Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Директор по персоналу

Нерідко ми маємо стереотип, що професія, національність або приналежність до партії (клас, громада), накладає на людину певний відтінок. Ви можете часто почути, що посадові особи є бюрократами, копсами є хабарами, художники без талантів... добре, ви знаєте.
На одному з будиночків я їду по внутрішній кільці саду. Як це було? Підставка ...
Інші дні я кинув цей сегмент в 5-7 хвилин, і сьогодні 2 години і я повинен сказати: - кінець джем-перебій не був видно. Так, і PoH, ви можете стояти, тільки раптом я почув обтяжку в животі і відчував потужний тиск!
- Я збираю себе! - Звуковий мозок. І я відчував з кожним осередком в тілі, що думав не без правди!
На Саді між внутрішнім і зовнішнім кільцем, дайвінгом в який, не турбуючи всіх, я вирішив стояти і чекати кільце, щоб зупинитися на червоному, і я буду штампувати на Краснопролетарській, летіти до будинку - потім прогулятися кілька поверхів і ось порцеляновий спас !!! )
-ТУК-ТУК!!! - Моя мрія щасливого рельєфу, переривала наполегливий збиток на склі зі смугастою паличкою.
Відкриття вікна:
- Привіт!
- Привіт, Ліутенант Такіто! Ви порушили правила дорожнього руху, перекреслилили тверду лінію, документи?
Я викопаю в підлокітнику, отримую документи, а потім друга хвиля охоплює мене ... вулкан вибухає всередині! Я послав з натяжністю, але справляється з собою, поширила свою ліцензію і технічний паспорт.
- Чому ви так сміливо, перед нашими очима порушують?! - Відверто говорить ліевтенант.
На щастя? Я просто збираю себе! Я стояв протягом двох годин. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

Він подав мені документи з ненадійним спокійом і зірвав непристойно в очі запалювання, з капілярами, що вибухають від тиску!
Я захоплюю, я займу, і починаю складати їх в страхування, закриваючи на колінах і кладемо їх в підлокітник.
Далі я дивлюсь на лейтенанта, але тут немає.
Я чую збитку вперед, я повертаю голову в ході мого руху і побачу командиру зупинити потік на зовнішній кільце і показати мені з рукою:
-Коментуй!
Я? Ви мені? ?
- Приходьте! Він втомився навіть важче.
Я рухаюся з мого місця з тапочкою, перетворюючи навколо - Я дивлюся на задньому боці поліцейського з його батоном, піднявшись в руці, армія звичайних мотористів за ним, і я не вірю очі ...
- Ось чоловік! - Я думав всі речі.
У зв'язку з дорожнім транспортом, особливо з представниками органів влади рідко зустрічається І тут. й
Успіхів на дорогах! Ми впевнені, що ваш паливний бак повністю і ваш танк порожній!

Джерело: