Цей випадок надіслав нам наше постійне читання, яке розповів нам про те, як він був знайдений для тиди суми просто на «проти плями». Хоча непривабливість була відмовою в його розповіді, я раджу бути впевненим, щоб познайомитися з його сюжетом в продовження посту, щоб не половити себе такими шампанами.
У мене був незабутній інцидент сьогодні. Я побіг у шампанів.
Поблизу готелю я зупинився двома виборцями, нібито іноземним громадянином і його перекладачем. Прийняти до Войковської за 20 євро. Після того, як зробити прості розрахунки, я впевнено погодився. Дельмени одягнулися досить, як в костюмах, келихах, європейському вигляді, одна з середньої висоти, друга - нижча. «інтерпретер» сідає в передній частині сидіння, «під ключ» в спині.
В той час як водіння, іноземець залишився німим, був, щоб говорити, в характері.
3 фото через Український
Про політику, новини, про життя.
Коли вони прибули, «інтерпринтер» вивів гаманець (старий і дешевий, він повинен оповідати мені) і почав шукати 20 євро. Більше грошей в гаманці, багато паперів за 100, 500, 50 євро, але не було 10.
- Чи зміниться ви на 50?
Я шукаю себе. Є лише тисячі бензинів, які я чесно повідомляв. Перекладач сказав «не багато», але він не мав намір запустити і змінити гроші, хоча Войковська є повним банком. Він стояв, оцінив щось, погоджене тисячам.
Вже в домашніх умовах мені сподобалося, і це сербка «педесетна динар».
Тому мої дорогі, бути пильними! Фрахіс працює!
...
Джерело: