1443
Завод РТ-1 для переробки відпрацьованого ядерного палива
ЛЖ користувальницької сільськогосподарки писав на своєму блозі: Я завжди хотів відвідати маяк.
Ні дівчині, це місце, яке є одним з найвідоміших підприємств Росії, тут
У 1948 році в м. Маяк був випущений перший ядерний реактор в СРСР.
Плата за перший радянський ядерний бомб. Озерськ колись називався
Челябінськ-65, Челябінськ-40, з 1995 року став Озерськ. Ми маємо в Treghorn,
Озерськ завжди був викликаний
«Форти» лікувалися повагою і трепідуванням.
Про це можна дізнатися в офіційних джерелах, а ще більш в неофіційних.
в найкоротші терміни зберігався час, коли навіть приблизне розташування і назва цих міст
секрет. Я пам'ятаю, як мій дід Євгеній Михайлович Яковлев і я пішов на риболовлю.
місцеві питання - де ми прийшли, мій дід завжди відповів на те, що з Юрюзана (невхідне місто з Трехгорним),
На в’їзді до міста не було ніяких ознак, ніж без змін. Гранпа мала одну з
Його найкращі друзі, його ім'я був Мітрошин Юрій Іванович, Я назвав його з якоїсь причини, всі мої діти.
як "Ваналіз," Я не знаю чому. Я пам'ятаю, що мій бабуся чому.
Vananaly, так приварити, не одне волосся? Бабця, потім, збочений мені,
У 1957 р. Юрія Івановича послужила в «форті» і ліквідувала наслідки великої аварії,
Він отримав велику дозу випромінювання, зіпсував своє здоров'я, і його волосся більше не росте.
І тепер багато років, я, як фотожурналіст, перейдіть, щоб стріляти ті ж рослини RT-1 вперше.
Фото агентство ITAR-TASS. Час змінює все.
Озерськ - місто режиму, в'їзд по проходах, мій профіль перевіряв більше місяця і
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Прес-служба познайомила мене на контрольній точці, на відміну від
У нас є нормальна комп'ютеризована система, яка знаходиться в будь-якій точці зору, залиште так.
Будь-який. Після того, як ми поїхали до адміністративного корпусу прес-служби, де я пішов.
Я раджу залишити свій автомобіль і мобільний телефон, бо на території заводу
Заборонено мобільний зв'язок. Ми збираємося RT-1. На заводі.
Ми були на контрольній пункті протягом тривалого часу, оскільки це не відразу пропущено з усіма фотографіями обладнання, але тут.
Це сталося. Ми подарували старик з чорним хольстером на поясі і в білому одязі. Ми зустрілися.
З адміністрацією ми утворили цілу команду супроводжуючих і переїхали до сантехніки.
На жаль, зовнішня територія заводу та будь-які охоронні комплекси на фото
Заборонено, тому весь цей час мій фотоапарат був в моєму рюкзаку. Це постріл.
Видалено в самому кінці, тут починається «брудна» територія. Сепарація
Це дійсно умовно, але воно дуже строго, це те, що дозволяє не розтягувати.
Радіоактивний грязь по всій місцевості.
Сан. Окремий прохід, жінки з одного входу, чоловіки з іншого. Мої супутники для мене.
Вони вказували на дябрі, сказав знімати все, покласти на гумові промені, закрити.
фіксатор і переміщення вікна над ним. Що я зробив. Я стояти повністю голий в одній руці.
У мене є ключ, інший рюкзак з камерою, і жінка з вікна, яка з якоїсь причини є
Це занадто низький для мого положення, щоб запитати, який розмір взуття у мене є. Довгий час
Я не мав бути ембаррасований, я був швидко дано щось, як труси, легка сорочка,
комбінезон і взуття. Все біле, чисте і дуже приємне на дотик. Одягнені, додаються
Я взяв дозиметр таблетки і відчував більш впевнений. Ми можемо переміщатися.
Хлопці відразу ж закріпили мене не покласти рюкзак на підлогу, не доторкнутися до неї.
Фотографування тільки що дозволено. Не проблема, я сказав, що це занадто рано.
Я не хочу тримати секрети, і я не хочу секретів. Це де вона сукні та відключає.
брудні взуття. Центр прозорий, краї брудні. Кондиціонерський поріг території заводу.
р.
Ми переїхали на завод на невеликому автобусі. Зовнішня територія без спеціального
змішення, блоки майстер-класів, пов'язаних галерей для проходження персоналу і передачі хімії через труби.
З одного боку є велика галерея, щоб чистити повітря з ближнього лісу. Це
Це робиться так, щоб люди в майстерні дихають зовнішнього чистого повітря. RT-1 це просто одне.
один з семи заводів програмного забезпечення «Маяк», його призначення є прийомом і обробкою проведеного ядерного
паливо (SNF). Це магазин, з якого все починається, тут приходять контейнери з відпрацьованим паливом.
На правому вагоні з відкритою кришкою. Фахівці викрутили верхні гвинти з особливим
обладнання. Після цього всі знімаються з цієї кімнати, великі дверні замки.
Близько половини метра товста (поручно, полки вимагали зняти фотографії з ним).
Подальша робота здійснюється кранами, які контролюються дистанційно через камери. Крани
попелиці та вилучення з СНФ.
р.
Крани пересувають збірку в ці люки. Подивитися на хрести, вони фарбуються.
Зробіть його простіше розташувати кран. Під капелюшками з'єднуються
рідина - конденсат (повільно кажучи в дистильованої воді). Після цього складання на
Кошики переходять на найближчий басейн, який є тимчасовим складом.
Я точно не знаю, що це називається, але суть зрозуміло – простий пристрій, який не знає
Драго радіоактивний пил з однієї кімнати на інший.
Ліворуч, що двері.
І це сусідня кімната. Під ногами працівників є басейн, з глибиною 3,5 до 14.
Заповнюється конденсатом. До Білоярської атомної електростанції, довжина 14 метрів.
«Атом Мирного Великого».
Коли ви дивитеся між металевими пластинами, ви бачите щось схоже на це. Під конденсатом
Ви можете побачити збірку паливних елементів з реактора.
Це дуже маленька картина, я так само хотів, як були розміщені елементи.
А з АЕС з'явились. Коли вогні вимкнулися, вони світилися блідими.
Дуже ефектно. Це Черенков світиться, суть цього фізичного явища можна прочитати в Вікіпедії.
Загальний вигляд магазину.
Тримати. Переходи між відділеннями по коридорах з подвійним жовтим світлом. Підсумок досить.
конкретне покриття, що розгортається на всіх кутах. Чоловіки білі. Я в основному чорна маса.
(замовити) Говорячи про покриття, це дуже чутливе рішення, з одного боку, зручніше мити.
Ніщо не застрягнеться в будь-якому місці, а найголовніше, в разі виникнення будь-якого витоку або аварії, бруду підлогу може застрягти.
легко демонтувати.
Як пояснили мені, в автоматичному режимі проводяться подальші операції зі СНФ.
Весь процес був колись керований з цих пультів, і тепер все відбувається з трьох терміналів.
Кожен з них працює на власний автономний сервер, всі функції дублюються. У разі відмови
Оператор терміналу зможе завершити процеси з пульта дистанційного керування.
Коротко про те, що відбувається з СНУ. Зборки розбираються, начинка знімається, нарізають
частина і поміщається в розчинник (нітрогенова кислота), потім розчиняється напрацьоване паливо
Відбувся весь комплекс хімічних трансформацій, урану, плютонію та нептунію.
Нерозчинні частини, які не рециклуються, пресуються і глазуруються. І зберігається на
Завод перебуває під постійним наглядом. Після всіх цих процесів формуються
Готові агрегати вже «заряджаються» з свіжим паливом, яке виробляється тут. Таким чином, маяк
здійснює повний цикл робіт з ядерним паливом.
Плютонійне відділення.
72755109
Від активних елементів оператора захищаємо вісім шарів склопакета 50 мм. маніпулятор
Підключається виключно електричними з'єднаннями, не існує «холів» з'єднанням до внутрішнього відсіку.
р.
Ми переїхали в магазин, який займається відвантаженням готової продукції.
Жовтий контейнер призначений для транспортування готових паливних агрегатів. У передній частині є контейнерні чохли.
Внутрішня ємність монтується тут.
488268
р.
Кранеман працює кран з будь-якого зручного місця.
р.
Безперервні контейнери з боків. Є лише 16 з них у світі.
Невелика 40 тонн, велика 96.
Р
Незважаючи на всю технологічну спадщину, тут і там.
Завантаження контейнера на залізничному вагоні. Кожен з вагонів спеціально обладнаний для перевезення таких вантажів.
Контейнери обладнані пристроями для виявлення. Один з вагонів - контролер, оператор
Один в ньому відстежує стан кожного контейнера з його дистанційним керуванням. Автомобілі до
Відправка ретельно промивається.
р.
Коробка всередині вагона.
Панорама магазину.
р.
Уранові транспортні танки. Завантажується в циліндри вище і нижче, розраховані на безпечні відстані.
Решта контейнера призначена для витримки цих дистанцій і охолодження.
Вони перевірили вихід.
Свідчення мого супутника.
Зареєструватися
Ні дівчині, це місце, яке є одним з найвідоміших підприємств Росії, тут
У 1948 році в м. Маяк був випущений перший ядерний реактор в СРСР.
Плата за перший радянський ядерний бомб. Озерськ колись називався
Челябінськ-65, Челябінськ-40, з 1995 року став Озерськ. Ми маємо в Treghorn,
Озерськ завжди був викликаний
«Форти» лікувалися повагою і трепідуванням.
Про це можна дізнатися в офіційних джерелах, а ще більш в неофіційних.
в найкоротші терміни зберігався час, коли навіть приблизне розташування і назва цих міст
секрет. Я пам'ятаю, як мій дід Євгеній Михайлович Яковлев і я пішов на риболовлю.
місцеві питання - де ми прийшли, мій дід завжди відповів на те, що з Юрюзана (невхідне місто з Трехгорним),
На в’їзді до міста не було ніяких ознак, ніж без змін. Гранпа мала одну з
Його найкращі друзі, його ім'я був Мітрошин Юрій Іванович, Я назвав його з якоїсь причини, всі мої діти.
як "Ваналіз," Я не знаю чому. Я пам'ятаю, що мій бабуся чому.
Vananaly, так приварити, не одне волосся? Бабця, потім, збочений мені,
У 1957 р. Юрія Івановича послужила в «форті» і ліквідувала наслідки великої аварії,
Він отримав велику дозу випромінювання, зіпсував своє здоров'я, і його волосся більше не росте.
І тепер багато років, я, як фотожурналіст, перейдіть, щоб стріляти ті ж рослини RT-1 вперше.
Фото агентство ITAR-TASS. Час змінює все.
Озерськ - місто режиму, в'їзд по проходах, мій профіль перевіряв більше місяця і
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Прес-служба познайомила мене на контрольній точці, на відміну від
У нас є нормальна комп'ютеризована система, яка знаходиться в будь-якій точці зору, залиште так.
Будь-який. Після того, як ми поїхали до адміністративного корпусу прес-служби, де я пішов.
Я раджу залишити свій автомобіль і мобільний телефон, бо на території заводу
Заборонено мобільний зв'язок. Ми збираємося RT-1. На заводі.
Ми були на контрольній пункті протягом тривалого часу, оскільки це не відразу пропущено з усіма фотографіями обладнання, але тут.
Це сталося. Ми подарували старик з чорним хольстером на поясі і в білому одязі. Ми зустрілися.
З адміністрацією ми утворили цілу команду супроводжуючих і переїхали до сантехніки.
На жаль, зовнішня територія заводу та будь-які охоронні комплекси на фото
Заборонено, тому весь цей час мій фотоапарат був в моєму рюкзаку. Це постріл.
Видалено в самому кінці, тут починається «брудна» територія. Сепарація
Це дійсно умовно, але воно дуже строго, це те, що дозволяє не розтягувати.
Радіоактивний грязь по всій місцевості.
Сан. Окремий прохід, жінки з одного входу, чоловіки з іншого. Мої супутники для мене.
Вони вказували на дябрі, сказав знімати все, покласти на гумові промені, закрити.
фіксатор і переміщення вікна над ним. Що я зробив. Я стояти повністю голий в одній руці.
У мене є ключ, інший рюкзак з камерою, і жінка з вікна, яка з якоїсь причини є
Це занадто низький для мого положення, щоб запитати, який розмір взуття у мене є. Довгий час
Я не мав бути ембаррасований, я був швидко дано щось, як труси, легка сорочка,
комбінезон і взуття. Все біле, чисте і дуже приємне на дотик. Одягнені, додаються
Я взяв дозиметр таблетки і відчував більш впевнений. Ми можемо переміщатися.
Хлопці відразу ж закріпили мене не покласти рюкзак на підлогу, не доторкнутися до неї.
Фотографування тільки що дозволено. Не проблема, я сказав, що це занадто рано.
Я не хочу тримати секрети, і я не хочу секретів. Це де вона сукні та відключає.
брудні взуття. Центр прозорий, краї брудні. Кондиціонерський поріг території заводу.
р.
Ми переїхали на завод на невеликому автобусі. Зовнішня територія без спеціального
змішення, блоки майстер-класів, пов'язаних галерей для проходження персоналу і передачі хімії через труби.
З одного боку є велика галерея, щоб чистити повітря з ближнього лісу. Це
Це робиться так, щоб люди в майстерні дихають зовнішнього чистого повітря. RT-1 це просто одне.
один з семи заводів програмного забезпечення «Маяк», його призначення є прийомом і обробкою проведеного ядерного
паливо (SNF). Це магазин, з якого все починається, тут приходять контейнери з відпрацьованим паливом.
На правому вагоні з відкритою кришкою. Фахівці викрутили верхні гвинти з особливим
обладнання. Після цього всі знімаються з цієї кімнати, великі дверні замки.
Близько половини метра товста (поручно, полки вимагали зняти фотографії з ним).
Подальша робота здійснюється кранами, які контролюються дистанційно через камери. Крани
попелиці та вилучення з СНФ.
р.
Крани пересувають збірку в ці люки. Подивитися на хрести, вони фарбуються.
Зробіть його простіше розташувати кран. Під капелюшками з'єднуються
рідина - конденсат (повільно кажучи в дистильованої воді). Після цього складання на
Кошики переходять на найближчий басейн, який є тимчасовим складом.
Я точно не знаю, що це називається, але суть зрозуміло – простий пристрій, який не знає
Драго радіоактивний пил з однієї кімнати на інший.
Ліворуч, що двері.
І це сусідня кімната. Під ногами працівників є басейн, з глибиною 3,5 до 14.
Заповнюється конденсатом. До Білоярської атомної електростанції, довжина 14 метрів.
«Атом Мирного Великого».
Коли ви дивитеся між металевими пластинами, ви бачите щось схоже на це. Під конденсатом
Ви можете побачити збірку паливних елементів з реактора.
Це дуже маленька картина, я так само хотів, як були розміщені елементи.
А з АЕС з'явились. Коли вогні вимкнулися, вони світилися блідими.
Дуже ефектно. Це Черенков світиться, суть цього фізичного явища можна прочитати в Вікіпедії.
Загальний вигляд магазину.
Тримати. Переходи між відділеннями по коридорах з подвійним жовтим світлом. Підсумок досить.
конкретне покриття, що розгортається на всіх кутах. Чоловіки білі. Я в основному чорна маса.
(замовити) Говорячи про покриття, це дуже чутливе рішення, з одного боку, зручніше мити.
Ніщо не застрягнеться в будь-якому місці, а найголовніше, в разі виникнення будь-якого витоку або аварії, бруду підлогу може застрягти.
легко демонтувати.
Як пояснили мені, в автоматичному режимі проводяться подальші операції зі СНФ.
Весь процес був колись керований з цих пультів, і тепер все відбувається з трьох терміналів.
Кожен з них працює на власний автономний сервер, всі функції дублюються. У разі відмови
Оператор терміналу зможе завершити процеси з пульта дистанційного керування.
Коротко про те, що відбувається з СНУ. Зборки розбираються, начинка знімається, нарізають
частина і поміщається в розчинник (нітрогенова кислота), потім розчиняється напрацьоване паливо
Відбувся весь комплекс хімічних трансформацій, урану, плютонію та нептунію.
Нерозчинні частини, які не рециклуються, пресуються і глазуруються. І зберігається на
Завод перебуває під постійним наглядом. Після всіх цих процесів формуються
Готові агрегати вже «заряджаються» з свіжим паливом, яке виробляється тут. Таким чином, маяк
здійснює повний цикл робіт з ядерним паливом.
Плютонійне відділення.
72755109
Від активних елементів оператора захищаємо вісім шарів склопакета 50 мм. маніпулятор
Підключається виключно електричними з'єднаннями, не існує «холів» з'єднанням до внутрішнього відсіку.
р.
Ми переїхали в магазин, який займається відвантаженням готової продукції.
Жовтий контейнер призначений для транспортування готових паливних агрегатів. У передній частині є контейнерні чохли.
Внутрішня ємність монтується тут.
488268
р.
Кранеман працює кран з будь-якого зручного місця.
р.
Безперервні контейнери з боків. Є лише 16 з них у світі.
Невелика 40 тонн, велика 96.
Р
Незважаючи на всю технологічну спадщину, тут і там.
Завантаження контейнера на залізничному вагоні. Кожен з вагонів спеціально обладнаний для перевезення таких вантажів.
Контейнери обладнані пристроями для виявлення. Один з вагонів - контролер, оператор
Один в ньому відстежує стан кожного контейнера з його дистанційним керуванням. Автомобілі до
Відправка ретельно промивається.
р.
Коробка всередині вагона.
Панорама магазину.
р.
Уранові транспортні танки. Завантажується в циліндри вище і нижче, розраховані на безпечні відстані.
Решта контейнера призначена для витримки цих дистанцій і охолодження.
Вони перевірили вихід.
Свідчення мого супутника.
Зареєструватися