Як занурює власник Кафе

Сьогодні Хочу показати вам, як московські копачі вирішили взяти помста на власник кафе, який приніс каналізаці свого закладу в підземну річку. Читання та перегляд.

На офіційних правилах немає кафе. Тоді виникає питання, де з'явиться злив з унітазу таких установ, як цей звичайний московський дайнер? Власник кав’ярні просто зв’язав злив від свого закладу до річкового стоку міста. Це не може бути, але не загиблим, які вирішили навчити уроку, щоб вступити до повстання рестораторів;
Автор тексту:

Кілька тижнів тому старий чоловік паратозор і я вирішив пам'ятати про нашу колишню молодь і пройти прогулянку по річковому водосховищі Neglinnaya, один з найширших підземних річкових систем в Москві. Ми знайшли, що більшість з основних річкових тунелю приховують каналізацію. Раніше в Неглінці був тільки один такий короткий розділ - під Самотехнічним бульваром, де з'єднана річкова система з передреволюціональною каналізацією. Досить швидко було виявлено незаконне з'єднання, з якого з'являється фетідна хитрість, яка зумовлена остаточністю. Стіна біля колодязя, звідки пластикова труба протрудована, була покрита дисгузацією шламу, а запах переноситься на багато сотень метрів.

741644

Для того, щоб сказати, що це було б сказати нічого. З розумово оцінивши, де це добре розташоване на землі, я зрозумів, що такий славний «гіфт» був представлений співробітникам Мосводоканських, дігерів і всіх мешканців Москви (не забудьте, що Neglinnaya колекціонер потікає в московську річку) кафе, яка стоїть на початку Цветного бульвару. Власна патологічна логіка була: правово з'єднана з міською каналізацією – довга, дорогі, нудні, вам знадобиться багато дозвільних документів. І ось все нескладно - просвердлити отвір на пару метрів до наступного колодязя - і каналізаційний злив готовий.

Ви можете, звичайно, зателефонувати Мосводокан і сланець. Але дав мій досвід з цією організацією, я не мав сумнівів, що це не буде плодів. Отже, ми як соціально активні громадяни вирішили взяти питання у власні руки : Коли ми прийшли на поверхню, не відключивши наші черевики, помаранчеві жилети і ліхтарі, ми вводили неординарне кафе, вводили себе співробітниками Мосводокан і вимагали менеджера. Ми попросили леді, яка представила себе як Олени Іванівна, щоб привернути увагу власників установи, щоб вони ліквідували незаконне з'єднання каналізаційних машин, інакше ми будемо ліквідувати себе або навіть подати позов (так, я знаю, ми не мали такої влади, але всі засоби хороші тут). Час до

А другий день ми побували Неглінну, цей час добре підготовлений.

р.

По суті, це не належить до нас: Дігери вже ліквідували неправомірні щити на власній ініціативі. Технологія це: перша труба заповнюється будівельним ущільнювачем, потім закупорюють ганчірками, потім знову з ущільнювачем, знову з ганчірками, знову з ущільнювачем, і так далі. Крім того, ми трохи поліпшили фіксуючий пристрій на люках, що веде до цього свердловини: намотуємо «тонічну», яка закріплює кришку зсередини сталевим дротом так, щоб було б важко припускати інвентаризацію нелегальних методів зливу плодів в річкову мережу, щоб повернутися в свердловину. І, нарешті, в іншому тижні або два, ми не будемо ледачі перевірити знову, як справи, і якщо ми бачимо ще одну незаконну вставку – добре, ви розумієте. Це наша річка. Не поспішайте.
З повагою, Никодимич.
П.С. Для особливо squeamish громадян: так, неприємно піднятися на струнку сходинку, змащену з відходами життя тисяч людей. Але, по-перше, соціально корисною причиною є більш важливі, і по-друге, якщо я боївся отримати брудні, я ніколи не підійшов під землею.

7866986

Звідси: 1, 2