Коричневий різак

Сьогодні Я хочу показати вам шокуючі ефекти, що кусаються коричневим герметиком. Це просто жорстокий ...

Перше, що я відкрився, була нога чогось незрозуміла після того, як прокинувся почуття, як я був трохи.

Коричневий різак р.

Можливо, коричневий герметовий павук кинувся в ліжко і як я перевернувся, вона трохи ноги, як я подрібнила його. Він є.

Коричневий різак

День народження 1. Ніщо не сподобалося, але це на малюнку. Я відчував, як я отримую окропу зсередини. Я вирішив не лежати, але діяти.

Коричневий різак

Трохи пізніше... Я міг відчувати токсин, що поширюється під шкірою, м'язи в цій області, у мене є труднощі контролінгу і прикусу ділянки, свербляючись жахливо.

Коричневий різак р.

Я пішов до лікаря. Призначаємо ліки, рекомендовані компреси і мазі і все це. Це те, що сталося, коли я потрапив до лікаря.

Коричневий різак

День народження 2. Я прокинувся з плямою, як це. Біль на 7-10 ваг.

Коричневий різак

Поступово все почалося на запалювання. Пластери? Так, чому я поставив його на ...

Коричневий різак р.

Це було 5 днів... Бульбашки лопаються і пішли до лікаря.

73179310

День пройшов і все нове... Бразилки? Не синці, це мертва тканина.

Коричневий різак

Трохи більше. Ви бачите некроз, але це краще.

Коричневий різак р.

Ще один день пройшов. Біль стала менше, але пляма збільшена. Більше і більше тканин було вмирає.

Коричневий різак

На наступний день біль пішов, але нога стала як зомбі ноги. Лікар сказав, що поступово все пройде, але рана повинна постійно лікуватися і головне - запобігти зараженню.

5176162

Звідси.