Чи дійсно американці йдуть на місяць?

Після останньої посадки на місяць китайська зробила гучну заяву, що американці не відвідали місяць в 1972 році, а Аполлон 17 не висаджували на поверхні нашого супутника. Читання.
Ми прочитали багато разів різні заперечення і докази того, що екіпаж Аполлона 17 висаджував на поверхні супутника нашої планети назад в 1972 році. Але це час, як кажуть, факти там. Перший космічних апаратів для посадки на місяць після Аполлона 17 ці дні був китайський місячний ровер Юту, Jade Hare. Шукаю фото на сайку до посту, одна мимовільно чудеса, чому колір і структура місячної поверхні настільки різні у фотографіях з 1972 по сьогодні. Мистика? )

Китайський місячний ровер – «Хадовий гай» – переходить на коричневу поверхню місяця

Китаянка зобразила поверхню місяця і без «гару» – це коричневий.

Американський місячний перевал Аполлона 17 експедиції – їде на сірий місяць

Той факт, що колір місяця щось неправильно спочатку кілька років тому сказав відомий американський дослідник аномалійних явищ Джозеф Скіпер. Він розбитий НАСА для трюку. На офіційних веб-сайтах, розміщених на офіційних веб-сайтах, кажуть вони, з якихось таємничих причин агентство обробляється місячні зображення, розміщені на офіційних сайтах. З усіх огортів реальний колір об'єктів, що робить ландшафти чорно-білими. Як старий фільм.

Хіпперська підозра посилює образ, який він був знайдений серед тих, хто приймає екіпаж останнього Аполлона. На фото Євген Кернан набирає американський прапор і бере на себе фотографію, утримуючи камеру на його зовнішній руці. Шмітт проходив навколо місячного модуля, який перед прапором і космічним костюмом астронату дізнався бути яскравим і яскравим. І місячна поверхня чорна і біла. Звичайний.

місяць сірий, але шолом відображає коричневий

17299

Але подивіться на шолом скло. Він відображає як місячний модуль, так і поверхню, на якій він стоїть. Поверхня коричнева. Як і в китайських зображеннях з 2013 року Здається бути фактичним кольором місяця.

- Я не знаю, чому НАСА побілила зображення, говорить Джозеф Скіпер. - Вони повинні ховати щось. Після того, як правило, видаліть природний колір об'єкта, замаскувати його структуру. І структура, в свою чергу, може дати певні деталі, які не повинні впадати в поле зору неініціованого.

Згідно з дослідником, частина фото з прапором була просто не оброблена оглядом. І вийшов трюк. Китаянка нічого не обробляє. Не знаю, що це повинно бути. Американський не попередив їх.

Всі відтінки шоколаду, не сірий

На користь того, що місяць коричнево перевірили і члени екіпажу «Аполло 10». Тоді в травні 1969 року пілот місячного модуля був таким же Євгеном Кернаном, командиром - Томасом Персоналордом, пілотом командного модуля - Джоном Молодим. Астронавець вибрав посадковий майданчик для Neil Armstrong і Buzz Aldrin, який був першим, щоб встановити стопу на місяць після всього декількох місяців.

Cernan і Stafford, змонтований з модуля команди і підійшов поверхню 100 метрів. Розглядаємо за кольором в деталях. Підготовлено детальний звіт. І фотографував.

У доповіді екіпажу «Аполло 10», пробачте пун, чорно-біле написано, що місяць іноді світло-коричневий, потім червонуватий коричневий, потім колір темного шоколаду. Але не сірий.

Поверхня місяця знімається з корабля

А в деяких фотографіях, знятих з Аполлона 10, він зазвичай зелений з яскравими червоними плямами.

Зовсім досить, Cernan, Stafford і Young були останні фотографії місяця, щоб мати колір. З перших американських посадок він виявився чорно-білим.

На цій картині місяць зелений.

До речі, щось дивовижне в кольорі було знайдено астронавти з Аполлона 17 прямо поруч з посадочним майданчиком. На Землі вони отримали захоплені та повторні маршрути: «Я не можу вірити це... Неймовірно... Це помаранчевий ... Це так красиво. Це як щось з'являється тут. Ось про грунт, які астрономи намагаються зібрати в сумку. Вона повинна бути привезена до Землі. Але що було знайдено, ніхто ще не повідомив.

[color=#000099] Замість коментаря

Ось секрет тут.

Радянський космонавт льотчик Олексій Леонов, який був знайомим з Манфордом, пояснив мені про колір місяця в його часі: це все про фільм, який був знятий, і відбиття поверхні.

- Кожна людина сприймає світло своїми силами, - сказав Олексій Архипович. Один виглядає як коричневий відтінок, інший - інший відтінок. А фотографія – штучно розвинені шари. Будь-яка плівка - це три кольори. І поєднання трьох кольорів. Результат залежить від обробки. Залежно від кута світла. Одне положення світлового потоку є одним кольором. Сонце піднімається -- інший колір. Така ж кольорова поверхня може відображатися в залежності від кута - різні довжини хвилі. І це інший колір.

Я вірю Олексій Архипович. Але я все ще не розумію: спочатку місяць відобразив так, щоб він був коричневим, а потім почав відбивати так, щоб він став чорним і білим на кольоровій плівці. І тепер він коричневий знову - в китайських фотографіях.

Ось секрет тут. Або це якийсь трюк?

Звідси.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное