562
Кішки, які Became Інтернет зірки
Сьогодні Я хочу розповісти вам про найвідоміші коти в світі, які стали героями інтернет-меми і комами; читати і дивитися відео.
The Grumpy Cat - Злий Кіт
Nickname: соус Тардар (Тар-Тар, але з помилкою у запіканні)
Хабітат: Facebook, 958,000 абонентів
Де живе він: Арізона, США
Не знаю, але найсерйозніший кіт в Інтернеті насправді є котом.
Сам кішка для брів - Кішка з бровами
Ім'я: Сам
Хабітат: Instagram, 55,000 послідовників
Де живе він: Великобританія
Fun факт: Багато людей думають Сам виглядає як Adrian Brody.
Colonel Meow - Найпопулярніші коти
, Україна
Ім'я: Колонель Meow
Хабітат: Facebook, 167,000 абонентів
Де живе він: Каліфорнія, США
У полковнику, покинувшись на бордюрі, був знайдений Гомалаяном і персидським товариством кішки Лос-Анджелесу, а пізніше знайшов притулок з поточною господинею - Anne Marie Evie
Lil Bub - Етернал Kitten
Ім'я: Lil Bab
Головна Інтернет: Facebook, 147,000 абонентів
Де живе: Індіана, США
Lil Bab був народився з кількома генетичними відхиленнями. Вона назавжди повинна бути розміром кошеня, її лапки дуже короткі і мають додаткові пальці на них, але не зуби – чому вона так часто прилипає її мовою. Як страшні, як і всі вищевказані звуки, це не заважає їй бути здоровими і маючи тисячі шанувальників по всьому світу.
На кінофестивалі Tribeca в Нью-Йорку в квітні цього року Lil Bab захопив Роберт Де Ніро з її популярністю!
Мару
Habitat: YouTube, 341,000 абонентів, майже 215 мільйонів переглядів відео
Де живе він: Японія
Цікавий факт: на відміну від братів своєї хутрі, Мару славився не своїм зовнішнім виглядом, але для його непристойної пристрасті для ящиків.
The Grumpy Cat - Злий Кіт
Nickname: соус Тардар (Тар-Тар, але з помилкою у запіканні)
Хабітат: Facebook, 958,000 абонентів
Де живе він: Арізона, США
Не знаю, але найсерйозніший кіт в Інтернеті насправді є котом.
Сам кішка для брів - Кішка з бровами
Ім'я: Сам
Хабітат: Instagram, 55,000 послідовників
Де живе він: Великобританія
Fun факт: Багато людей думають Сам виглядає як Adrian Brody.
Colonel Meow - Найпопулярніші коти
, Україна
Ім'я: Колонель Meow
Хабітат: Facebook, 167,000 абонентів
Де живе він: Каліфорнія, США
У полковнику, покинувшись на бордюрі, був знайдений Гомалаяном і персидським товариством кішки Лос-Анджелесу, а пізніше знайшов притулок з поточною господинею - Anne Marie Evie
Lil Bub - Етернал Kitten
Ім'я: Lil Bab
Головна Інтернет: Facebook, 147,000 абонентів
Де живе: Індіана, США
Lil Bab був народився з кількома генетичними відхиленнями. Вона назавжди повинна бути розміром кошеня, її лапки дуже короткі і мають додаткові пальці на них, але не зуби – чому вона так часто прилипає її мовою. Як страшні, як і всі вищевказані звуки, це не заважає їй бути здоровими і маючи тисячі шанувальників по всьому світу.
На кінофестивалі Tribeca в Нью-Йорку в квітні цього року Lil Bab захопив Роберт Де Ніро з її популярністю!
Мару
Habitat: YouTube, 341,000 абонентів, майже 215 мільйонів переглядів відео
Де живе він: Японія
Цікавий факт: на відміну від братів своєї хутрі, Мару славився не своїм зовнішнім виглядом, але для його непристойної пристрасті для ящиків.