489
Прекрасний подарунок 8 березня
8 березня найближчим часом! Для тих, хто не встигли запастися на продаж цукерок і квітів цікавим рішенням для незвичайного подарунка. Не новий, але, безумовно, найхолодніший! Дивись, що ви можете зробити, маючи в своєму арсеналі сюрприз і руки з правого місця!
712540
В цілому, нам потрібен подарунок самому (у такому випадку краще підійде невеликий предмет ювелірних виробів).
Вишуканий сюрприз. І менш прямі руки.
Отримати Kinder. Акуратно знімати золото з нього. Як повернутися до оригіналу
Ми робимо все з екстремальною обережністю. Бажано носити теплоізоляцію на руці, в якій лежить Kinder
(звичайна, шкіряна зима) гвоздика через теплу рук шоколадний дер дуже швидко розтоплюється.
Зніміть золото акуратно на шов зрізати шоколадом. Як видно на фото, я використовував брита.
Половина шоколаду, вийняти ємність.
Ми упакуємо іграшка, граємо. Давайте грати навколо.
Візьміть шматок піни. А з неї робимо «подіум» для прикраси.
Заготовка.
Ми обмотуємо заготовку красивим матеріалом. І одягаємо його на заготовку.
Я кладу стрічку на неї (це не синя).
, Україна
Щоб приклеїти тканину на клей, що містить розчинники до піни не рекомендується. Клей просто з'їть піну.
Далі робимо нарізи на тканині так, щоб через отвори в тканині можна закріпити прикрасу в піни.
Вставте ювелірні вироби (в моєму випадку сережки) в отриманому подіумі. Смеар клей до Ізольента,
Так що подіум не виходить з контейнера разом з прикрасою. Поставте подіум в контейнер.
Що відбувається. Не поганий мені...
Найважчіша частина кладуть все разом. Я зробив шоколад наступним чином:
(фото, на жаль, не думав зробити ) ножем нагрітим в киплячій воді шоколад нагрівається в місцях різання з бритвою,
Це робиться з обох половинок. Шоколад заморожує довгий час, що дає вам час, щоб зробити це акуратно.
Потім жовта ємність поміщається всередину половинок, які приклеюються разом. Виявляється так:
Не схожий на завод. Але якщо ви думаєте про те, хто звертає увагу на це, коли вони відкривають Kinder.
Зазвичай, коли золоте золото занурюється підлога шоколаду вже зламаний, і ніхто не зацікавив, як його приклеїли.
(поки мої висновки)
Потім кладемо яйце на золотисте золото.
124332
Ось готовий продукт.
712540
В цілому, нам потрібен подарунок самому (у такому випадку краще підійде невеликий предмет ювелірних виробів).
Вишуканий сюрприз. І менш прямі руки.
Отримати Kinder. Акуратно знімати золото з нього. Як повернутися до оригіналу
Ми робимо все з екстремальною обережністю. Бажано носити теплоізоляцію на руці, в якій лежить Kinder
(звичайна, шкіряна зима) гвоздика через теплу рук шоколадний дер дуже швидко розтоплюється.
Зніміть золото акуратно на шов зрізати шоколадом. Як видно на фото, я використовував брита.
Половина шоколаду, вийняти ємність.
Ми упакуємо іграшка, граємо. Давайте грати навколо.

Візьміть шматок піни. А з неї робимо «подіум» для прикраси.

Заготовка.

Ми обмотуємо заготовку красивим матеріалом. І одягаємо його на заготовку.
Я кладу стрічку на неї (це не синя).

Щоб приклеїти тканину на клей, що містить розчинники до піни не рекомендується. Клей просто з'їть піну.
Далі робимо нарізи на тканині так, щоб через отвори в тканині можна закріпити прикрасу в піни.

Вставте ювелірні вироби (в моєму випадку сережки) в отриманому подіумі. Смеар клей до Ізольента,
Так що подіум не виходить з контейнера разом з прикрасою. Поставте подіум в контейнер.
Що відбувається. Не поганий мені...

Найважчіша частина кладуть все разом. Я зробив шоколад наступним чином:
(фото, на жаль, не думав зробити ) ножем нагрітим в киплячій воді шоколад нагрівається в місцях різання з бритвою,
Це робиться з обох половинок. Шоколад заморожує довгий час, що дає вам час, щоб зробити це акуратно.
Потім жовта ємність поміщається всередину половинок, які приклеюються разом. Виявляється так:

Не схожий на завод. Але якщо ви думаєте про те, хто звертає увагу на це, коли вони відкривають Kinder.
Зазвичай, коли золоте золото занурюється підлога шоколаду вже зламаний, і ніхто не зацікавив, як його приклеїли.
(поки мої висновки)
Потім кладемо яйце на золотисте золото.

124332
Ось готовий продукт.