Як дізнатися, куди прийшла ця картина

Дуже часто люди в коментарях запитують такі питання.

Ось про цей gif.

Для відповіді на це питання я використовував послугу.

Наведено детальний опис пошуку образу англійською мовою. Я подарую інструкції російською мовою.

Отже, перейдіть в Google і в правому верхньому куті натисніть на посилання Зображення. Далі натисніть на іконку камери в панелі пошуку. Отримати в форму пошуку з двома вкладками

“Пошук URL-адреси зображень” – пошук адреси зображення в Інтернеті.
"Завантажити зображення" - для пошуку зображень, збережених на комп'ютері.
Я думаю, що це почуття. Вам просто потрібно вказати, де зображення на комп'ютері і натисніть кнопку «Пошук за зображенням». Для пошуку тієї ж адреси зображення в Інтернеті необхідно спочатку отримати посилання на сам образ.
У більшості випадків адреса з адресного рядка браузера не веде до самого зображення. Нерідко самі зображення є гіперпосиланнями, які також не призводять до образу себе. Щоб отримати адресу зображення безпосередньо, потрібно натиснути на неї правою кнопкою миші і вибрати пункт «Зніміть адрес зображення»

Я підкреслюю: необхідно копіювати URL-адресу. Залежно від браузера, зображення та сторінки, на якій розміщено цей образ, порядок та кількість елементів у меню правої кнопки миші.
Тепер вставте адресу електронної пошти в рядок пошуку в вкладці «Пошук URL-адреси зображень» і натисніть кнопку «Пошук за зображенням».
Google Chrome і Firefox користувачі можуть завантажити і встановити розширення офіційного браузера, щоб уникнути цих кроків пізніше. Для користувачів опери є великий вибір розширень на сайті браузера. Ідеально, Google знайде опис цього образу, який буде в рядку «Кращий вибір для цього образу:». У цьому випадку відразу зрозуміло, що це зображення від, або подальше пошук здійснюється за описом, що простіше. Ви можете просто натиснути на опис і продовжити пошук.
Якщо опис не знайдено або не відповідає зображенням, посилання на сторінки, що містять цей образ буде надана нижче. Скужі через них, можливо, хтось дав опис цього малюнка.
Це мій випадок. Клацніть на перше посилання, яке було запропоновано Google LeagueOfMemes: Memes для Ліги Легенди - reddit, я знайшов зображення інтересу до мене і 2 коментарів до нього.
Р

Посилання з другого Sailor Beware веде до відео на YouTube.