Невідомий подраз молодого лейтенанта полковника - Володимир Путін

Цей суперечливий сюжет останнім часом став дуже популярним на Руні, і він розповідає про подвиг молодого лейтенанта полковника Володимира Путіна, який був здійснений у 1989 році. Звичайно, ви суддя, так що ми читаємо і переглядаємо відео.

На ніч в Берліні впало стіни, величезний натовп понад 5000 людей розім'ясував німецьку розвідувальну будівлю. Вони взяли все, навіть архівні файли, документи з назвами GDR розміток.
Доля багатьох цих людей була страшною, оскільки архіви були в руках натовпу. Будівля повністю зруйнована.
Захищаючи стіну з цієї будівлі був резиденцією Комітету Державної безпеки СРСР.
Головний вокзал, побачивши натовп, летять.
Зважаючи на те, що натовп тепер переламався в будівлю КГБ, і будівля буде такою ж, як і Стосі, що залишився старшим лейтенантом полковникам, що називається сусіднім військовим підрозділом, який просить допомогти. Він не дасть воїнам охороняти.
Москва мовчить, ніхто не відповідав на телефон, ніхто не знає, що робити.

А натовп лопається у двір КГБ СРСР. П'ять тисяч людей. П'яна з пивними пляшками на руках.
лейтенант полковник, який залишається відповідальним, виходить до цього натовпу і намагається зупинити сердитися людей самостійно, звертаючись до них: «Що Берлінська стіна впала – це віра нашої країни!» Ми захищаємо. Це майно Радянського Союзу! Зрозуміти, що це майно іншої країни. Ми є співробітниками нашої команди. й
Є вісім офіцерів. Вони стояли на вікнах, як і в петлях, з зброєю.
І вийшов лейтенант полковник з пістолетом з дванадцяти раундів боєприпасів в кліпі заблокував шлях натовпу. "Ви знаєте, я офіцер." У мене є 12 раундів. Я тримаю одну куля для себе. Але при виконанні мого обов'язку я буду стріляти. Я не можу нічого іншого - Я офіцер!
Він сказав так і повільно піднімав сходи до входу в будівлю. Він прогулявся повільно, чекаючи когось, щоб кинути камінь або пляшка на спині. Він дуже повільно піднімався. І коли він опинився і перетворився навколо, він бачив натовп розсіяним. Ніна німецьких німців вступила в будівлю КГБ, що ніч. Ніяких дотиків файлів.
У Дрездені багато людей все ще розповідають про цю історію. Ця історія, яка стала майже легендою в Дрездені, є сьогодні живою.
Німці гордо скажуть, що вони слухали невідомого лейтенанта полковника, ім'я якого в той час не сказав нікому.
Тепер цей лейтенант полковник відомий у всьому світі.
Російський президент. Володимир Путін.

Звідси.