Робимо ванну на березі водойми

Найлегший і найефективніший спосіб, так як можна зробити непровізовані засоби, щоб зробити прохолодну баню на березі водойми. Детальніше про продовження повідомлення.

Це був день.
Сім'я вирішила виїхати в природу вдень і спробувати походи в ванну. У майбутньому заплановані поїздки в гори, і ванна буде приїжджати в руки.
Так вони швидко запакували і пішли на свій шлях. Ми вирішили піти в одну з найкрасивіших і чистих річок Південного Уралу - річку Інзера. Вода в Inzer дуже чиста - можна легко їсти чайник і пити чай прямо з річки. Є багато риб в річці. Сама річка не глибока, але з досить швидким струмом.
Я пам'ятав, що у мене був старий одношаровий намет - який ми ледь використовуємо, тому що у мене є хороший двошаровий тримісний намет. І так я вирішив зробити похідну версію лазні. І поміряйте річку. Плавання і позогарав.
Погода біля річки була +26 злегка затягувала хмари неба, що навіть добре не було сильного виснаження тепла.
Це той же намет купив кілька років тому за 500 рублів в деяких гіпермаркетах на продаж. Приїхали до берега Інзери. Встановивши намет.
Як видно, що банк ріки є понієм. Що потрібно для лазні.

р.