Творчий альбом Дембела

Більшість демонстрацій є так званими dembel альбомами, розповідаючи про труднощі їх сервісу в армії. Давайте подивимося на один з цих альбомів.

І це сутність перших реверсій. Військовий район, номер одиниці, роки обслуговування і місто є незамінними атрибутами YES. Замовлення вичавлюється з листової міді і латуні і полірують на блиск. Процес виснажливий і дуже трудомісткий, але результат вражає. Спеціальні сили - Осназ, частина спеціального призначення (радіореконнесанс), Хіллз - Бугрі, район у Виборгському районі міста Ленінграда, де ця дуже частина була встановлена.

Р

Але головною визначною пам'яткою YES є відстеження між аркушами, які захоплюють всі верстви сервісу хосту альбому. Теми були однакові, ходьба рука в руці від року до року, або помпезні і патологічні, або дуже приступні і неохольні, з спробами гумору. Я не хотів би їх, щоб я пофарбував себе. Не Рембрандт, звичайно, але іноді це весело для фліп:

Проксимус

Починали історію. Одяг, зачіски та інші атрибути повністю відповідають моді часу. У здобинці птаха підведено підсумок до військово-доповненого офісу, чорної позначки для всіх юних чоловіків військового віку. Що характерно, під час сідла ніхто не міг подумати, що багаті батьки можуть купити дитину з армії:

2261562

Але, не дивно, в військовому списку офіси в протяжному періоді зацарював не гасіння на всіх, але цілком навпаки, дух життєрадісних мезів, безперешкодний ліктя, характерний для кожної російської людини на поріг повної асолі.

Хтось друзів навіть чекав хлопців з армії! Хоча нічого хорошого, як правило, вийшов з нього. Через два роки дивляться один одному. Тим не менш, публіка вуаєна чекала покоївки з ебать і постільною білизною, і аміково затишна рогоносець змащений жиром. Але з якоїсь причини, коли Танка Кузликова написав мені, що вона була знайомства ще один хлопець і запропонувала залишатися друзями, я був непристойним тільки заради зовнішнього вигляду, відчуваючи в моєму серці значного рельєфу від того, що я більше не потрібно торкнутися себе на вихідні над традиційними літерами моєї коханої, подряпати голову, що ще буде писати:

Водка і гроші з дому вивели прямо перед воріт контрольної точки, розділивши Оікумену на дві абсолютно різні частини. І тільки тоді ви починаєте розуміти, що наступні два роки будуть витрачені в повній ізоляції від звичного і процвітного світу.
У картині dembel говорить про те, що до контрольного обов’язкового офіцера і дивиться на «спіриці» з контемптом. «Спіріци» є конкриптами, перш ніж бути ковтнутим, найнижчим литим в армійську ієрархію.

І ось ми йдемо. Я не бачив особливої трагедії в поточному стані справ. У тренінгу, кожен був схожий на мене, а ставлення сержантів було прийнято на користь, не занурився. І не було багато часу, щоб відобразити на загальному несправедливості цього життєрадісного життя, протягом дня - не єдина безкоштовна хвилина, вночі - найсильніший сон без снів, від відпочинку до підйому.

276843

Що перед молодою людиною, до речі, називається «Genoa Cup», на якому сидіти з орелою, після м'яких місць побутових туалетів досить весело. Ці треморти забиті кілька разів на день, і неможливо було порізати наряд з забитим штовхачем. Для того, щоб мати такі розваги: людина, яка була винною від щоденника після завершення всієї роботи, замість сну, була відправлена для підрахунку кількості плитки в галлоні. Ця кількість сержантів була добре відомо, тому особливо хитрощі, ліплять підборіддя з канарди, підраховують плитку до ранку:

Після того, як ваш хмелюстка привели дискотеки в ДК Горняков м. Оленогорськ, про яку він повністю неприпустимо запам'ятати на кухні наряд.

На ніч я був дуже сонний. :
Розмальовка гумористична, і не відображає сутність на всіх. По суті, після трьох нарядів, коли ви не спите протягом трьох днів, ви падалите на нічний стіл. Сонце теж.

12 км. На Вашому останньому подихі ви дивитеся сержантами, які змінюють місця один з одним, щоб припинити курку на ходу. Через рік я зробив це себе.

Реальний випадок: в першому звільненні на Невський, біля Казанського собору, він виглядав на дівчат і не спалював патруль. Охорони. З тих пір він став смартером і вдягається як громадянин.

Так званий "переклад". Одна молода людина стоїть на нічному витримці і прочитає наказ Міністра оборони про звільнення в резерві, а другий ремінь нововведеного dembel перекладається в «спучки», як служив рік і стала людиною. По суті, клопи, які люблять рубати «сихати».
Тема обмотка давно застрягла в зубах, тому в короткі: все залежить від індивідуального. Тут ніде сховатися в армію, ви всі права. Таким чином, якщо ви є розумною дитиною, без особливої сміливості, але також з почуттям самооцінки, не сором'язливістю труднощів, демонструючи винахідливість і легко знайти спільну мову з друзями - все буде відмінно. А деякі змазують весь шлях до вибуху.

Після того, як рік обслуговування, вам не тільки складнощі і складнощі, але і невеликі радості, такі як: самохідні дівчата, прийом алкогольних напоїв на грудях, розбиття одягу і так далі. Але якщо ви спійдете на нетреному часі поза місцем розташування агрегату, сім днів коксії.

Цей пікет показує абсолютно всі порушення, які можуть проходити на бойовому обов'язку: сон в непристойному положенні, порушення одягу, куріння, читання лікарських засобів, крім обов'язкового журналу, прослуховування музики, їжі та чаювання. Так dembel просто навколо кута.

р.

Зрозуміло, що офіцер, який оплачує захоплення до дефілінгу дефілінгу за місцем розташування частини з сигаретом і поясом на яйцях, знаходиться з поля фантастики. Але я ебать хочу!

28 травня фінальна ла комедія. Більш ніж два роки, від життя, три дні народження, безсонні ночі, виснаження монотонних буднів ... і ще. Я не можу сказати слово про час. Він пішов як хлопчик, прийшов як чоловіка. Основний результат позитивно.

р.

У складі була легенда про два знаряддя з Далекого Сходу, які подавали свої літаки, купили шість випадків горілки для різниці і пішли додому поїздом. 10 днів. Не знаю, як потрапити там, але, очевидно, спогади хлопчика отримали незабутній:

Звідси.