420
Яким працівникам Google скаржаться
Не секрет, що співробітники Google працюють в кращих умовах світу. Але навіть вони мають деякі скарги, які приходять до своїх переваг. Детальніше про те, що вони скаржаться.
1. «Управління проектами» займає більше однієї сторінки.
2,2 км Коли я працюю з дому, маю власний сніданок, обід і вечерю.
3. У Я не відчуваю різницю між налаштуваннями масажу.
4. У Вибір класичних ігрових автоматів в нашій будівлі обмежений, ви повинні піти в інший будинок.
5. Умань Я отримую жир через необмежену кількість вільної їжі.
6. Жнівень Після того, як я звик до телефону компанії, вони дають нам нову модель, і я повинен дізнатися новий спосіб.
7. Про нас На обід, всі піца їсти до мене, і мені довелося їсти стейк.
8. У Я повинен відкрити тренажерний зал в моїй будівлі, щоб я можу скористатися без часу ходити до нього.
9. Навігація Тридцяти-дюймовий монітор подає вид на гори.
10. Навушники, які я дав, руйнують волосся.
11. Моє робоче місце – це однакова відстань від двох кухонь, і я повинен вирішити, що потрібно йти.
12. 5 з 8 безкоштовних футболок я отримав цей рік чорний. Це псує мене. Я волію колір синій.
13.00 р. Під час корпоративної парашутної стрибки ми пообіцяли 50 секунд вільного падіння, однак, перегляд відео з стрибка я помітив, що було всього 41 секунд.
14. Іноді, коли я піду, щоб отримати напій на кухні, виходить, що вони просто були завантажені в холодильник і пляшки не встигли правильно охолонути.
15.00 р. Диван в моєму офісі не досить довго розтягувати на ньому.
16.00 р. У зв'язку з безкоштовною їжею на Google, я не варився протягом майже року і мої навички приготування їжі страждають.
17.00 р. Коли я їду з компанією в інші офіси, їжа на кухні незнайома і я не знаю, що вибрати.
18 років Я спалю в нашій корпоративній вечірці на морі.
19.00 р. М'який для більярдних кішок не відповідає кольору тканини на столі.
20. Я їсть так багато на сніданок, що я не маю часу, щоб отримати голодний обід.
21. У ігровій кімнаті є тільки одна сумочка, тому мені довелося сидіти на стілець, граючи Дзвонять.
22. Ми будували катапульт з меблів, але стеля була занадто низькою, щоб бігти апельсинами понад 45 метрів.
23. Уранці я не можу подивитися на Harbour Bridge, оскільки сонце піднімається над Сіднею і я повинен закрити жалюзі.
24. У мене немає вільних футболок протягом 3 місяців.
25. Суші варили не кладуть достатньо соусу аіолі в крабовому рулоні.
Звідси.
1. «Управління проектами» займає більше однієї сторінки.
2,2 км Коли я працюю з дому, маю власний сніданок, обід і вечерю.
3. У Я не відчуваю різницю між налаштуваннями масажу.
4. У Вибір класичних ігрових автоматів в нашій будівлі обмежений, ви повинні піти в інший будинок.
5. Умань Я отримую жир через необмежену кількість вільної їжі.
6. Жнівень Після того, як я звик до телефону компанії, вони дають нам нову модель, і я повинен дізнатися новий спосіб.
7. Про нас На обід, всі піца їсти до мене, і мені довелося їсти стейк.
8. У Я повинен відкрити тренажерний зал в моїй будівлі, щоб я можу скористатися без часу ходити до нього.
9. Навігація Тридцяти-дюймовий монітор подає вид на гори.
10. Навушники, які я дав, руйнують волосся.
11. Моє робоче місце – це однакова відстань від двох кухонь, і я повинен вирішити, що потрібно йти.
12. 5 з 8 безкоштовних футболок я отримав цей рік чорний. Це псує мене. Я волію колір синій.
13.00 р. Під час корпоративної парашутної стрибки ми пообіцяли 50 секунд вільного падіння, однак, перегляд відео з стрибка я помітив, що було всього 41 секунд.
14. Іноді, коли я піду, щоб отримати напій на кухні, виходить, що вони просто були завантажені в холодильник і пляшки не встигли правильно охолонути.
15.00 р. Диван в моєму офісі не досить довго розтягувати на ньому.
16.00 р. У зв'язку з безкоштовною їжею на Google, я не варився протягом майже року і мої навички приготування їжі страждають.
17.00 р. Коли я їду з компанією в інші офіси, їжа на кухні незнайома і я не знаю, що вибрати.
18 років Я спалю в нашій корпоративній вечірці на морі.
19.00 р. М'який для більярдних кішок не відповідає кольору тканини на столі.
20. Я їсть так багато на сніданок, що я не маю часу, щоб отримати голодний обід.
21. У ігровій кімнаті є тільки одна сумочка, тому мені довелося сидіти на стілець, граючи Дзвонять.
22. Ми будували катапульт з меблів, але стеля була занадто низькою, щоб бігти апельсинами понад 45 метрів.
23. Уранці я не можу подивитися на Harbour Bridge, оскільки сонце піднімається над Сіднею і я повинен закрити жалюзі.
24. У мене немає вільних футболок протягом 3 місяців.
25. Суші варили не кладуть достатньо соусу аіолі в крабовому рулоні.
Звідси.