Мисливці меду в Гімалаї

ЛДЖ користувач дементєвський пише на своєму блозі: Ми виїжджаємо сьогодні.
в Непалі, в районі Гори Аннипурни в Головному хомаланському діапазоні, де
Кожна весна, особливе оволодіння медом диких бджіл Himalayan.

р.

Кінцева точка нашої поїздки – це село. На фото основна площа, яка, мабуть, 200-250 кв.м. Природно, вся село знаходиться на площі. Вечір, вихідні, як не поговорити. І ось ми!

На ніч, по свічнику, у нас є вечеря. І тут багато романів.

А вранці вся село заливається на вулицю. Починалися гори.

Майже всі чоловіки приходять. Вечірній солдат, який якось закінчився в с. А ось сам прерогатив похилого.

3610Р. 4200Р.

Ми переїжджаємо в першу групу, яка несе все, що потрібно спустити скелі, а саме плетені троси і канати і дерев'яні сходи. Перед тим, як приходять всі учасники, мотузки замочують в воді і перетворяться в сходи.

Щоб бути чесним, спостерігати його трохи страшно. У наш час високих технологій є різне обладнання для альпінізму. Все ручної роботи. мотузка була замочена менше години.

р.

Ми не відходимо. Ми дивимося і з'ясували те, що і де ми будемо стріляти. Ми дали білі бджолині капелюхи. Про це ми були дещо похилими, але коли направлявся на лобі, ми швидко облаштували себе. Виявилося, що бджоли теж відреагують на темні речі, а потім поганий час - Я зносила темну куртку. Я закінчився бджільцем в пальці. Камера також чорна.

758761

У мокрій мотузці непальські вставлені дерев'яні палички - кроки майбутніх сходів. Тоді вони були зав'язаними. Що? Домашні мотузки, які відразу ж виготовляються з рослин.

Виготовляючи ці дуже троси.

Коли сходи будуть готові, його перевозять на місце під вуличками. Починали легку пожежу, дим, з якої відводять бджіл.

499 р.

Над місцем, де є голубці, вони зав'язують мотузку і кидають її вниз. Там, сходи прив'язують до неї, і таким чином він простягається на правому місці.

Після початку диму, близько 15 хвилин бджіл в проходженні тушку навколо і хтось потрапив. Але потім вони ослаблені і ви можете більш-менш безпечно працювати і підходити. Непалі люди не боїться одного або двох жетонних стингів, вони вже розробили імунітет. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Якщо ви уважно дивитесь, ви можете побачити багато маленьких чорних крапок у верхній частині на білому фоні. Не забруднюється на матрицю камери.

Потім знизу поли подаються мотузками, з якими будуть працювати два люди. А кошик також буде опущений на мотузках.

Ми почали працювати з афару, більш сміливо прийшли ближче. Я отримав свою дозу бджолиного вени, був найбільш обережним.

Хлопці переважно працювали разом. Спочатку вони висушили вже сухі медові склади, а потім протримали кошик, другий там зіштовхують медкомб з шостим.

р.

Медові комбінезони без меду, вони не відкидаються, але також приймають з ними.

Так вони збирають мед. Я не можу уявити, як багато хлопців прикусити. Але коли я побачила їх впритул, то обличчя досить сильно згорнулися.

3610Р. 4200Р.

Р

р.

Цей Непалець є справжнім віртуозом. Коли його партнер пішов, він повинен працювати окремо. До речі, вони прив'язували себе на сходи з мотузками. Я думав, що ми не побачили його, і це все здивування. Але ніхто не прийшов на збиральне місце, і вони виглядали на ньому з куріозом.

Цей кошик сповнений меду, прей, який піде до всіх будинків. А до речі, ми трохи з нього,

Р

Хлопці перенесли порожні медомани. Не порожній. Я пішов до солода, щоб взяти більший вигляд, і це повний личинок, і деякі бджіл вийшли з медом. Я не знаю, якщо вони можуть відкусити прямо, але я думаю, що їх інстинкти працюють прямо.

А ввечері, коли це було темним, вся село пішло на площі, були танці і пісні.

Зареєструватися