Новий розвиток: капелюшка

Давайте подивимося на нову шапку для російських солдатів, яка вже була запущена в серійний випуск ;) Обід і тільки ;

Проксимус

У колекції шапка схожа на когось ближче, щоб побачити, натисніть на збільшення на малюнку. Вушка береться з північної версії (більше іншого, більш точно довше), а сам шапочка камуфлягована вже втомленим піксельом. В минулому, в моді тепер фіксатори, як "Velcro". Тому вуха, вуха (далі розуміють, чому 2 рази) і в'язниці закріплені липучкою.

Войла, для холодної і дуже холодної погоди вуха перетворюються і вуха з'являються до нас. Призначення вуха офіційно невідомо, але за нашими логічними висновками вони призначені для спілкування на стільниковому телефоні без зворотного складання вух, а також для гармат, які, за рахунок вартості професії, не чути добре. У мене є маленька тканинна сітка під вухами.

Це в повній демонтажі. До речі, є також позитивна новина - Вам більше не доведеться купувати тарда, адже вона вишита як на в'язниці, так і під нею. І знову питання: шапки з золотистими кокартами будуть видані окремо або ???
Як ваша шапка? Як це? Відбувся припущення, що нова концепція капелюха була розроблена для захисту військових від спілкування з цивільними особами, я думаю, що це можливо зробити близько 70 відсотків.