461
50 euro каска
Цей випадок надіслав нам наше постійне читання, яке розповів нам про те, як він був знайдений для тиди суми просто на «проти плями». Хоча непривабливість була відмовою в його розповіді, я раджу бути впевненим, щоб познайомитися з його сюжетом в продовження посту, щоб не половити себе такими шампанами.
У мене був незабутній інцидент сьогодні. Я побіг у шампанів.
Поблизу готелю я зупинився двома виборцями, нібито іноземним громадянином і його перекладачем. Прийняти до Войковської за 20 євро. Після того, як зробити прості розрахунки, я впевнено погодився. Дельмени одягнулися досить, як в костюмах, келихах, європейському вигляді, одна з середньої висоти, друга - нижча. «інтерпретер» сідає в передній частині сидіння, «під ключ» в спині.
В той час як водіння, іноземець залишився німим, був, щоб говорити, в характері.
3 фото через Український
Про політику, новини, про життя.
Коли вони прибули, «інтерпринтер» вивів гаманець (старий і дешевий, він повинен оповідати мені) і почав шукати 20 євро. Більше грошей в гаманці, багато паперів за 100, 500, 50 євро, але не було 10.
- Чи зміниться ви на 50?
Я шукаю себе. Є лише тисячі бензинів, які я чесно повідомляв. Перекладач сказав «не багато», але він не мав намір запустити і змінити гроші, хоча Войковська є повним банком. Він стояв, оцінив щось, погоджене тисячам.
Вже в домашніх умовах мені сподобалося, і це сербка «педесетна динар».
Тому мої дорогі, бути пильними! Фрахіс працює!
...
Джерело:
У мене був незабутній інцидент сьогодні. Я побіг у шампанів.
Поблизу готелю я зупинився двома виборцями, нібито іноземним громадянином і його перекладачем. Прийняти до Войковської за 20 євро. Після того, як зробити прості розрахунки, я впевнено погодився. Дельмени одягнулися досить, як в костюмах, келихах, європейському вигляді, одна з середньої висоти, друга - нижча. «інтерпретер» сідає в передній частині сидіння, «під ключ» в спині.
В той час як водіння, іноземець залишився німим, був, щоб говорити, в характері.
3 фото через Український
Про політику, новини, про життя.
Коли вони прибули, «інтерпринтер» вивів гаманець (старий і дешевий, він повинен оповідати мені) і почав шукати 20 євро. Більше грошей в гаманці, багато паперів за 100, 500, 50 євро, але не було 10.
- Чи зміниться ви на 50?
Я шукаю себе. Є лише тисячі бензинів, які я чесно повідомляв. Перекладач сказав «не багато», але він не мав намір запустити і змінити гроші, хоча Войковська є повним банком. Він стояв, оцінив щось, погоджене тисячам.
Вже в домашніх умовах мені сподобалося, і це сербка «педесетна динар».
Тому мої дорогі, бути пильними! Фрахіс працює!
...
Джерело: