Усунення несправностей в Березняках

Продовження цікавої історії ліквідатора провалів в Березняках, перша частина якої я сказав вам не так довго. Продовжити читання.

Всі конструкції були зібрані на сайті.

Потім вручну передається на монтажну ділянку.

Габаритний зображення

Склад продукції

Потім в одному ручному встановленому і закріпленому на фундаментах.
Трохи про підрядників. У першому пості я написав про програму 3-20 і як було обчислено ситуація на Дормаші. Нагадуємо, 7 фахівців, після шестигодинної дискусії прийшли до висновку, що за ціною 20 лотків на квадрат, вони збудуть «під ключ». Тільки коробки будинків вище, ніж Othm. 0 р.
Це, мережі, фундаменти та поліпшення повинні бути зроблені кимось іншим і за інші гроші.
І на початку вересня, коли я вже живу в Березники, на об’єкті нарахували ще три підрядники. Мене ім'я в містах, які надійшли. Ростов. Переславл-Залесський. Смоленськ. Після того, як я дізнався про те, які умови, які вони підписали контракти, у мене було достатньо тетану. Для 20 шин на квадрат, вони заповнилися;
1,1 км Виконувати геологічне опитування на своїх сайтах.
2. Розробка проектно-кошторисної документації.
3. У Побудувати фундаменти і будувати будинки "під ключ".
4. У Встановити всі щоквартальні мережі.
5. Умань Виконувати благоустрій в внутрішньому кварталі.

Моя перша реакція - це як повна глибока, так і не знаю, як розраховувати або завершити крококи. Виявилося як, кожен в різних концентраціях. На мою гістеричну вичавку, «Одно їх!» Я відповідав питання: «Ви знаєте, хто приніс їх тут?» Я не знаю, і я не хочу знати. Пишіть на обличчі! Навіть в організації роботи ви можете побачити, що ці офіси є! Немає працівників! Транспорт, крім автомобілів нижче середнього, який перемістить себе не! Не продакшн! Я був пояснений – Переславль розпочався міністром Яковлевим, особа якого часто спалахнула у другому пості, Ростов – під керівництвом депутата Державної Думи (забули ім’я) близько до урядових комісій. Як Смоленськ дістався до нас таємницю. Так, вони сказали мені, хлопці дійсно дивляться, але давайте бачити, якщо вони можуть зробити щось. Ми також працюємо. В короткий час вони мають спеціальний контроль!
До речі, вартість контрактів з цими підрядниками склала близько 220 лм. Всі Вересень 2007.

р.

Протеж Яковлевого списує його заслуги конструкцій.

І тут під завісом будівництва Vologda чверть (грудень 2007 р.) У нас вийшов старий друг шахти. У нижній частині фото, автозустрічаються, посередині практично готові будинки, в верхній частині - вертольот, на якому високий гість летить.

Настає наша дорога Юрія Петровича! Але хто це найближчий чоловік в темних келихах ми ніколи не знайшли.

А з губернатором, який приєднався до них, супроводжуючи директором заводу Дормаш, який прибув спеціально для цього приводу, вони почали оглядати сцену.

67502679

Ми обглянули приміщення, де вже завершено фінішну роботу.

р.

Оглянуті будинки і судячи висловами осіб, що залишилися задоволені, виконували підкорення.

Вони приймали склад. Хочу сказати, за цей час стало очевидним, що тільки будинки Вологда будуть введені в експлуатацію в 2007 році. Решта, не тільки безперечно, були катастрофічно позаду. До кінця 2007 р. інші «кільки» не мали єдиного будинку! Чи не було планів для поліпшення.

Поверніть трохи. До першого великого питання. Наприкінці серпня мені довелося працювати з ВПО. Міститься інформація про існуючі умови проживання (ім'я, адреса, сімейний склад, кількість номерів і квадратний футаж). Завдання було поставлено - вибрати кожну скидану квартиру за наступними критеріями - кількість номерів повинна збігатися, нехай підвал буде ще кілька квадратів. Це були «безпосередні» умови живлення. Для кожного предмету розселення нам довелося розробити індивідуальну квартиру. Що я маю? Коли я розрахував загальну необхідну площу, я думав - або калькулятор перетворився або я був "на плечі в гірськолижному взуття". Регулятор. Вишукані. Це право. Тепер, увага! Загальна площа, необхідна для переселення (71 або 72 сім'ї, вибачте точну цифру, яку я не пам'ятаю) корпус склав трохи менше 5000 (п'ять тисяч) квадратних метрів. Але вже було прийнято рішення побудувати 50 000 кв.м.

Перша думка полягає в тому, що справжня вага згортання прихована від нас для того, щоб не засіяти паніку і не згасити населення. Таким чином, під гіпом будують резервний фонд.
Це була права ідея. Не знаю справжню картину розвитку провалів, їх динаміки та розташування. Не знаю зараз. Я не можу прокоментувати професійно на ситуації, але в конфіденційних бесідах, знаннях, досвідчених людей (на часі) говорили про інструментальні методи контролю. Невідома кількість і розташування затоплених стволів. Невідома динаміка поширення породи. Розташування несправностей і їх ступінь невизначеність. Новий Березніковський провал, 2013. Фотографія - худий.

Назад до чисел. Я все ще дивую, хто і на яких підставах визначив кількість 50 замість 5? Вони неправильні. Всі права

Я здивую тебе. З формальної та правової точки зору всі будинки будуються правильно. Що таке, без порушення діючих правил і правил! Всі необхідні документи були представлені для всіх використаних матеріалів! Всі можливі сертифікати та паспорти. Не підроблені! Перевірити. Усі виконавчі документи перевірили місцевий відділ архітектури та містобудування у комі! Навіть правила заклинання! У цій ситуації, ні я, як клієнт, ні вони, як наглядовий (несудовий) орган, який бере участь, може зробити все.

7471831

За тиждень ми стежимо за якістю роботи. Видаються замовлення. Але! За матеріалами, ви не пред'явите претензій, крім мату. Домовленості та сертифікати та паспорти доступні! Прогулянка, друзі! Представники міського відділу архітектури та містобудування знову проходять перевірку.

Детальніше Згідно з чинним законодавством, заданим житлом з висотою двох поверхів не потрапляє під наглядом ГАСН (Державне архітектурне будівництво). І в результаті, навіть з бюджетним фінансуванням, проектно-кошторисною документацією не проходив експертиза і був узгоджений десь на бокових лініях уряду. Не у замовника. Ще більше! При введенні навісних споруд ГАСН або Ростехнадзор вимагають, серед інших, укладення Роспотребнадзора (за старою санітарно-епідеміологічною станцією або санітарним відеоспостереженням) на певних параметрах. Без них конструкції не вводяться в експлуатацію. До цього я не займався збірним житлом, але відповідно до досвіду, під час завершення будівництва я особисто відправився до місцевого Роспотрабнадзора з власним письмовим листом, що просить всіх необхідних вимірювань і аналізів. Якість води, освітлення, рівень шуму, радон в підвалах і т.д. фахівці розбереться. Для чого він отримав поліітну відповідь – житлові будинки цього типу не підлягають контролю Росповербнадзором. Читати правила школяра! Сюрпризований. Я отримав його. Консультація. Абсолютно немає. Тепер, увага! На черговій зустрічі у присутності перших і других осіб міста озвучили цю ситуацію. Атас хлопчиків! Немає випробувань! Вони були правими, несудимими.
У зв’язку з виконанням місцевих органів виконавчої влади в обов’язковому порядку – Роспотребнадзор не менше зразків води. Ще одна комісія.

3954037р.

На воді з'являється амортизатор! Головний водопровід, більш ніж кілометровий довгий, був розроблений для подачі води до більш ніж 1000 квартир! Заповнені та заповнені водою у листопаді! Експерти знають, що в трубопроводах вода повинна бути «відновленою», після чого кількість іржі і суспензії в ній незначна і вона не «сухе». І тут, більше місяця вода стояв в трубі. Вперше відкрився крани. З тапочки не пливло і почав вичавити речовину, в якій вода була не більше 50%! Якщо всі крани були відкриті в 1000 квартир одночасно і туалети допускаються до проходу, нормальна вода прийшла в 3 або 4 дні. І тут. У Vologda чверть є 100 квартир, в решті навіть водопровідні труби не закладаються. Всі крани були відкриті до поселення. Не закривати крани цілодобово. Мийки і туалети відразу придбали цегляний колір і фактуру. З цієї причини була проведена безкоштовна доставка пляшкової питної води протягом місяця, доки вода стала чіткою для легких і тестів. Далі знову. Після цього був організований аварійний реліз від гортензій до поверхні, що призвело до вимірювання льоду близько 50 до 50 метрів в кольорі і формі, що нагадує величезну кришку заморожених плодів. Для третього часу тести підтвердили, що вода відповідає стандартам.

Отже, розуміння того, що історія не переносить суб'єктивних настроїв, я зроблю припущення. Якщо під час будівництва контролюючі органи, дивлячись на те, що вони будують будинки, (і вони не тільки побачили, але доторкнулися і зрізані носами !!!) дадуть інструкції по вимірюваності однакових формальдегідів та інших «сульфатимісин», і не лікували все «пристойно формально», можна уникнути того, що сталося. І більше. Я зроблю тебе з зображеннями високопосадовних посадових осіб та членів комісій за хорошу причину. Всі вони побачили її! І почув часті голоси диредів на зустрічі про будівництво будинків! Зеро реакція! Просто подивіться на блискавку. Сьогодні, деякі Перм Чінуші, які говорять про проблему Усольії, всі підрядники. Привіт, ти клоунів! Чистий Я кажу вам, хто контактувати? Де ви йдете? Я не маю гай! Поставте його на виконавців. Сьогодні, читання звітів про візити найближчих міністрів до іншої неправомірності, я переживаю кошмару ву. Так само вираз самоімпортантності на обличчі, однакових слоганів і обіцянок.

Ну, Юрій Петрович отримав сувенірну...

924024р.

Він летить в блакитному і білому вертоліті.

І тут є великий день. Вони принесли скидання. Адміністрація виділила транспортні та десь вантажоперевезення. У той же час завершуються роботи по покриттю ганку будівлі. Вони кинулися, бо вони бояться подальших збоїв.

Намісник прибув до будинку

р.

Мистеріозно мовчить в мікрофонах...

Подаровані подарунки новачкам.

Один з переселених сімей...

У «густах» де намісник зробив настій для успішного завершення будівництва і побажав здоров’я нових поселенців.

Напій.

Він пішов. До речі, після переселення всіх мешканців, близько 30 квартир залишалися вільними у Vologda чверть. У той же час будівництво інших кварталів тривало і збудовано високоповерхову будівлю, в якій всі ВПО будуть розміщені з запасом.

р.

Власник кота в ударі - "Дамн! Хабтер був на батьківщині! ?

Сьогодні цей район виглядає так. Зображення є шаббі.

Підводячи підсумки. Питання, насправді.

1,1 км Чи є на сьогоднішній день влада, бажання, вміння та ресурси дозволяють контролювати розвиток стихій та приймати правильні рішення?

2,2 км Хто і на основі яких міркувань вирішив побудувати 50 000 квадратних метрів житла, якщо потреба була менше 5000? По відношенню до цих подій. І скільки таких рішень проводиться по всій Русі?

3. У Хто приніс будівельне законодавство до цієї держави?
При якому житлові об'єкти, що зводяться на облік суверенів, навіть невисокий, приплив в аварійний режим, знімаються з державного нагляду?
Коли СніПс (Будівельні стандарти та правила), дякуємо Богу не всім, почав бути «рекомендаційний характер»?!!
До речі, наглядові органи несправжуються. І не просто в будівництві.

4. У Ви, хлопці, як і раніше, є професіоналами в найвищих ешлонах влади? Чи є «ефективні менеджери» скрізь?

Категории

Смотрите также

Новое и интересное