Гаражні будинки в Москві гаражні кооперативи

Сьогодні Хочу розповісти вам про те, як гаражі в гаражі кооперативи в столиці перетворюються на реальні житлові площі, де люди рухаються жити. Чому це відбувається, і як вони перепланують свої гаражі – читайте далі.

Преамбле. На ранньому весні 2006 року я прийшов на роботу в Москві. Як решта нас, ми почали з оренди житла. До 2008 року ціни та умови даного житла, а також «послуги» ріелторів, вже досить мало підходних. Я почав шукати альтернативу. Я не занурю читача описом всіх варіантів і чинників, які розглядаються і розраховані мною, але восени 2008 року ідея була сформована в його остаточній формі: - купити найдешевший гараж, в найближчому місці для роботи і комфортного для життя, - до оформлення і будівництва житла (проект буде залежати від конкретних умов будівельного майданчика), - витрати повинні бути мінімальними (як це необґрунтовано, щоб зробити великі інвестиції в експериментальний проект) і фазовані (як необґрунтовано витрачати весь бюджет відразу), - проектний бюджет становить близько 300 тис. рублів. Так, це про річну вартість оренди житла в Москві.

Вибір будівельного майданчика легко. Розглянуто всі оголошення на продаж гаражів, вибрали найдешевші варіанти, оглянуті їх (відразу, спрямовані на можливість перебудови в житло), провели розвідку площі та обстеження борігів (за наявності інших цікавих варіантів природа навколишнього середовища, можливості підключення до електричної енергії, перспективи знесення та ін.). В результаті 27 вересня 2008 року було обрано металевий гараж і придбано всього за 45,000 рублів 10 хвилин пішки від метро, в престижному районі столиці, 9 км від роботи і всього 10 км від Кремля. Одне з місцевих мешканців перетворилося на хвіртку в антизі «силента».

Будівництво проводилося у вихідні дні, на власній (1 людина). Великий тренування після тижня на комп'ютері! Таким чином, переваги проекту можна віднести до економії на відвідування тренажерного залу. У активному фазі будівництва, слово було актуальне для мене: «О, О, нарешті, понеділок!!!» Ми збираємося (і іноді ми збираємося) розбити старий гараж. Випущений метал ретельно зберігатися поруч з нами - нам все ще потрібно.

Переглянути ззаду

Ми очищаємо будівельну ділянку для нового будинку.

... і вирівняти землю.

Придбання піску KAMAZ ...

... і вирівняти піщану подушку під позначенням дизайну.

О, я вже описав прогрес будівництва, але я забув, щоб познайомитися з цікавим читачем з проектом. Що я тут будую? І я будую, не менше двохповерхових модульних котеджів, з повністю автономними системами життєзабезпечення. Двоповерховий, зрозумілий. Модуль – складається з модулів, які можна швидко і легко переташувати. Після того, як я не знаю всі ризики проекту, тому я віддаю перевагу, щоб мати резервний варіант у випадку, сказати, знесення гаражів, екологічних проблем тощо. У двох вантажних вагонах і переїхала на інший сайт. Повністю автономні системи життєзабезпечення – це повна свобода від усіх централізованих зв’язків та «поєднань» до певного місця, використовуючи лише власні та імпортні ресурси і, отже, нікому нічого не буде. Мій проект був бездоганним, в тому числі легально: сайт був виділений мені в якості члена гаража кооперативу (який документований), я встановлю на ньому, без фундаменту, на землі, два модулі, які по суті стали кубиками (це дозволено використання сайту). У мене є документи для кубів і їх змісту. Ці блоки не підлягають будь-якому об'єкту нерухомості або законам про житло (звідси вони просто ні). Таким чином, до питання законності життя в гаражі я відповідав, що ніхто не порушував, ніхто не живе в гаражі, і ніхто не має права обмежувати власника залізного куба будь-яким чином, його право бути всередині цього куба або зберігати різні предмети і рідини в ньому. За винятком випадків, які прямо заборонені законом, такі як зброя, наркотики, вибухові речовини тощо. Це повною автономією систем життєзабезпечення є також фактор правності розміщення такого об’єкта на місці, не обладнаний водопровідним або каналізацією. Проте, протягом 5 років, ніхто не зробив ніяких претензій до мене, запитав будь-які питання, не перевірив законність мого проживання. Але я був готовий до будь-яких сюрпризів. Можливо, читач вже здогадав, що з таким серйозним підходом до матерії та ретельним розглядом всіх деталей, проект був допущений до успіху? Я, право. Але пізніше.

У той же час майбутній успішний мсковіт позує після важкого дня роботи на кисті піску з лопаткою і вирівнюючи його на тлі майбутнього лаю розкоші і комфорту. Я просив пішоходу взяти картину. Моя особа прихована – чому я занадто популярний?

Габаритний зображення

На вирівняному піском кладемо листи металу з даху демонтованого гаража. Результатом є ідеальний горизонтальний майданчик з твердим (стелом!) покриттям. Ви можете встановити перший модуль. Про нас На додаток до детальної фотозвіту, у мене є докладний фінансовий звіт і часовий облік. Як ще? Інвестиційний проект – це не те, що ебать! Необхідна точну оцінку економічної ефективності. Таким чином, читач, дуже скоро ви отримаєте точну і вичерпну відповідь на питання «Як побудувати будинок в Москві на 300 тис. рублів?», порушуючи «Мусковіти зіпсовані питанням житла», хоча б з моменту творчого п'ятниця автора цитованих фраз. Ось хронологія та витрати на час готовності сайту (патологія для знищення форматування при передачі даних з Excel): 27.09.2008 Придбання гаража 45 000 Вхід до ГСК, оплата за 2008 2000 04.10.2008 Лантерн, Баттерії 97 04.10.2008 Axe 156 05.10.2008 Bayonet 160 11.10.2008 Скрап, лопатка сап, черевики, рукавиці, мережива, відро. 900 23.10.2008 Профіль Ozinc. 3 м 3 штук 420 Водопа 1.5 м 550 Ножиці на металі 300 Shell 200 25.10.2008 Замок навісний 78 Сендвіч кар'єр 8 м3 6000 Всього, 25 жовтня 2008 інвестував 55 861 рублів.

Ми приносили і встановили перший модуль.

І ось він - стандартний 20-фут контейнер, 6x2.5x2.5 метрів, ущільнений, з герметичними дверима, здатний витримати багатотонне навантаження з вище і багатоточкового шторму.

р.

Красивий. Робимо прибирання всередині, кладемо на підлогу картоном.

Тепер є місце для складання інструменту, будівельних матеріалів, робочих речей! У готелі є місце для зміни одягу, укриття від дощу або відпочинку. Номер в Москві! Я! Я! Я! Давайте розрахувати, шановні молі © 26.10.2008 Контейнер 20-фут. 38 000 Завантаження та розвантаження, перевезення контейнера 9 600 Перевезення контейнера GSK 100 01.11.2008 Водяний каністра 10 л. 3 штук 270 Каністра для води 20 літрів 159 Mop 61 Рушники махрові 2 штук 34 Рукавички з латексними 2 парами 32 Рукавички гумові 32 Respirator U-2K 22 Сумки 60 Broom 49 Стільниця складання 300 02.11.2008 Мармур 50 Оплата за видалення сміття 200 03.11.2008 Оцинювання товщиною 2 м2. 0,45 мм 400 Болти 15 штук. 100 Ніж на дереві 200 Всього, витрати на 1 модуль - 49 669 рублів.

Ми пришиваємо оцинкований проміжок між сусіднім і моїм гаражем, викладаємо мармур (зав'язуємо в полігон, з якого є багато біля території) перед воріт. На сайті майбутнього головного входу є сталева панель з старого гаража, підтриманого іржіючою бочки.

Збираємо задню стінку, використовуючи частини старого гаража. До речі, під'їзд до двору готовий - ворота в воротах від старого гаража досить функціональна. Колишні ворота тепер просто частина стіни.

Вид з над парканом. Зараз мій будівельний майданчик має розмір 7 х 3,5 метрів.

Ми приймаємо другий модуль.

Зайдіть його. З консольним вежем з фасаду - і збільшення площі, а навіса над хвіртами.

Отже, другий модуль являє собою завод BK-00 Block-container, зовнішні розміри: ширина 2.45 м, довжина 5.85 м, висота 2.45, несуча рама - зварений метал, каркас - дерев'яний, дах - плоский зварна з листа 0,8 мм, зовнішньої обшивки - оцинкований C10-40-1150, оформлення інтер'єру - пластикові панелі, плити, підлога, вікно з решіткою, двері. Встановлюємо його на прокладки, скотч з дошки, з'єднання модулів шліфується.

Вартість: 15.11.2008 за 2 модуль - 80 014 рублів. Загальний бюджет будівництва від 07.12.2008 р. склав 186 тис. рублів. Все правильно, схоже, ми на бюджет! До речі, як склад порад: Ніколи не купуйте готові контейнери блоків. Якість їх виготовлення і особливо - утеплення - повна зірка! У мене було зняти шкіру і практично натиснути теплою і вітроізоляцією. До вигнутої, ПЛАС, 5-см піни, додано 5-см шар ISOVER 11. В результаті загальна товщина ізоляції стала 100 мм і всі зазори були ліквідовані. Вийшла «Арктична» модифікація контейнера блоків! В цілому необхідно купити тільки каркас з зовнішнім шліфуванням, щоб утеплити себе, укласти підлогу і зробити стіни і стелю GYPSOCARTON і пасти шпалерами. Ціна, в кінці, буде майже однакова, а якість незрівнянно краще. Отже, ядро будинку готове, доля проекту тепер залежить тільки від створення надійних і автономних систем життєзабезпечення. Проблема з системою опалення була вирішена несподівано просто - виходить, що європейський буржуазій довгий, а на промисловому масштабі виготовляють ідеальне рішення для проблеми автономного опалення невеликих будівель - газовий конвектор. Хто цікавиться технічними деталями – Google самі, але бути чесною – вони шокують мене!

Цей конвектор + пропановий циліндр = надійний, стабільний, комфортний вогонь в будь-якій обшивці, для брелоків. Piezorig, термостат, захист від вимирання пальника. Повітряний забір і викиди продуктів горіння - ззовні, через коаксіальну трубу, яка також є теплообмінником, що нагріває вхідне повітря з вихлопним газом тепла (+ 10% до ефективності). Камера згоряння повністю ізольована від кімнати, тому навіть в найгіршому (найбільш неймовірному) випадку газ не проникне в приміщення, але буде виходити через труби і розсіювати. Я займався інженерами і виробниками буржуазів і купівля цього дива техніки на 10000 рублів. Чи не він красивий?

Ми встановимо, суворо слідуючи інструкціям і показуємо власну винахідливість і винахідливість. До речі, як виявилося, обшивка (навіть пластику!) стіни з оцинкованою була зайвою. Цей пристрій не нагріває стіни, на якій він висить. Я кладаю аркуша оцинкованого під ним, непорушуючи слово «Конвектор» в його назві. Примітка: Вікіпедія по-інформує нам, що «Конвектор – це опалювальний прилад, в якому тепло від холодного або нагрівального елемента передається в опалювальну кімнату за допомогою конвекції. Природна конвекція, в якій теплі повітря, вже нагрівається контактом з охолоджувачем або нагрівальним елементом, піднімається до вершини, а його місце приймається холодним повітрям приміщення, посилюється дизайном конвектора. Я знову отримаю інженерів буржуазів!

І ось довго чекав! Увімкніть ручку, натиснувши кнопку зношування - в вікні спостереження ми бачимо, як синє світло спалахнула над пальником.

Тут почали нагрівати теплообмінника (чорний випадок з вікном перегляду). Він вже горить гарячою. Я встановив прекрасний білий чохол на місці - потік теплого повітря починає протікати через його отвори. Після півгодини вона отримує гарячу і я роздягає. Після півгодини температура в приміщенні досягає приміщення.

Вітровий гриль в кінці коаксіальної труби конвектора (Коаксіальний - засіб в центрі вхідної труби є вихлопна труба).

, Україна

Зовні, мінус 10. Система опалення повністю готова і перевірена. Не треба міняти холодний одяг в сухому, замороженому одязі. 27 грудня 2008 р. Новий рік Я збираюсь додому на різдвяні свята і продовжить роботу московського будівництва після повернення. З нами! Успіхів у 2009 році!

Січень 2009. Виготовлення лінолеуму. Встановити меблі.

Накачування меблів. Оформлення ліжка. Я оптимізм і я впевнений, що Мусковіти оцінять комфорт мого будинку і власні заслуги і будуть часті гості (принаймні) або когабітанти (ідеально). Як говориться казка, «Справження чоловіка можна судити за кількістю презервативів, які він забрав на дату. Навіть якщо це перша дата.

Опалювальні роботи, ліжко доступні. Я роблю тестову ніч. Альона. У сталевому ящику, в середині дивної, незахищеної території, наповненої багатовимірними гаражами. Я дрібний. Під час ночі будинок добре прогрівається, вранці - теплі, затишні. Сніданок з печивом, змивається водою з пляшки. Я хочу спекотний чай - Я терміново потрібно отримати кухонну плиту. Але це не проблема. На денному найбільш критичне питання для проекту є автономне водопостачання і каналізація, робочий душ і мийка. Якщо ви не можете вирішити це питання – це не житловий котедж, але тільки нагрітий швець. Проблема з мийкою проста – за допомогою перевіреного часу системи «повітря». Слід зазначити, що я народився і піднявся в с., тому я не відчуваю культуру шоку, коли я бачив умивальника. Переваги шайби – це простота і суперекономічне споживання води. Після всього, за перші 17 років мого життя я використовував тільки шайбу, мільйони російських селян і дачників все ще використовують їх, і ніхто не скаржить. Душове питання важче. Я офісний працівник - душова кабіна, гоління і чиста сорочка обов'язково для мене. Я знаю, що людина з короткою стрижкою досить мити 10 л теплої води. Для миття з такою кількістю води необхідно, щоб її тонка стружка витікає зверху і можна швидко регулювати і перекриття. Ущільне душова кабіна з резервуаром теплої води зверху і змішувачами. При зберіганні електричної водонагрівача під стелю? Не варіант - не можна розраховувати на безперебійне живлення, низьку стелю і високий душовий лоток не залишають місця для водонагрівача, крім того, потрібно забезпечити можливість просто злити воду з системи. Для того щоб повністю відключити опалення взимку, за періоди моєї тривалої відсутності. Я обирає простий, ультранадійний і неволаючий варіант: вода нагрівається до необхідної температури в 15-літровому емальованій ємності на газовій плитці (попередній час 15-20 хвилин), потім подається насосом до компактного витратного бака над душовою кабіною, звідки його споживають спонтанно, як потрібно. Закінчений - перекачується додаткова порція з бака. Так, протягом тижня одна людина буде потрібно 60-70 літрів водопровідної води і близько 10 літрів питної води (У мене є сніданок і обід на роботі, ввечері тільки чай). Щоденний суп. Таким чином, для забезпечення водопостачання, 1 раз на тиждень я повинен купити 2 п'яти літрових пляшок питної води в Асхані (для 100 рублів) і залити 2 двадцять літрові каністри і 3 десять літрові банки з водопровідною водою безкоштовно. Кульщіто питання - в найближчому торговому центрі навантажувальні каністри в кошик, заливаємо водою з будь-якого водонапірного крану, знайденого і розгортаємо кошик на машині. Я навантажю каністри в багажник, після чого переводжу каністри з тулуба до 15 метрів. Дуже корисною для планктону є невелика фізична активність. Ви також можете отримати воду на роботі, або в будь-якій точці світу. Один "НО", автомобіль стає частиною системи водопостачання (та газопостачання - теж), його втрата на тривалий час дуже критично - доведеться довести газ і воду на таксі.

Я купую душову кабіну і запустив її. Збираються піддони і стіни.

Інші компоненти (рожева, шайба, газова плитка)

р.

Виготовлений "з цього був" відпрацьований бак з краном. Підключіть компоненти шлангами.

612244

«серце» системи – літній душ-топтун. Енергонезалежність та найвищі технічні та економічні характеристики роблять її незаперечним лідером серед усіх можливих варіантів насосів. Накачування 10 літрів води становить всього 20 разів (без відволікання від миття) до масажу пружно-червоні «сиськи» з підборами (для чоловіка ви згодні, це не зовсім складно, але досить приємно:)

р.

р.

Ручна мийка, мийка, газова плитка готова. шланг висить за шайбою підключений до насоса. Необхідно знизити його кінець в резервуарі теплої води, стоячої на плитці. А можна взяти душ.

Ви можете попросити, "Що про прання?" Я відповідав: «Для того, як є самообслуговування мережива в Москві, легше піти і мити в орендованих пральних машинах, ніж побудувати автономну воду і доставити її на неї» 200 рублів витрати 1 миття в машині на 8 кг білизни. Я просто купила 30 сорочок і 30 пар шкарпеток і промивається тільки 1 раз на місяць. Завантаження 3 автомобілів одночасно. В цілому вартість миття склало близько 600 рублів на місяць. Я дивився трохи телевізора, чекаю на завершення. Мокрий пральний одяг кладуть в мішки і привозили додому. Відкрито вентиляцію та додано термостат теплоносія. Протягом декількох годин пральня було сухим. Уявіть собі кількість випаровованої вологи з такого об'єму лляної і кошторисного запасу жару і вентиляційної системи будинку. На фото п'ятий від звичайного обсягу миття висушується.

Севераж. Спочатку в каністри. Від мийки: взимку - в 10-літровому, стоячому під раковину,

... влітку - в 30-літровому каністрському душовому стоячому на вулиці.

Чому це не взимку? З душової кабіни є один потужний розряд теплої води і труби не замерзнуть - всі зливи води від неї до опалювальної труби заморожують. У шайби зливається стружка - труби не прогріваються, а вода в них поступово охолодить. Як я писав вище, зливаючи каналізацій в каністри дозволяє мені в стані автономії будівлі і відсутність його впливу на навколишню територію. У разі виникнення претензій до мене я міг продемонструвати закручування баночки з брухтами, завантаживши їх в автомобіль і вийняти їх для утилізації, в невідомому напрямку. Однак, оскільки не було претензій, і мильна вода не належить до високотоксичних відходів, проблем з її розпорядженням на забрудненій території гаражного кооперативу не належить. Про пару раз на тиждень (і тільки взимку) потрібно порожати каню вимити. Одного разу на 2 дні (літній) - душ з каністром. Взимку замість каністра кладуть пластиковий відро і курка на його дно, в найближчому сноуборді льодовий відро щодня відводиться. Він плавиться навесні. Я рекомендую Chitopluyam, побажаючи confide на тему «Дамн Москва» прогулятися по територіях гаражів і помилуватися лопатями моторного масла, пельменями каністрів з-під неї, витрачаються фільтри, пляшки, пакети, корпси бездомних собак (і їх майбутні керма, також займаючись не прибиранням території) і т.д. Це дійсно проблема. І враховуючи, що сміттєві контейнери розміщені всюди, її причина є банальним зв'язком і тривіалізмом борігів. По-перше, дизайн будівлі передбачає видалення та утилізації відходів. Звісно, га, я зняв рідкі відходи і взяв його на спеціалізовану компанію для утилізації. Якщо необхідно, я навіть надамо супровід документів. Законодавство та замовлення, над усім іншим! Отже, готові системи підтримки основного життя (на додаток до тих, які описані, є також вентиляційна система, а пізніше буде кондиціонером). Я не буду описати туалет, як я не бачить ніяких проблем з його пристроєм. Є десятки готових рішень - від елементарної пластикової пляшки і відро, до туалетів різних конструкцій, форм і томів. Після того, як ви, якщо ви, читач, не можете вирішити проблему переробки декількох сотень грамів власного видобутку, що, дитина, ви робите на цьому сайті? Де ви шукаєте маму?

З кінця березня 2009 року я постійно переймав у своєму новому домі. На жаль, просто у вихідні. Внутрішнє становище у 2009 році

7725454р.

Він вішує термометр з дистанційним датчиком на стіні. У верхній частині знаходиться температура всередині, внизу - по вулиці.

У червні 2009 року він підключений до електричної енергії, зрідка звик до неї.

... і будівництво посилених.

З залишків старого гаража вирощується задній фасад.

Я купив інверторний зварювальний апарат і болгарку. А робота варена.

р.

Анекс кріпиться до модулів на шурупах - для збереження здатності швидко розбиратися і переміщати будівлю.

513173

Я вирішив навчатися у виготовленні сталевих дверей з аварійного виходу 2-го поверху (на даху сусіда). Враховуючи, що я просто дізнався, як зваритися в Інтернеті, це не погано для перших дверей. Тільки після кипіння кілограму електродів він почав відчувати трохи суть дугового електрозварювання - зрозуміти залежність струму від товщини звареного металу, положення шва і т.д. Здається, що досвід важливий при зварюванні - чим довше і більше ви готуєте, тим краще шов.

Габаритний зображення

Загальний вигляд дверей аварійного виходу.

Літній пейзаж з двору - що не село ідилл?

173966

Після тренування в зварюванні переходимо до основного фасаду.

Двері головного входу з внутрішньої сторони...

...і зовні

Почати фарбування фасаду. Для роботи з верхньою частиною фасаду, з останніх залишків старого гаража (фронтонів) він збудував риштування. З парканом робочої зони! Робота з сходів занадто небезпечна, і стає вимкнена не була частиною мого плану. Недотримання безпеки є причиною травм! І давали специфіку будівельного виробництва, травми можуть бути важкими, до летального. Увімкнення сходів може легко припинити як цей проект, так і можливість бути активним.

3610Р. 4200Р.

Фарбаний фасад.

Огорожа була побудована з залишків матеріалу, щоб проходячи автомобілі не обприскували грязь від пудли на свіжо пофарбованому фасаді і на воротах.

1711797

Робота на східну стіну.

р.

Покрівля готовий.

І запечений суглоб західної стіни з дахом сусіда також готовий.

7087615

З повагою! Прибув фільм, налаштовує пропси, камери, актори та почали знімати серію про копси та бандити! На жаль, брутальність нашого ландшафту не залишали режисерів байдужими! Таким чином, свіжозабарвлений фасад мого будинку зробив скромний внесок в російський кінотеатр. На жаль, для загального публіки ця яскрава кіно дебют вирушила ненависті. У зв’язку з тим, що я призупинив свою роботу, щоб не турбувати режисерів з шумом «Бульгар».

р.

Після кількох годин кіновиробники переїхали до пагонів на дахах сусідніх гаражів, і продовжували працювати на східному фасаді. Зварено вікно з потужним грилем і дверима іншого аварійного виходу.

р.

Діон.

15935979

Всередині він зробив міжповерховий перекриття фанери на сталевих балках з кута

Я скоро заміню цей тимчасовий сходи з новим.

Ще одне вікно з решіткою (на північному фасаді)

Це поза.

Приготуйте нові сходи. Сталь ...

... з дерев'яною...

... кроки.

80857018

Давайте подивимося на перший модуль. Склад. Просто склад інструментів, будівельних матеріалів, побутової техніки. Освітлений точковим світильником.

Це листопад. У 2009 році будівельний сезон триває. Це холодно, це дощ. Вікно зварювальної маски є туманом з диханням. Закривається периметр. Готовий на зиму.

Мій апологій, весь текст не вписався в одну нитку. ЗАМОВИТИ БІЛЬШЕ >>

Категории

Смотрите также

Новое и интересное