514
Один день в житті працівника оперативного відділу вибухових речовин
Я пропоную вам подивитися на один день в житті працівника оперативного відділу вибухових речовин, який пощастило знайти і нейтралізувати досить вражаючу смугову зброю депо. Зареєструватися
Найчастіше кеш - кеш біля основи. Ви повинні постійно перемішувати, ви не можете взяти все, що ви отримали від переробки, ви повинні перемішувати деякі ваші майно та боєприпаси. А потім приїжджайте зло загибель і ... "трійники, три золоті побутові сигарети, шкіряні куртки ..." Іноді це щітки, в яких акомпаси залишають нішіки, а потім заморожують до тривалого кешу. І в цьому випадку кеш є довгостроковим, для майбутнього.
р.
Це не означає, що вони поховані все. Періодично відкликається, оскільки дані про витікання зданого і затриманого. Плюс, після року хрон можна визначити візуально - за характерними ознаками. Цього разу лову так тверде:
р.
На будь-який смак:
По-перше, я не знаю, що в цих каністрах, але я думаю, що суміш для приготування IEDs є:
Акумулятор, який захопив всі свої боєприпаси:
Є кулі в пластикових пляшках. Кращі ліки для задиріння:
Добре панчіх, huh?
У ящику всі види речей для ремонту і виготовлення саморобної зброї, свердловини і перетворення травм, пневматичних пістолетів, газу для боротьби:
Залізний кінь замінює селянський кінь. Це мирний район.
Як боротися з тероризмом зараз? З гомілкою руки?
Хоча слід зазначити, що мета фантастики є... І знову зніміть існуючий зразок, щоб він був таємно переданий і під час зйомки він не вбиває стрілку — не кожен може.
р.
Але щоб зробити розумну снайперову гвинтівку не вдалося. Здається, що всі частини, але це не вийшло.
Звідси.