Незвичайний співробітник McDonald's в Рязан

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Просто хреп... Читати далі...

Яскравава історія про те, як 62-річної ліевтенантної колонки Air Force працює серед юних студентів в одному з ресторанів швидкого харчування «Рязан».

Володимир Олексійович Логінов в мережі ресторанів швидкого харчування
У ресторані працює ресторан.
Його робота полягає в тому, щоб зберегти приміщення чистим. Працівники ресторану,
які називаються в професійній сланзі «подрібнювачі», також при необхідності допоможимо на кухні і в касі. Основні вимоги
У цьому положенні – виконання і швидкість.
Наприклад, співробітники Макдональда повинні служити кожному відвідувачу не більше 1 хвилини, а загальний час відвідувача в черзі не повинен перевищувати 3 хвилини, тому найчастіше молоді люди працюють в Американській мережі.
Людина, що витримується в помаранчевій формі, є надзвичайно незвичайним явищем, не кожен може витримати необхідний темп.
Володимир Логінов провів у Макдонському спорі з дочкою:
- Я шукав роботу: охоронець, джент... boredom. Я не люблю цю роботу.
Я побачила оголошення в газеті, що потрібні працівники McDonald's, я тільки чув про цю установу, я вирішив проконсультуватися з дочкою.
Вона сміхалася і сказала, що тут з'явилися тільки молоді люди.
Ми сперечалися з нею, що за законом вони не мають права відмовити.
Я прийшов, написав заяву, і я був прийнятий без проблем. Я б'ю.

Владимир Алексеевич відступив з армії в 1996 році як лейтенант полковника.
Головний штаб ВПС. У 1972 році закінчив Луганську авіашкола. Під час свого сервісу він був навігатором, зумів літати практично всі види літаків.
Пролетіти на бойовий обов'язок на ТУ-95, обрізати по кордонах
з атомними зарядами. Займав участь у додатковому навчанні випускників військових льотних шкіл. У 1987 році переїхав з Владивосток до Рязан, де служив до пенсії в підрозділі Diaghilev.
З гостями ресторану, колишнього лейтенанта полковника подбає, і щиро посміхається на них, хоча це не призначають в описі роботи.
Він вважає, що його обов'язок говорити з гостями установи:
- Я подякував понад один раз, мій бос оцінив його.
Я хотів кинути пару місяців тому, але директор ресторану поспілкував мене на відпочинок.
І так як вона дуже гарна дівчина, я погодився. Тепер я не думаю, що про те, щоб отримати вогонь.
З оголошення, який повісить в самому ресторані, ви можете дізнатися, що співробітники McDonald's заробити від 23 тр.
Для Рязан це середня, можливо, можна сказати хорошу зарплату.
Однак розрахунок в Американській компанії погодинно, в даний момент «крушнік» в нашій області отримує 121 рублів за годину.
Насправді, скільки буде працювати – так багато і отримати.
А ще Володимир Логінов працює не через гроші, він має достатню кількість військових пенсійних фондів.

до Команда тут хороша, і я зацікавлена тут.
Це краще, ніж сидячи в кабіні, як охорона.
Вони не отримають в будь-яку точку світу.
І ось я спілкуюся з молодими, навчаю їх і навчаюся з них.
Тільки їжа, яку готують там, Владимир не їсть, віддає перевагу салатам швидкого харчування і вареної картоплі.
Можливо радянські офіцери навчалися так, щоб вони не бояться будь-якої роботи.
Що може бути вражений: як це таке, що ретіринг лейтенант, навігатор, який колись пішов на бойовий обов'язок з атомною бомбою в люки, змушений заковтнути підлоги в McDonald's ці дні?
Складання метаморфозу.
до Не може бути шкідливим для справжньої людини, говорить Володимир Алексеевич, і без концесій, так як він колись служив чесно в радянській армії, виконує свої обов’язки в компанії.

Звідси.