589
Кращі фільми з Філіп Семур Хоффман
Згадуємо, що фільми зірвали Філіп Сеймур Хоффман, який загинув 2 лютого 2014 року.
Філіп Сеімур Хоффман виграв Оскар за свою роль як Truman Capote в Capote у 2005 році.
Новини смертності 46-річного Філіпа Семур Хоффмана прибув до кіноіндустрії. З ранку 2 лютого 2014 року актор був загиблим у своїй квартирі Манхеттен. Хоффман лежав у ванній кімнаті, і голка для підшкірних ін'єкцій була застрягна в руці. Однією з можливих причин смерті актора є медикаментозне перетягування. Філіп Сеімур Хоффман багато разів лікується наркоманією. Незважаючи на це, не сумнівалися навички та таланти Hoffman. Далі я хочу познайомити вас з кращими ролями фільмів.
Перша найбільш нездатна роль Гофмана була в 1992 році.
р.
У 2007 році Hoffman був номінований на Оскар у номінації «Краща підтримка актора».
За свою роль Густ Авракотос в Чарлі Вілсон.
Філіп Сеімур Хоффман і Джефф Мости в Великий Лебовський, 1998.
Філіп Seymour Hoffman з Woody Harelson в The Hunger Ігри У полум'я розірватимуться. й
Hoffman грала Plutarch Havensby.
Зйомка третьої частини знаменитої франшизи – “Гунгери гри: Mockingjay” – все ще триває.
56229534
У 2012 році Hoffman знову був номінований на Оскар у категорії.
Кращий супровід актора за його виконання в Майстері.
Відіграв Ланкастер Доддд.
У 2011 році актор відігравав Art Howe в кіно The Man Хто змінив все.
Philip Seymour Hoffman і Ryan Gosling в The Ides of March.
Гофман як русти в 1999 році фільм NoFlaw.
Philip Seymour Hoffman з Michelle Williams в Нью-Йорку, Нью-Йорк.
Хоффман з Юде право в Таланті пан Ріплі, 1999.
480350 р.
Хоффман в Магнолії, 1999.
Звідси.
Філіп Сеімур Хоффман виграв Оскар за свою роль як Truman Capote в Capote у 2005 році.
Новини смертності 46-річного Філіпа Семур Хоффмана прибув до кіноіндустрії. З ранку 2 лютого 2014 року актор був загиблим у своїй квартирі Манхеттен. Хоффман лежав у ванній кімнаті, і голка для підшкірних ін'єкцій була застрягна в руці. Однією з можливих причин смерті актора є медикаментозне перетягування. Філіп Сеімур Хоффман багато разів лікується наркоманією. Незважаючи на це, не сумнівалися навички та таланти Hoffman. Далі я хочу познайомити вас з кращими ролями фільмів.
Перша найбільш нездатна роль Гофмана була в 1992 році.
р.
У 2007 році Hoffman був номінований на Оскар у номінації «Краща підтримка актора».
За свою роль Густ Авракотос в Чарлі Вілсон.
Філіп Сеімур Хоффман і Джефф Мости в Великий Лебовський, 1998.
Філіп Seymour Hoffman з Woody Harelson в The Hunger Ігри У полум'я розірватимуться. й
Hoffman грала Plutarch Havensby.
Зйомка третьої частини знаменитої франшизи – “Гунгери гри: Mockingjay” – все ще триває.
56229534
У 2012 році Hoffman знову був номінований на Оскар у категорії.
Кращий супровід актора за його виконання в Майстері.
Відіграв Ланкастер Доддд.
У 2011 році актор відігравав Art Howe в кіно The Man Хто змінив все.
Philip Seymour Hoffman і Ryan Gosling в The Ides of March.
Гофман як русти в 1999 році фільм NoFlaw.
Philip Seymour Hoffman з Michelle Williams в Нью-Йорку, Нью-Йорк.
Хоффман з Юде право в Таланті пан Ріплі, 1999.
480350 р.
Хоффман в Магнолії, 1999.
Звідси.