1163
Прес-конференція Юлія Ліпницька в Московській школі
Недавно зірка російського фігурного катання, олімпійський чемпіон, Юлія Ліпницька провела незвичайну прес-конференцію. У Московській школі No 1270 було більше, ніж офіційне інтерв’ю. Не пропустіть такого заходу. Прочитати, як це було в продовження повідомлення.
Звичайно, така зустріч не може бути пропущена. Для багатьох дітей Юлія стала ідолом і справжнім героєм минулих Олімпійських ігор Сочі 2014.
«Юля ми любимо тебе», «Я тебе добре!» – так привітали Юлії московські школярі
Після чого пройшла прес-конференція, на якій Юлія та її тренер Eteri Tutberidze відповіли питання від школярів та журналістів.
р.
Що допомогли стати олімпійським чемпіоном?
- Щоденна робота. Ранок до ночі. Ви повинні мати багато терпіння для цього.
до Який секрет успіху?
- Робота і робота знову. І так 11 років.
- Ви стали олімпійським чемпіоном. Чи важливо, щоб ви отримали наші нагороди?
- Олімпійське золото в команді є великою перемогою за всю країну.
- Хто буде вашим найбільшим суперником у чемпіонаті світу?
до Мій головний суперник – себе. На чемпіонатах світу немає слабких конкурентів.
Ми хочемо, щоб Юла та всі наші спортсмени очистили та впевнено орендували на майбутній чемпіонат світу, який відбудеться з 24 по 30 березня в Японії.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
Р
Звідси.
Звичайно, така зустріч не може бути пропущена. Для багатьох дітей Юлія стала ідолом і справжнім героєм минулих Олімпійських ігор Сочі 2014.
«Юля ми любимо тебе», «Я тебе добре!» – так привітали Юлії московські школярі
Після чого пройшла прес-конференція, на якій Юлія та її тренер Eteri Tutberidze відповіли питання від школярів та журналістів.
р.
Що допомогли стати олімпійським чемпіоном?
- Щоденна робота. Ранок до ночі. Ви повинні мати багато терпіння для цього.
до Який секрет успіху?
- Робота і робота знову. І так 11 років.
- Ви стали олімпійським чемпіоном. Чи важливо, щоб ви отримали наші нагороди?
- Олімпійське золото в команді є великою перемогою за всю країну.
- Хто буде вашим найбільшим суперником у чемпіонаті світу?
до Мій головний суперник – себе. На чемпіонатах світу немає слабких конкурентів.
Ми хочемо, щоб Юла та всі наші спортсмени очистили та впевнено орендували на майбутній чемпіонат світу, який відбудеться з 24 по 30 березня в Японії.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
Р
Звідси.