Коронадо - один з найдорожчих місць для життя в Каліфорнії

Coronado, також відомий як Coronado Island, розташований приблизно в 5 км від центру Сан-Дієго. Світовий звіт за версією Coronado як одного з найдорожчих місць для проживання у всіх Каліфорніях. У 2000 році невеликий 2-х кімнатний будинок може легко коштувати більше $ 1,000,000. Ось де ми зараз...

1.

2,2 км Coronado може бути досягнутий через красивий міст, який з'єднує Downtown до острова.

3. У Сан-Дієго. Хочу зробити картину цього малюнка і повісити в домашніх умовах, я люблю Сан Дієго

4. У Коронад став великим курортом 1888 р. після відкриття готелю дель Коронадо, який, до речі, знімав фільм «В джазі тільки дівчата» з Маріліном Монроем. Погода в червні в Каліфорнії дуже летючі, але приємні ... мій перший візит до Коронадо прийшов в похмуру погоду, але в інший день я знайшов це гарне місце в чистому погоді, тому ви маєте можливість оцінити це місце в двох різних ковдрах

5. Умань Прогулянка по вулицях Коронадо можна іноді пахнути запахом старовини, але біля пляжу виходять такі милі сучасні вілли.

6. Жнівень Готель Coronado

7. Про нас На сьогоднішній день на пляжі знаходяться щільні хмари, не так багато людей, як ніби це ще взимку в Калі.

8.

9.

10.

11. Пляж дуже широкий, ймовірно, футбольне поле легко підійде тут

12. Ми погуляли по пляжу і вирішили поїхати до відомого готелю дель Коронадо .

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21. Chandelier в лобі готелю

22.

23.

24.

25.

26.Ретро офіс)

27 Шампанське, яке виробляється в готелі, доки я розумію за назвою

28.

29. Туризм є значним елементом доходу для Coronado, Travel Channel в 2008 році присуджено пляж Coronado Beach 5 місце в США.

30. День 2 Уявіть, що я перевернув на вогні та зиму Коронадо розглянуто

31.

32.

33. До речі, ви можете побачити, як сірі хмари вішали над океаном поруч ... так це часто буває, в Коронадо, сонце, ви йдете трохи на північ на пляжі місії, наприклад, і є вже хмари.

34.

35.

36. Р

37. Сьогодні...

38. рятувальний стенд

39.

40. 179378

41.

42.

43.

44.

45.

Також в Коронадо є військово-морська база Амфібії, яка є одним з головних командирів військових центрів на західному узбережжі. Я недавно дізнався про цю основу жарт. На території бази є одна будівля, яка привертає увагу. Чотири L-подібні будівлі, побудовані в кінці 60-х, є частиною бази Coronado Airborne і служать бараками для морських бджіл (Naval Construction Battalions). З землі і з сусідніх будівель форма ластівки не помітна. Не помітив цей незвичайний варіант до того, як Google Earth отримав достатню популярність. З тих пір суб'єкт міток на військовій базі США був перевіз на блоґосфері. За словами представників ВМС, той факт, що будівлі, призначені місцевим архітектором Джоном Моком, будуть розміщені у вигляді тампонки, помітили тільки після укладання фундаменту в 1967 році. Так як там не видно косики з землі, ми вирішили не внести зміни до плану. Згодом ВМС зустрілися з громадськістю і пообіцяли висаджувати дерева до того, якось закривали косастику на площі.