Котеджне містечко в Білорусі

Стівівка - котеджне село в місті Брест. Я б сказав, що це унікальне село в Білорусі.
Я знайшов багато подібних сіл в Білорусі, але в основному це красиві 3D фотографії, які не мають зв'язку з реальністю. У Бресті цей проект привезв на розум, і я маю можливість публікувати пару картинок.
Назва «Стимівка» прийшла з компанії «Стим», яка займається виробництвом обладнання для маркування, а також фарб. Компанія інвестувала кошти і збудувала село з нуля. У селі представлені як окремі будинки, так і житлові будинки.
В цілому мій погляд не село, але повноцінний район, як це входить до міста Брест. Площа досить закрита, тепер вона стала меншою, але там практично немає чужих. Ця область не повністю побудована, вона постійно зростає. Якщо раніше було запропоновано вже побудовані будинки на стандартних проектах, то замовник може вибрати проект і сплатити вартість робіт. Про рік будується будинок. Ця стратегія, як правило, є більш ефективною, з районом, що росте набагато швидше.

км

Розмітка площі є наступним чином - в центрі є дорога, з якої вилітають з'їзди. Кожен з'їзд закінчується в мертвому кінці, тому трафік йде тільки по головній дорозі. Тільки власники і гості будинків приїжджають до мертвого кінця. У будь-якому місці є тротуари і ліхтарі, всі паркани виконані в одному стилі і висоті. Я не впевнений, що люди комфортні з такими парканами, але це дає площі особливою красою.

Між сусідами немає міцного паркану, але тільки прозора сітка. Деякі копчені бордюри на кордоні їх ділянки так, щоб трава не витікає і бур'яни не сходження.

Таунхауси продаються все, і не дивно - за ціною 3-х кімнатних власників квартир виходить двоповерховий будинок з невеликим газоном + гаражем для невеликого заряду. Ця частина області здавалося мені найживіший.

1990Р. 2199Р.

На кожному поверсі знаходиться одна квартира. Приправа плит на будинок - квартири не порожні, єдине, що здивувало мене - тільки 1 парковка за квартиру. Але я не думаю, що тут будуть проблеми паркування.

Місцеві мешканці організували невеликий фасадний сад.

р.

Ціни на котеджі без оздоблення інтер'єру стартують від $ 100 000 і досягають $ 250,000. Що в принципі практично на межі вартості будівництва. Всі комунікації привозяться в будинки - електрика, природний газ, водопостачання, каналізація і широкосмуговий інтернет.
Ціни на містобуди коливається від $70,000 до $100,000 (з гаражем).
Квартира в п'ятиповерховій будівлі - близько $ 75,000
Єдиним недоліком є безпосередня близькість до постійної зупинки М1 шосе, особливо містобудівників. Але це плюс, до центру міста не більше 15 хвилин, до найближчого гіпермаркету близько 5.
Площа (особливо центральна частина) залишила дуже позитивне враження. Я не хочу, щоб викликати цю область Брест рубль, навпаки – це не відчуває жодної еліти.

Звідси.