Цікава історія про те, як живуть люди в одному з найхолодніших держав Америки - Аляска. Прочитаємо захоплюючий звіт.
Географічна позиція Аляски така, що навіть самі американці не знають багато про це 49 держав. Не поспішайте! Незважаючи на те, що Аляска є найбільшою державою в Сполучених Штатах, нічого особливого відбувається тут і вона рідко потрапляє в новини. Його мешканці, в свою чергу, досить слабко пов'язані з життям в решті Америки. Для більшості Аляска приголомшливо красива дика природа, суворий клімат, довга зима, полярна ніч, Альевти з Ескімосом, колишня територія Російської імперії, нафти, газу та інших корисних копалин. Аляска дуже схожа на Росію.
доб.
Я зацікавився Аляскою після перегляду документального серіалу про поліцейських Аляска під назвою «Alaska State Troopers». Є багато цікавих речей про цю частину Америки. У пошуках деталей я прийшов на розділ Форуму City-data.com, присвячений цій державі. Я не збираюся сказати вам все про Аляска, особливо, оскільки я ніколи не був там. Я зберіг найбільш цікаві фотографії на мій погляд. Я зроблю їх зараз. Це була невелика поїздка. Пам'ятайте, що це віртуальний, і, ймовірно, не об'єктивний.
Аляска! Остання країна за межами Сполучених Штатів все ще дружня до американців.
Мій перший сюрприз був дорогим. Вони набагато краще, ніж в Нью-Йорку і більше, ніж в Росії. Деякі коментатори вважають, що дороги в Росії погані через клімат. Аляска? З поганим кліматом все добре.
, Україна
Узгоджуючи фотографії та автодоріг Google у всіх більш-менш великих містах і не на всіх заміських дорогах.
Де немає асфальту, є ґрунтовки.
Є навіть ґрунтовки з маркуванням.
Дерев'яний міст.
Дорожня і залізнична тунель.
Картина знайома з середньоросійською мовою.
Р
Зима надходить на річку.
Ще один. Багато місць можна дістатися на машині взимку.
У невеликих і віддалених містах немає асфальту.
Зважаючи на те, що на думку росіян, вид на автодоріг також приваблюється до вигляду росіян.
Аляска не здивує нас.
На Алясці автомобілі як брудні, так і в Росії.
Я хочу, щоб моя дружина була брудною, як цей автомобіль.
Весна.
На дорогах є чудові ознаки і попередження - "в районі ведмедя".
Чудовий район.
Подорожуючи за межі цієї точки не рекомендується. Якщо ви все ще повинні піти на цій дорозі, то уникайте сильного морозу і снігопаду, візьміть зайвий теплий одяг, набір виживання і обов'язково скажіть когось, де ви збираєтеся.
Не знімайте цілі.
р.
Невеликі приватні струмені користуються великою популярністю у віддалених зонах.
р.
Тільки тут потрібно утеплити площину взимку місяці.
р.
І тільки тут доведеться викопати з снігу, щоб літати для хліба в магазин.
І навесні він міг потопати.
Тільки в Алясці можна побачити таку картину.
Є такі літаки.
Є багато човнів і моторних човнів на Алясці.
Для деяких, це щоденне перевезення.
І доставка.
7841576
Взимку переносять снігоходах.
Вони їздить до весни. Під час льоду на річці.
Телевізори популярні цілий рік.
Для них передбачені спеціальні дороги.
Р
Аляска дуже схожа на Росію.
Якщо це не було для тарілок на автомобілях, ви не знали.
Р
Ми вважаємо, що Росія продала Аляска для пікантності. І самі американці самі, контемпори цієї угоди, розглядали придбання відходів грошей і виключно збитку Сухарта, потім секретар США. У той же час, в будівництві нового Нью-Йоркського міського пансіонату, застава Tweed gang більше грошей, ніж вартість Аляски.
Після снігу.
р.
Після важкого снігопаду.
Р
Ніде ще в Америці є багато православних храмів. 10% населення Аляски є православним.
Церква під будівництвом.
Основні розваги – полювання та рибальство.
Ви можете зловити все.
Будь-який, хто не любить риболовлі, може піти на прогулянку.
Або їздити на велосипеді.
Слабкий собака в Алясці є офіційним і досить популярним спортом. Також ведуться арктичний манський снігохідний забіг, який складає близько 15 000 осіб щороку.
Аукціон шкіри. Мені сподобалося чоловіка.
Хтось забув, щоб закрити туалетні двері на шосе.
Причіп снігу.
Будинок в країні.
Підвісний міст трубопровідної підвіски.
р.
Мобільна ванна.
Баскетболський суд.
Аляска має лише 760 км залізничне, що не підключено до будь-якої іншої залізниці. Він йде з берега в край.
Аляска дуже цікава. Наприклад, невелике місто Bethel має найвищу кількість таксі на Капіта у світі. У місті близько 6000 осіб є одне таксі для всіх 62 осіб. Цікаво, що водії цих таксі переважно з Кореї та Албанії.
Є місця в Алясці, де застосовується заборона. Місцеві корінні люди дуже швидко п'ють, тому є міста з обмеженнями на продаж спирту, і є повна заборона на продаж і імпорт. Для перевірки його наявності вхідної пошти та багажу повітряних пасажирів. Місцеві жителі не загублені, гомілки і пити побутові хімічні речовини, що містять спирт. Все це імпортується тут незаконно і продається за багато грошей. Пляшка віскі може коштувати $ 300 і пральна машина для вікон може коштувати $100. Заборона на спирті і суворий клімат приводить людей до наркотиків. Я не знаю, як це зараз, але кілька років тому, Аляска була найбільшою державою з точки зору відсотка людей, які використовують препарати всіх видів. До недавнього часу держава мала найвищу кількість самогубців.
За даними Вікіпедії, 66,7% населення Аляски білий, 14,8% корінний, 5,4% Азіатки, і лише 3% чорний. Щильність населення є такою, що якщо Манхеттен був на Алясці, вона буде жити тільки 16 осіб.
Аляска дуже красива.
до 1 2 3 4 5+
Багато лісових тварин.
Ми любили Аляску.
3349999
Звідси.