3D паперові скульптури Лідія Касумі Ширф

Модний дизайнер, ілюстратор і набір дизайнера Lydia Kasumi Shirref з Великобританії створює дивовижні фігури з кольорового паперу. Це різні об'єкти, без серії. Її техніка є настільки унікальною, що в юному віці дівчина, яка ледь закінчила університет вже затребувана величезною кількістю рекламних і дизайнерських агентств, не встигаючи обробити замовлення.

3D паперові скульптури Лідія Касумі Ширф р.

7757037 Р

Я працюю протягом тривалого часу, відрізаючи кожну деталь зі скальпією. Потім потрібно ретельно приклеїти, щоб не було плям.

3D паперові скульптури Лідія Касумі Ширф Р.

З Лідія співпрацює з багатьма рекламними студіями, які замовляють її зробити спеціальні установки.

3D паперові скульптури Лідія Касумі Ширф р.

Я знаю, що зараз об'ємне орігамі зовсім не новинка, але незалежно від того, скільки я дивитися твори інших художників, я розумію, що люди не знають, як працювати з кольором, а фактура матеріалу і кольору є основною в цій роботі. Насправді невід'ємна частина зображення. В іншому випадку це дитяче ремесла, не мистецтво. Я не претендував бути генієм в цій галузі, але об'єктивно я буду сказати, що я серйозний про створення моїх фігур, і я думаю, що я є професіоналом, оскільки у мене є стільки замовлень від дуже поважних компаній, які не будуть купувати нічого.

Я працюю в техніці так званої старої школи орігамі. Я роблю все своїми руками, хоча це високий час, щоб купити лазерну ріжучу машину.
У другому році в Університеті Глостерширу в Челтенхемі у 2009 році Лідія отримала 600 ліра-судар від директора патенту Челтенхема та адвоката торгової марки за досягнення в мистецтві. Вона виявилася однією з кращих студентів, щоб представити оригінальні нові форми, що відображають відносини форми, кольору та зображення.

Лідія отримує перевірку винагороди 600 ліри