Транспортний розв’язок в Хімках

У Хімках з’явився реальний транспортний розв’язок. Читати далі і дивитися відео.

Сьогодні Я хочу розповісти вам про те, що сталося на залізничному вокзалі «Хімки», а його дільники були нашими посадовими особами, які «старіли гарне знежирення». Це те, що влада вирішила припустити додатковий маршрут до Хімки з проспектом до Зеленограда, але вони не думають, що скасування декількох поїздів в годину кисті зробила велику жорсткість, яка перетворилася на станції Хімки в справжній пекл.

Ще один поїзд з Москви прийшов. Звісно, майже ніхто не потрапив в неї. Не було багато людей.

Хто знайшов спосіб отримати в. Це те, що вони прийшли з Москви. Наприклад, на станціях Москви до Хімки, ніхто не потрапив в поїзд.

Боротьба

Для Вітчизняної, на сотку...

І це платформа 30 хвилин до приїзду поїзда. Не можна плутати за допомогою щита - поїзд прибув тільки на 18:33 через те, що на кожній станції водій не може закривати двері автомобілів протягом декількох хвилин. Майже кожен на платформі хтось, хто не вписався в попередній поїзд (що я чуйно отримав). Так, до речі, вони не вписувалися. Одна жінка стала хворою з мене - вона була вбрана в амбулаторії. У самому поїзді пекло. Діти витілили, дорослі сперечалися. Тиск був таким, що неможливо було пересуватися. Вони вийшли в Хімки, і навіть тоді тільки тому, що ті, хто стояв у вестибулі, і в аізолі, намагалися зробити найбільш з них, щоб дати людям, одночасно без втрати їх місця. Завіси перетворилися на живлення постійно.

Прибуття поїзда