Приватний солдат з Великобританії.

Давайте розглянемо вміст сухого раціону британського солдата. Опис всіх інгредієнтів нижче.

Британські сухі раціони No 17.
Харх 4000-кальорій цинікс.
Цілодобові раціони.
Ціна 17 Scotch фунтів.
Ціна аналогічної в Москві становить 1400 рублів, близько 27 фунтів. Логічно, я йду.
Термін придатності невідомий, зведений до 5 років, але шахта каже "до серпня 2015 року".

Ось ми йдемо. Упаковка: картонна коробка з кольоровим друком: Кольорове друк вимкнено, але картонна коробка незручна. Що робити з нею?

Яскравий якісний малюнок, але точка полягає в тому, що дієта не менше 4000 ккал, і потрібно нагріти гарячою водою.

Меню Для тих, хто не знає мову наших потенційних союзників:
Цинамонний бункер;
суп з беконом і квасолею;
Макарони та курка;
Вишневий бункер;

Змащені яблука;
Шоколадні печиво;
варення полуниці;
Карамельна солодкість;
горіхове масло;
Муслі солодкість;
солодкість полуниці;
Льодяники;
Горіхи;

Ізотонічний напій;
Зуко "чорні смородина";
Зуко "тропічні фрукти";
Зуко "черрі";
Кокоа?

Пиво Білий (девіл знає, що це, я не поставив його)
Кава?
Чай?
Антисептичний засіб для води;
Кетчуп?
цукор;
Напкіни;
Матчі;
Гум;
мокрі серветки;
ложка;
Пакет;

Все це різноманіття можна побачити в наступному малюнку:

126230 р.

Приватний солдат з Великобританії. р.

На зворотному боці меню анкети: «Погляд або невидимість. й
Я думав про відправку, а потім я бачив, що я мав показати мій блок попадання, тому я вирішив не ризикувати.

Тепер підійдемо до точок:

1) Бун суп

Усередині.

Добрий суп. Багато бобів, або деяких інших бобових, а також шматочків бекону. По суті, за російськими стандартами, це не суп, але рагу. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Пишіть британський плюс можливість варити бобові, які в Росії не знаю, як.
Дивись, як щілини, зручно, хоча не прогрівається. У комплекті немає нагрівача.

2) Зуко чорна смородина. Пакет двох російських окулярів. Колір можна побачити на фото, консистенція нормальна. Насолоджуйтеся, вона практично не віддає хімії. Варто закохати у фламці, оскільки не допускається окуляри.

Наповнювати його в національній парафернійлії типу чашки.

(3) Ні хліб. Всі Я очікував деякі армійські галети або бісквіти, але є тільки один вівсяний cookie, великий для варення, але не для супу. Особливо незрозуміло, куди покласти масло арахіту.

(4) Немає хліба, нехай списком. Макарони і курка. Стійка не забезпечується, але пакет компактний. Зроблено в Таїланді за замовленням Данії. Що таке Англія?
Відкриття легко, як прогріти - знову незнімний.

Це смачно, не скаржаться, але пакет дуже некомфортний. У штаті ложка не стирає до кінця, нездатна сльозитися. Нагрів все більш незручне.

(5) Зуко вишня. Складно відрізнити від чорної смородини.

(6) Цинамон пучка.

Не підберіть на мене. Бунь як бунг. Так м'який, солодкий. Як навчаються виготовляти несухий хліб – це окреме питання, але для технології scoot.

Зауважте, що є тільки два поживні страви. Я можу сказати, що енергія солдатів буде отримувати свої швидкі вуглеводи, з яких є багато. Але все ще.
Ми плавно переходимо до десертів. Є багато з них. Давайте зробимо чай / чай. Я не фанат кави, але цікаво, що є два різні для вибору - Nescafe і Kenco. Також зверніть увагу, що є дві кави і чотири молока. Ще два для чаю. О, ті Бриц. Чай не міцний, але добре смакує. Не російська на всіх, звичайно.
Ми залишимо молоко британським.

7) Вишневий пиріг: Як корицею, виготовлений в США

Зустрінеться з мішком кремнію гель ...

Є верховенний пиріг. Вишня добре смакує з хімією. Немає скарг про тест.

741594

(8) Вже згадані вівсяні печиво з додаванням полуниці варення: печиво невідомого походження і варення з Франції.
І смак чудово. З повагою

(9) Свердла фруктова солодкість. Виготовлений в Данії. Не подивіться на вигляд, досить смачно. Я розумію це джерело вітамінів.

А) Ще один вітамін солодкий. Вони вже продув її. Немає скарг. Зроблено знову в Данії.

B) Печиво і варення. Данія джем, їх печиво, дякую Богу, їх Британію. Я не можу сказати нічого. Для десерту занадто бліда, для балетів в них додатковий шоколад. Не те, що Це океї, щоб пити чай з ними, хоча. Вони разом з фотографіями.

Приватний солдат з Великобританії. Р

C) Невідкладений залишався енергетичним напоєм, який, судячи за написом, має підвищені водні властивості. (Дуже благословення йому.) Льодяники (достатні солодкі сьогодні) і горіхи (і що їх бачити, горіхи – горіхи: арахісу і деякі мигдаль).
На фото
Резюме: Дієта "для дівчаток". Лоти цукерок, лоти бунців. Я не збираюсь, що це знову. Швидке вуглеводи хороші, але на дорозі «в поле» потрібно щось більш значне. Я не повертав язик, щоб викликати його 24 години дієти.
Плюси: компактні, смачні основні страви.
Склад: маленька їжа, не нагрів, незрівняна упаковка, надзвичайно дивний склад.
За словами птових слів з Інтернету, вона схожа на дієту поганого хлопчика. Бочка варення і кошик солодких печива.
Файли cookie просто відсутні.
Як бонус, є мета в нижній частині коробки.

Я думаю, що ви можете стріляти її і відправити її в HQ, щоб зробити їх всім щасливим для вас.
У ящику є ручна рециркуляція. Вигорніть обов'язково в дизель, і ні в якому разі в бензині. Це може детонувати. Акуратно, співвідношеня дієти в ряді капітана.

Звідси.