471
Прекрасний подарунок 8 березня
8 березня найближчим часом! Для тих, хто не встигли запастися на продаж цукерок і квітів цікавим рішенням для незвичайного подарунка. Не новий, але, безумовно, найхолодніший! Дивись, що ви можете зробити, маючи в своєму арсеналі сюрприз і руки з правого місця!
712540
В цілому, нам потрібен подарунок самому (у такому випадку краще підійде невеликий предмет ювелірних виробів).
Вишуканий сюрприз. І менш прямі руки.
Отримати Kinder. Акуратно знімати золото з нього. Як повернутися до оригіналу
Ми робимо все з екстремальною обережністю. Бажано носити теплоізоляцію на руці, в якій лежить Kinder
(звичайна, шкіряна зима) гвоздика через теплу рук шоколадний дер дуже швидко розтоплюється.
Зніміть золото акуратно на шов зрізати шоколадом. Як видно на фото, я використовував брита.
Половина шоколаду, вийняти ємність.
Ми упакуємо іграшка, граємо. Давайте грати навколо.
Візьміть шматок піни. А з неї робимо «подіум» для прикраси.
Заготовка.
Ми обмотуємо заготовку красивим матеріалом. І одягаємо його на заготовку.
Я кладу стрічку на неї (це не синя).
, Україна
Щоб приклеїти тканину на клей, що містить розчинники до піни не рекомендується. Клей просто з'їть піну.
Далі робимо нарізи на тканині так, щоб через отвори в тканині можна закріпити прикрасу в піни.
Вставте ювелірні вироби (в моєму випадку сережки) в отриманому подіумі. Смеар клей до Ізольента,
Так що подіум не виходить з контейнера разом з прикрасою. Поставте подіум в контейнер.
Що відбувається. Не поганий мені...
Найважчіша частина кладуть все разом. Я зробив шоколад наступним чином:
(фото, на жаль, не думав зробити ) ножем нагрітим в киплячій воді шоколад нагрівається в місцях різання з бритвою,
Це робиться з обох половинок. Шоколад заморожує довгий час, що дає вам час, щоб зробити це акуратно.
Потім жовта ємність поміщається всередину половинок, які приклеюються разом. Виявляється так:
Не схожий на завод. Але якщо ви думаєте про те, хто звертає увагу на це, коли вони відкривають Kinder.
Зазвичай, коли золоте золото занурюється підлога шоколаду вже зламаний, і ніхто не зацікавив, як його приклеїли.
(поки мої висновки)
Потім кладемо яйце на золотисте золото.
124332
Ось готовий продукт.
712540
В цілому, нам потрібен подарунок самому (у такому випадку краще підійде невеликий предмет ювелірних виробів).
Вишуканий сюрприз. І менш прямі руки.
Отримати Kinder. Акуратно знімати золото з нього. Як повернутися до оригіналу
Ми робимо все з екстремальною обережністю. Бажано носити теплоізоляцію на руці, в якій лежить Kinder
(звичайна, шкіряна зима) гвоздика через теплу рук шоколадний дер дуже швидко розтоплюється.
Зніміть золото акуратно на шов зрізати шоколадом. Як видно на фото, я використовував брита.
Половина шоколаду, вийняти ємність.
Ми упакуємо іграшка, граємо. Давайте грати навколо.
Візьміть шматок піни. А з неї робимо «подіум» для прикраси.
Заготовка.
Ми обмотуємо заготовку красивим матеріалом. І одягаємо його на заготовку.
Я кладу стрічку на неї (це не синя).
, Україна
Щоб приклеїти тканину на клей, що містить розчинники до піни не рекомендується. Клей просто з'їть піну.
Далі робимо нарізи на тканині так, щоб через отвори в тканині можна закріпити прикрасу в піни.
Вставте ювелірні вироби (в моєму випадку сережки) в отриманому подіумі. Смеар клей до Ізольента,
Так що подіум не виходить з контейнера разом з прикрасою. Поставте подіум в контейнер.
Що відбувається. Не поганий мені...
Найважчіша частина кладуть все разом. Я зробив шоколад наступним чином:
(фото, на жаль, не думав зробити ) ножем нагрітим в киплячій воді шоколад нагрівається в місцях різання з бритвою,
Це робиться з обох половинок. Шоколад заморожує довгий час, що дає вам час, щоб зробити це акуратно.
Потім жовта ємність поміщається всередину половинок, які приклеюються разом. Виявляється так:
Не схожий на завод. Але якщо ви думаєте про те, хто звертає увагу на це, коли вони відкривають Kinder.
Зазвичай, коли золоте золото занурюється підлога шоколаду вже зламаний, і ніхто не зацікавив, як його приклеїли.
(поки мої висновки)
Потім кладемо яйце на золотисте золото.
124332
Ось готовий продукт.