Що робити Arnold Schwarzenegger

Досягнення Арнольда Шварценгера можуть бути безкінечні. Крім того, будучи блискучим актором, культуратором і екс-губернатором Каліфорнії, він також є дуже вихідною людиною. Я рекомендую вам подивитися на найцікавіші, провокативні та нелівські питання, які Schwarzenegger було запропоновано в онлайн чаті.

Арнольд, ви живите три життя в одному - культуристів, актора і губернатора. Який був найскладніший для вас?

Намісник є найважчим і водночас цікавими роботами, і вчиняє найбільш задоволення.

[color=#3333FF] Як зробити перехід від губернатора до Голлівуду? [/color]
Я пропустіть Сакраменто! Але в той же час я мав великий час, працюючи над фільмом Герой повертається. Найголовніше, щоб бути пристрасними про все, що ви робите.

[color=#3333FF] Чи є режисер або актор, який ви ще не працювали, але хотіли б?
Я хотів би працювати з Майклом Бей і Стівеном Spielberg. А Сам Райм буде приємно.

Яка роль ви пошкодуєте найбільш?
Я дуже шкода, що я не зірка в скелі. Я люблю кіно і він виявився великим в кінці. Але коли я пропонував частину, то це було лише 80-сторінок, з пучком рукописних редагувань, які не виглядали на всіх.

549645

Арнольд, ти був idol до мого батька, який помер 9 років тому. Він сам підписав кришку журналу Vanity Fair з вашим зображенням, обрамляючи його, поставивши його на стіл і по всій своїй кар'єрі тренерів розповів всім, хто дав йому автограф. Я просто хотів сказати, що ви були особистим героям, і якщо він живий прямо зараз, він буде першим в лінії, щоб побачити всі ваші фільми. [/color]
Дякуємо за Ваш коментар! Я не шкода, що я ніколи не зустрів свого батька, він повинен був чудовий чоловік.

Яка порада, яку ви отримали у всьому житті?
Мій батько завжди сказав: "Чи корисні."

573796

Чи є це щасливий момент життя? (розмальовані)

Це щасливий момент життя! (Коли Арнольд став громадянином США)
Другий варіант виграє!

Ваш підпис кричить в кіно, вони зазвичай написані в скрипті або ви непроваджені?
Все чистого імпровізації. Кожен з них.

Ваша улюблена цитата з фільму?
Я повернувся.

Як часто ви говорять німецькою мовою? Після того, як багато років в США, простіше говорити англійською мовою?
Не дуже часто, я обов'язково набагато простіше і зручніше говорити англійською мовою. Що потрібно дати вам уявлення про те, як поганий мій німецький став.

Чи можна ви побороти сто предаторів розмір качки або одного качка розмір предатора?
У мене є один дует розмір предатора, ніж настойка з 100 химерними хижаками. Я вже пограла Predator розмір Predator, тому я впевнений, що я можу впоратися з качкою якось.

Чи ви збираєтеся робити Близнюки 2?
Я, ми будемо, з Danny DeVito і Eddie Murphy.

Звідси.