Нові схеми шахрайства

Друзі, виявляти нові методи шахрайства, які були винайдені в ув'язненні. Fraudsters використовують мобільні телефони незнайомців, читайте далі.

3610Р. 4200Р.

«Ваш син в правоохоронній силі. Якщо ви хочете побачити його, негайно поповнивши телефон (перекласти гроші на рахунок). Цей простий спосіб торгується переважно в'язницями, які намагаються поповнювати рахунки на своїх нелегальних мобільних телефонів або отримати гроші на додаткову частину ковбаси в тюрморті. Децепція була поширена кілька років тому і вже зношена. Щоб допомогти «необхідна дитина» без попередньої перевірки інформації, тільки вкрай турбує батьків. Вам потрібна свіжість, і тут! Історія, яку Ігор розповів нам з міста Слов’янська, Донецької області, ми сподіваємося, що інші не захоплені.
"Вибачте."

- Я не знайшов дзвінків з незнайомого номера на моєму телефоні - Я був зайнятий, Ігор сказав. - Я думав, що я звернувся назад. Відповідав чоловіка, апологізував кілька разів, а потім сказав, що він мав погані новини для мене.

У новині було те, що хтось мав пакет фотографій, які демонструють дружину Ігоря в ліжку з іншим чоловіком.

до За те, що болить мене, сказав, що він не хоче знищити сім'ю, але так сталося, що він був інструктований, щоб передати цей пакет, Ігор продовжує. - Це дещо неспроможна, розумна людина. З якоїсь причини здавалося мені, що голос співрозмовника нагадує голос юнача. Тексти пісень, а це означає: Я не вірю, але я був цікавим, що буде далі.

Коли апологія і симпатія висушена, кур'єр остаточно оголосив, що він хотів 300 гривень за свої послуги. Зустріч була запланована на станції, просивши Ігоря звідти його назад.

- Я приніс другу з поліції, я думав, що я можу приховати деякі банди. Але ніхто не чекав нас на станції. Коли я звернувся до звичного номеру, я попросила придбати три поповнювачі за 100 гривень і знову зателефонувати - вони розкажуть, куди принести їх.

Суми можуть підніматися

Покупка "наповнення" Ігор не зробив. Але я б сказав. Продовжено квест. Адреса, на якій були передані докази проти несправжньої дружини, пообіцяли бути названі після «неприйнятого чоловіка», продиктовані поповненими номерами. Після занурення з ексторіоністом протягом декількох хвилин Ігор нарешті переконався, що він був правим, коли він не падає на розлучення.

до Мій телефон був у відкритих ресурсах - Я дала оголошення в Інтернеті, укладає Ігор. Я не думаю, що я єдиний, хто може стати ціль для шахраїв. Те ж саме можна застосувати до жінок. Вони втратить голову, коли вони чують, що їх дружина має задоволення з іншими.

У пенітенціарній службі та поліції Донецької області заявили, що вони не отримали скарги про таких шахраїв. З печерою, оленя. Новий сценарій, придуманий засудженими, вигідно відрізняється від попередньої, в якій не кожен абонент буде заважати, що вони підозрюють свою половину скарбу, для якого він оплачується. Новий метод, здається, тільки тестується, якщо він працює, ми попереджаємо, що розмір рансума підвищиться.

КОМПЛЕКТИВНО

Олександр Красноперов, Виконавчий директор Всеукраїнської асоціації приватних детективів:

- Фрадстери завжди грають на емоції. Любов і ревнощі - найсильніші почуття, і вони можуть фактично відштовхувати людей до спонтанних дій. Алас, що часто буває.

Моя порада чоловіка та члена Детективної Асоціації є глибоким диханням та посміханням. Прийміть цю інформацію як сигнал, який вимагає повільної перевірки. Не вводити в фінансові відносини з ким-небудь, не будучи обов'язковою законності угоди. Законодавство є одним, що може бути відображено в угоді для виявлення послуг. Секретне відеоспостереження фізичних осіб заборонено, може здійснюватися тільки правоохоронними органами під санкцію суду. Але не існує певного, що не буде тих, хто буде контролювати вашу дружину і встановити приховані відеокамери в спальні, якщо ви попросите їх зробити так. Може бути, ви навіть не отримаєте шуруповерт, закрутка для тиди.

Звідси.