На жаль, на жаль, на сьогоднішній день з’являються сотні власників автомобілів. Я пропоную вам читати його.
За словами автора цих картин, він, як звичайно, вийшов вранці, потрапив в свій автомобіль і пішов до роботи. Під час руху він помітив лист сендвічі під джентом, і вирішив припинити читання невідомого повідомлення; Номер телефону був написаний на аркуші, і перше, що прийшов до розуму, що автомобіль потрапив і контакти залишався для спілкування. Але ні, автомобіль був безпечним і звуком, але не було ліцензійної пластини, і він був відірвав деякі барбаричні методи. Обов'язково прочитайте цю дію :
Листівка.
Я зателефоную номеру.
Привіт.
- Скільки?
- 4 бабуся!
- Де?
до Цей номер, будь-який термінал blah blah blah blah blah.
до Ви повинні піти кудись, щоб отримати номери?
до Ні, ми всі тут.
- Гаразд, очікування.
р.
метр йде на голову:
1 варіант: забиток на спрагах, зняти день за пару днів, купити квиток на поїзд і отримати нові номери 6000-7000 рублів. Не варіант.
2 варіант: сплачуйте гроші на теф, на його кінчику знайти кількість 4000 рублів. Не про те, що чеф буде чесним. Не опція.
Варіант 3: Тіф сказав, що номери десь поруч, можна подивитися на 0 рублів. Непарні коефіцієнти успіху 50/50. Підходить.
Повернутися до двору і почати сходження сміття, гаражі, спортивні майданчики, підвали, під... В цілому я шукаю всі зазори, в яких кімната може підходити в радіус 500 метрів. Вже зміщено, я повернуся до машини і побачила тільки підвал я не шукав. З будь-якої надії я ходжу до нього (навіть, тієви не можуть приховати вкрадені товари 6 метрів від злочинної сцени, я думав). Так я підбираю шматок брудної лінолеї, і там, в ситі, рідні, скручені номери! Відчуйте, як виграти лотерею!
9016667р.
Вечору згадував себе.
Замовлення повідомлень: зліва, право, зліва. Тиф не має годинникового набору.