Еволюція випускних і кульових суконь від 1960 до сьогодні

Дівчата і зараз, і в радянські часи в епоху захотіли одягатися елегантно, скопійовані моделі з журналів або фільмів. Добре і погано.

Владивосток. 2013

Що особливо вражає зараз, це те, що багато випускників хочуть виглядати «дорослий», такі жіночі вампи, при копіюванні моделі, які вони люблять, не враховуючи їх дані.

Я не хочу відродити дівчат, більшість не мають достатніх коштів, і ви хочете виглядати як принцеса (або навіть королева).

Р

Березань, Україна.2013

Ось і скопіювати спливаючі діва, і навіть ті, хто є найбільш «чистим».

Але погано скопійована модель в пептидному виконанні, від дешевих синтетичних і навіть з великою кількістю паєток і декору, досить схожа на карикатура оригінального - не найкращий спосіб.

Тут є багато картинок, майже всі вони не з Москви і Санкт-Петербурга, де люди мають більше можливостей.

Враження багатьох суконь 2012-2013, на мій погляд - депресування.

Хоча є дуже милі моделі, особливо дівчата. Я поставляю як фотографії, що перетинаються.

Дівчата мають все попереду, чому одягнутися як жінка на 35, чому пришити екстравагантний наряд з вирізом, паєтками і турнікетом, якщо ви не можете носити його?

Все сумне і сумне, з декількома винятками.

У 60-х роках більшість з нас не змогли дозволити собі такі сукні як за кордоном.

1960 р. Америка.

СРСР

Одяги були досить скромними, пришивають їх таким розрахунком, який можна продовжити носити.

Тоді не було особливих можливостей придбати сукню, багато пришивають себе, за допомогою мами або в студії було недорого.

1960 р.

1961 р.

1964 р.

Випускники 11 класу.

Червень 1965.

1965 р.

19 Річна

Я пам'ятаю мій 1970 випуск сукні добре: Японка, виготовлена з гайкового типу, зрізаного на дуже мінімальний міні!

Я також отримав біло-срібні штани костюм, але я не можу приїхати до школи, навіть до prom, просто в сукні.

р.

Херсон

1975 рік

80-ті

2012-Росія

Майже 50 років пройшли, 60-70 випускників вирощених дочок і онуків, здається, що мати і бабуся щасливі, щоб дозволити своїм дітям, які вони не отримали в їх юності: хрестин, страз, драпірії.

Червона армія 2012

р.

2013 рік

Владивосток і Примор'я

р.

р.

569150 р.

(Б)

р.

р.

р.

р.

Габаритний зображення

859,000

926756

Викладачі

2334776

Випуск в Туві 2013

Україна-2012

Журнали рекламували напівпрозорі сукні, вони часто знайшли на "зірках" сцені - і ось результат:

Випускник Павлограда став найвідомішим випускником 2012 року.

Анастасія попросила стати обличчям інтернет-магазину, а вона отримала пропозицію від російсько-італійського агентства Соні де Руссо стати моделлю.

Після цього Настя відреставровала VK сторінку і тепер вона має величезну армію друзів і абонентів.

Анастасія, яка названа «на руки», на закінчення минулого року не менше відвертих нарядів:

Закінчив місто Рівне

Ось 2012 випускники з Болгарії:

Близнюки.

Болгарія

Україна

Україна

Дівчата з різних країн скопіюють однакові зображення.

Випускник Синельнікова.

Випускники однієї з шкіл у Чернівцях прийшли до цілого класу, щоб отримати сертифікати в сукнях, вишитих українськими національними візерунками.

Я дуже сподобалося ці дівчата.

Україна-2013

до. Березань

р.

р.

Болгарія

Кожна людина втратила ніс з фото останнього року з Болгарії, дівчата похилого віку, якщо вони хочуть побити карнавал в Ріо-де-Жанейро:

Звідси.