Ірландський замок. Інтер'єри

Автор пише: У Ірландському замку, де ми провели останні вихідні, перший поверх нездійснений, а в іншому місці є 8 спальні і 7 санвузлів, де 16 людей можуть комфортно жити. Готель знаходиться в 15 хвилинах ходьби від готелю.

Це житловий сімейний замок (приватне проживання, не готель), і тут музейна постановка прилягає до вітальних номерів синів господарів, які прикрашають свої номери з напівфабрикати колишніх подруг.

В залежності від часу року замок обслуговує 10 до 15 осіб. На території замку, але більшість з них приїжджає до замку.

Під ката, яка приховує за товстими стінами замку:

Ви коли-небудь дивилися, що таке двербеля? Виявилося, що старий, глибоко з'єднуючи кнопку з приємним мелодійним дзвінком:

У головному залі гостям подаються камін з чорними Морсами. Під час весілля та урочистостей учасники річкового танцю тут:

У цій вітальні вони смакують віскі або спілкуються між собою каміном:

У замку є багато секретних дверей. Дивимося уважно і ви побачите двері в стіні.

Всі вільні поверхні в замку заповнені фотографіями, фігурками, вазами, пластинами, кашетами та іншими речами. Відчуття не відбувається тут:

р.

Головний приймальний зал. Під час весілля всі меблі знімаються звідси і столи влаштовують:

В іншому випадку гості можуть випадково попсувати дійсно унікальні речі в спеку свята. Наприклад, ці 17 ст. білі дивани. Я ніколи не здивився на них.

Почуття було незвичайним. Такі речі і меблі, які я використовував, щоб побачити тільки в музеї за захисною стрічкою і під строгим поглядом охоронця, і тут спокійно стоять в «квартирі», можна сидіти на них, лежати, читати книгу.

Їдальня для фуршетів. На цьому столі були багато відомих людей:

р.

Згідно з етикетом, чоловік не може сидіти поруч з дружиною на вечерю, тому ми сиділи з протилежних сторін столу. Це робиться так, щоб дружини не здійснили, поспілкуючись один з одним, але спілкуйтеся з іншими гостями:

р.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу:

Я вибрав ніжну баранину з соусом м'яти, молоду картоплю з місцевого саду і тушковані томати:

, Україна

Для десерту подаються банани, запечені з бренді та вершками:

р.

На другому поверсі знаходиться величезна спіральна сходи:

Другий поверховий зал:

У замку є багато книг. Оксани Фланган, голова Королівського весілля, який організовує весілля тут, нещодавно розпочав створення бібліотеки для російськомовних гостей.

р.

Я використовую, щоб мати телескоп на моєму столі.

р.

Приміщення молодшого сина власників замку. На стінах є фотографії своїх попередніх подруг. Деякі дуже відверті:

У номері є нагрівальна площадка. Нагрів величезний замок дуже дорогий, тому не всі номери завжди теплі. Мені здається, що ця нагрівальна площадка дуже хороший дотик до портрета всього замку і його власників:

Замок є домом. Якщо ви віддаєте перевагу жорсткості Ritz, то цей замок явно не стане для вас. Тут все виглядає як звичайний будинок англійських аристократів, з їх життям і інтересами: кінний спорт, полювання, мистецтво, велосипед:

Самий номер сина:

До нас прийшли політичні лідери та Голлівудські знаменитості:

96504.

Коли ми вперше вийшли в приміщення, я думав, «Чи є ванна кімната?» Вона знайшла себе за іншим секретним дверима:

Р

Вид з вікна лазні найбільшого приватного озера в Європі:

Я дуже сподобалося це вікно з блакитним декантом всередині:

На фото видно товщину стін замку. Відповідні сигнали через них практично не ламаються, а власники мали встановити повтори практично в кожному номері:

Весь другий поверх однієї з веж:

Єгипетська ванна кімната:

Цей номер називається Throne Room через престол-подібний туалет.

Габаритний зображення

І це найоригінальніший туалет я бачив. Сходи призводять до мансарди, які довгий час переросли з вебами і не використовуються. Права в ній виконано туалет для номерів в самому верхньому куті вузької вежі:

р.

Сходи на дах:

Мальовничий вид з даху замку відрізняється в залежності від погоди:

Зареєструватися