Скандильні ситуації з футбольною кар'єрою Вінсента Джонса

Вінсент Джонс став одним із найкрутіших гравців у світі під час своєї спортивної кар’єри у футболі.

Під час своєї довгої кар'єри Вінсенс (або Вінні) Джонс виграв тільки одну основну трофіку.

У 1988 році «Ганг психологів», як Wimbledon був викликаний часом, несподівано для багатьох - і, можливо, для себе - перемогла кубок ФА, перемогла могутній Ліверпуль в фіналі. Ні до ні з того, скромний Лондонський клуб з більш ніж століттям історії не завоював таких вершин. І ніколи не був більш скандальним, ніж пан Джонс.

Вінні Джонс стиль гри є більш eloquent, ніж будь-які слова, його прізвисько – Axe. Захисник Джонс ніколи не був на церемонії з суперниками, і най підозрілі з них, віддають перевагу обходу Биллі Ватфорд на десятій дорозі. Не всі вдалося. У першому сезоні в Wimbledon молодий захисник фактично поставив кінець грати кар'єру Tottenham Colleague Gary Stevens. Поганий людина ніколи не вдалося відновити з важкої травми, які витримали ногу Джонса, і був змушений завершити результати у віці 30 років.

У 1988 році був, мабуть, найвідоміший інцидент із залученням захисника Джонса. Після матчу «Вімблодон» з «Ньюкаслою» англійськими газетами вилетіли пікантний підвал, в якому Вінні розгорнув свою руку... пологовий орган Пау Гаскоіньє, в той час як виростаюча зірка Англії. «І ніколи не відреагував загиблого опонента, але там була природна агресія». Я завжди відчував свого дихання. Він підійшов мене і сказав: «Я ім'я Вінні Джонс». Я гипсію і зробити багато грошей. Тексти пісень, а це означає: Я вкусу вухо і висипати її на траві. Тексти пісень, а це означає: Ти мій, жир людина! На щастя, не було самозахисту. Але цей випадок підтвердив Джонса на вершині рейтингу найбільш винахідливих гололиганів британського футболу.

до 1 2 3 4 5+

Не дивно, що Джонс провів національний рекорд для найбільш червоної картки у своїй кар’єрі. Фурний Winnie був злий поле 12 разів суддями. З часом, збираючи колекцію 13 видалень, Манчестер Юнайтед бос Рой Кеан "підвищений". Ще один «ацемент» нашого героя залишився безглуздим – попередження в 3-му другому (!) гри. Джонс вдалося носити сорочку в 1992 році. Неприємний співавтор цього запису був Sheffield United midfielder Dan Whitehouse.

У 1992 році футбольна асоціація подала Джонс £ 20 000 за «дикредитацію футболу». У ролях сенсаційного фільму «Хлопчики футболу». У ній Вінні і кілька з тих же «розкритих хлопчиків» відверто поділилися секретами «навички» – як зробити супротивника більш болючим, або навіть повністю відключати гру.

Вінні не відрізнялися від виконання. У футболі неодноразово приносили до адміністративної відповідальності за водіння під впливом і різноманітність п'ятих бульб - при поодинці, а коли в компанії друзів-дюкерів на Wimbledon. У той час, коли ці «маленькі відверті» вийшли з Джонса, але в кінці своєї ігрової кар'єри він дійсно майже відбивається за барами. У 1997 році Вінні був заарештований за бджільництвом сусіда, що він мав переповнений за межі землі. Щастя Вінні, що суд засудив його тільки до штрафу £1,150 і 100 годин об'єднання. Джонс зробив поправки по розпису стін нурсингового будинку та інших хороших знежирень в установах для бідних і сирітних будинків.

У грудні 2008 року вже відомий кінорежисер, Вінні знову впало в потворну історію. Поки на відпочинок в США, він почав боротьбу в одному з барів Sioux Falls, на півдні Дакоти. Джонс був відремонтований місцевим хлопцем в барі, запитуючи, якщо він був X-Men типом. Вінні постаралися пояснити молодим чоловікам і своїм друзям, що роль «підступного мутанту» списку своїх героїв фільму не вичерпається. Слово для слова... Джонс провів відпочинок у місцевій лікарні з травмами носа. Неприємний "Яньке" і його супутники, однак, також отримав.

Закінчила кар’єру футболіста, Вінні Джонс став хорошим актором

У листопаді 2013 року 48-річний актор оголосив, що він мав рак і мав три операції для видалення новоутворень: два на обличчі і одна на спині голови. Я думаю, що в цій боротьбі навіть жертви захисника Джонса побажати його удачі.

Звідси.