Як я бачив сковорідку вниз

Він бачив все і нічого не здивує його. Будівництво будинків, оформлення квартир, виготовлення кам'яних флеш-накопичувачів, ремонт моніторів за допомогою заміщувальних конденсаторів, пересадки втрачених органів з використанням синього стрічки і так далі. Тому я не дуже схильний до ексклюзивності своєї теми.

Я хотів би поділитися фотографіями моєї недавньої творчої роботи.

25 зображень.

Хочу купити кухонне приладдя як мінімум. Звичайно, пост не про те, як заощадити гроші на купівлі пана. Якщо ви розраховуєте матеріальні ресурси, витрачені, а також час роботи ... Ви отримуєте дуже важку вартість, яку не можна назвати бюджетом. Тож давайте це історія про технократичний гумористичний ескіз. Бордом. З любов'ю для...
Проте, я завжди прагнув до різних креативних ідей. Крім того, серце довго носилося з кров'ю, спостерігаючи сотні кілограмів ще підходящого металу, нержавіючої сталі, алюміній йти на полігон.
Ми додаємо до цього знаменитого постулу «російці ніколи не дадуть і ніколи не сплачують. й

Покупка в магазині не було способу для мене. І якщо, наприклад, мій кнопка вийшов на мої джинси, це було простіше, щоб зробити його з міді, ніж піти в магазин, щоб купити його. (Офісний курс, це відноситься до того, як я на бізнес-поїзді з дому. Якщо я вдома, немає часу на практику, і немає необхідності.
Під час приготування я помітив, що смаження в тонкій алюмінієвій каструлі Ketai є одним змащеним. Температура в центрі вище... Менше по краях. Регулювання температури на плиті ледь допомагає.
Тому я довго думав про виготовлення суворої сковорідки з товстим дном, яка має термічну інерцію. Матеріал - нержавіюча сталь. (Я не пам'ятаю її зараз, але відомо, що ніхто не прийматиме рибу після шкідливої сталі для ремонту обладнання рибних заводів і рибних суден.)
Спочатку з'явилася думка про вигодовування одного шматка металу ... але оцінивши плюси і мінуси ... вирішив, що краще зібрати з двох основних елементів, тобто структура буде зварена. Як:
Товщина круглого млинця 15 мм і висота кільця 30 мм. Млинка буде низу, а кільце зробить сковороду ріжкою. Я вирішив відварити ці два елементи. Далі отриманий дизайн - натерти на верстаті ... Щоб ілюструвати ідею, я прикріплюю руки.

Отже, виробничий процес це:

Вирізати млинець з нержавіючої сталі діаметром 255 мм і товщиною 15 мм.

У нас є технологічне кільце, прикріплене до нього. Якість і краса зварювання тут не потрібно, тому що він потім буде відрізати.
Для цього кільце прикріплюємо млинець до лавинного патрона і обробляємо площини, що прилягають до кільця. Ми також заточуємо зварювальний зварний шамфер.

Успішно знайшли кільце з нержавіючої сталі необхідного діаметру - трохи більше млинця.

Джерело: