Дискусії дії формаліну

У всіх цивілізаціях, з часу безсмертності, є потреба людини, щоб занурити свою назву після смерті. Скеляні картини, єгипетські піраміди, старовинні пам'ятники та поховання благородних людей дають це лише додаткове підтвердження.

Швидкий розвиток медичної науки і анатомії дав сильний поштовх до вдосконалення методів ембалування і збереження корпсів, як органи загиблих, привезені в анатомічний театр для автопсії і навчання, без ембалінгу, швидко знезаражуються. У 1628 р. допускається введення консервантів в судинне ліжко, яке було значно ефективніше, ніж попередні методи гасіння. Піонером цього напрямку був видатний голландський анатоміст Фрідерик Руйш, який широко використовувався введення консервантів і барвників в артеріях і венах.

З початку XVIII століття, але революційна революція в цій ремісії відбувалася з відкриттям нових речовин з чудовими ембалізуючими властивостями. Гліцерин, отриманий за допомогою хіміста Scheele в 1779 році, фенол (карболічна кислота), що використовується Списокром для дезінфекції операційних приміщень з 1867 року, і формаліну, виявлені Гофманом в 1868 році і має виражений фіксуючий ефект на тканинах навіть в 3% концентрації, є основними консервантами, які використовували анатомісти для ембайнування більше сотні років.

Хофманн, Август Вілгельм фон
8 квітня 1818 - 5 травня 1892

р.

Купить у формаліні.
Імперфектні лінії
Він рухається поступово.
Мій обличчя є її ім'я.
Потовщик є однаковим синім.
Не помітив перемикача.

(Fleur)

повністю без головного мозку

І нарешті, моя улюблена тема ці дні:

Додано до [mergetime]1396266556[/mergetime]
Формалін є водним розчином, що містить 37-40% формальдегід і 6-15% метиловий спирт (стабілізатор). Формальдегідне джерело, дезінфікуючий і дезодоратор, рідина для збереження анатомічних препаратів і засмаги шкіри.

Формалін складається білки, тому його використовують для засмаги желатину у виробництві плівкових плівок, для збереження біологічних матеріалів (виведення анатомічних та інших біомоделей), а також антисептики.

Джерело: