921
Догляд за великими сім'ями
Наша держава піклується про великі сім'ї, надсилаючи їх, кожні шість місяців, посилку з солодощами і для кожної дитини.
Давайте подивимося, що псує сім'ї, в яких є багато дітей.
Для стартерів тут:
Ми відкриваємо цей диво і беремо на себе дуже «додаткові і необхідні» солодощі. Ось зефір.
доб.200
Ось паста:
Вишуканий мармелад (Я не з дитинства)
Я забув все про те, що я мав пити.
Р
Також є печиво, які ви повинні їсти з каву, але ми тільки кладемо чай, тому нічого не буде працювати. Нехай це йде:
Найбільша і найбільш адекватна делікація - це вафельний торт з іменем:
Останні два солодощі просто вбили мене, це халва (важко, що це халва, це соняшникова і глазурована!):
р.
Це шедевр, уявіть один раз на півроку цей шоколад! (20 грам за шість місяців, їсти !!! Для того, щоб вона була досить протягом шести місяців, потрібно їсти 0.10989010989011 грам в день):
3250Р. 3700Р.
І, нарешті, так що ніхто не сумнівається, що ми розглянули, і що щось не повідомляється в цю карукопію, ось допомога виправда з коробки:
Габаритний зображення
Зареєструватися
Давайте подивимося, що псує сім'ї, в яких є багато дітей.
Для стартерів тут:
Ми відкриваємо цей диво і беремо на себе дуже «додаткові і необхідні» солодощі. Ось зефір.
доб.200
Ось паста:
Вишуканий мармелад (Я не з дитинства)
Я забув все про те, що я мав пити.
Р
Також є печиво, які ви повинні їсти з каву, але ми тільки кладемо чай, тому нічого не буде працювати. Нехай це йде:
Найбільша і найбільш адекватна делікація - це вафельний торт з іменем:
Останні два солодощі просто вбили мене, це халва (важко, що це халва, це соняшникова і глазурована!):
р.
Це шедевр, уявіть один раз на півроку цей шоколад! (20 грам за шість місяців, їсти !!! Для того, щоб вона була досить протягом шести місяців, потрібно їсти 0.10989010989011 грам в день):
3250Р. 3700Р.
І, нарешті, так що ніхто не сумнівається, що ми розглянули, і що щось не повідомляється в цю карукопію, ось допомога виправда з коробки:
Габаритний зображення
Зареєструватися