інженера.
Я отримав все з моїм розумом: щось шукало в Інтернеті, що було просто запропоновано мені. Немає такого, як народився геній!
Спочатку, що я знайшов був новим і цікавим, тепер багато речей, здавалося, mundane, і деякі речі, які ви робите з очі закритими.
Я постійно намагаюся знайти щось нове для себе. Тепер я зацікавлений у спробі зробити ключ для 164 і 221.
Корпус Mercedes. Ці машини запрограмовані таким чином, що люди, як я не можу отримати ключі.
Це, власники цих автомобілів повинні спочатку застосувати тільки дилерам. Але зараз я працюю, а програми вже на місці.
Все, що я повинен зробити, чекати власника автомобіля, як це, щоб прийти до мене, хто втратив ключ.

[color=#3333FF] Про клієнтів[/color]

Найчастіше клієнти супермаркетів звертаються до мене, хто, поставивши мішки крупи в багажнику, закріпивши ключі.
Не існує такої речі, що жінки або чоловіки частіше називаються - люди однаково відсутні. Таким чином, ви не можете ізолювати,
Я часто називаються з міста або регіону: Я іноді їздию по Алмати, і я піду до Чимбулака для роботи, і до деяких Червоних полів.

[color=#3333FF] На кроках і копсах[/color]

Перш за все, коли я подзвонив, запитаю про паспорт і посвідчення або довіреність або посвідчення водія.
Буває, звичайно, що документи знаходяться в закритому автомобілі, то клієнти попереджають, що вони повинні показати їх після відкриття автомобіля.
або поліція буде називатися. Зазвичай люди нормальні. Відкриваємо машину.
Магазин Ramstor. Я попередив його про документи, але він почав евакуювати. Мій партнер і я звернувся і пішов.
І перед тим, що вони назвали поліцією і сказали їм, що такий і такий автомобіль, і така людина намагається відкрити, він не показує ніяких документів.
Я не збираюся до цього автомобіля. В цілому міліція є нормальною про свою роботу. Вони також втрачають свої ключі або їх автомобілі закриваються.

[color=#3333FF] На складність[/color]

Найбільш складний автомобіль для мене був Mercedes-Benz C-Class в 203-му корпусі, який прийшов з Америки.
Коли людина купила її, він побачив тільки фотографії, і автомобіль був поганий, близько 75% електроніки в ньому не працювали.
Я провів місяць і половину з нею. Це так складно з різними автомобілями. Дехто процесори починають витирати.
десь ще, але, як правило, в 2-3 дні я з ними. Найсвіжіші моделі, звичайно, складні.
Але коли я розумію систему, вона займає 5-6 хвилин.

Олександр любить свою роботу і ретельно змушує кожного ключа.

[color=#3333FF] Про цікаві випадки на роботі[/color]

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу:
У нього була система, яка заблокувала будь-яку можливість відкриття дверей ззовні, якщо вона була зафіксована зсередини. Але я отримав його.
Або, я пам'ятаю, коли я мав можливість допомогти колекціонерам. Здавалося б, ви не змогли піднятися з будь-якої сторони.
Очевидно, що гроші все ж перевозяться. Але я з'ясував, я знайшов довгий дріт, я гакнув його, подрібнивши його через петлю.
Він досягається протилежними дверима і підняв важіль блокування.

Я був там, я дам! Людина пішов в туалет на дворі і впав ключ. Він взяв індіанців з Сейфуліна,
Вони розбивають підлогу в шафі, і вони почали ставити одну з них отвір, щоб отримати ключ. Я думаю, що він знайшов ключ.
І кинули його в отвір! Я не знаю, як вони очищають після цього!

P.S. Як експеримент в кінці розмови ми попросили Олександру спробувати відкрити BMW третьої серії нашого фотографа.
Він сказав, що модель, витягнута з його валізи пара таємничого заліза і вийшов з нас на дворі. Захищаючи роботу замку.
Більше 10 хвилин. У той же час майстер помітив, що ключ вставив в отвір довго (який був вірний - Ілля з самого початку).
Використовуються тільки електронні ключі. В цілому, винагорода нашого короткого очікування була невеликою кнопкою миші і відкрита.
Автомобільні двері.