Дівчинка є підозрою в серії «розмови» за гроші.

Ця дівчина названа Катериною, але незважаючи на її ангельський зовнішній вигляд, вона є підозрою в ряді «розмови» за гроші. Ми прочитали далі, що вдалося зробити, і як вона “закріплена” для життя.

Katya (aka Milana, aka Sveta) є 17-річним мешканцем Мінська, який в січні цього року знову побігає з дому. Її батьки зверталися до поліції, в результаті чого виявилося, що зникла людина не була жертвою обставин, але досить підозрою. Виходить, що Єкатерина від 14 років займається тим, що вона породжує хлопці – хто за гроші, які за телефон або інші цінні речі.
Відповідає молодим людям, рубає в довіру, розповідає про розривні історії з серії «Ви хочете їсти так багато, що немає місця, щоб провести ніч», після чого вона вчиняє крадіжку. Новий день є новим жертвою, або більше одного. Мама Katie все ще не може вірити її дочку.

У поліцейських звітах вона з'являється з 2011 року: або як зникла людина, або як шахрайець.
В кінці січня дівчина знову побігла з дому. У поліцейських з'явилися батьки.
Пошук і рятувальна команда "Ангел". Почати інтерв’ю свідків.
А потім виявилося, що у разі відсутності особи було переоцінено підозрою.

Після того, як PSO "Ангел" опублікував орієнтацію, більше і більше хлопців почали реагувати,
Вони думають, що дівчина зрозуміла їх. Наприклад, колишній ударний охоронець писав:
Попри те, що вона була з Києва.
Я попросив навушники, щоб слухати музику, і з цими навушниками я пробіг, з живою.
Співробітник «Кроуна» має схожу історію: «Дівчинка запровадив себе українською мовою. й
Тоді я взяв куртку на дим і гроші з мого гаманця.
На кількох кав'ярнях Катя була ідентифікована фото: вона залишилася без оплати.
Ось ще одна непідтверджена історія від обманного хлопця.
На зустрічі Катя заявила, що вона сама не локальна, немає місця, щоб провести ніч.
Він приніс свою бабуся жити протягом декількох днів.
Дівчина побігла від її бабуся, беручи гроші з нею.

Katya allegedly steals мобільний телефон і доступ до Інтернету з них.
де він відповідає новим жертвам.

За підозрою, що вона була не з Білорусі, але з України.
Потім вона і її чоловік заварився, потім вона була роблою - кожен раз нова історія.
Прийміть довіру і вчинив крадіжку. Ми шукали дівчину протягом тижня і половини.
На відміну від інших 16-го до 17-річного бігунів. Вона трохи хитрість.
Ми не можемо знайти її, тому що вона не показує в місцях, які вона була. Весь час в різних компаніях.
Катя не спілкується з однокласниками.
вона не має мобільного телефону, вона видаляє облікові записи соціальних мереж, реєструє інші дані.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Відповідає, здійснює злочин, і негайно зникне з території та установи.
Судячи за показниками свідків, рухаються вночі в стані алкогольної інтоксикації.
Проблема полягає в тому, що дівчина зношена. Чи можна розпізнати її без гною? й
Ми слідуємо трекам, але не знайдемо підозру, командир ПСО «Ангел» Сергій Ковган відкриває руки.
Побачила історію про свою дочку в районі X і була шокована,
Вона вважає її дочку добре, додала Сергію Ковгану.

Звідси.