603
Територіальна косметологія останнього століття
Жінки хочуть бути красивими в будь-який час. Тепер процедури пілінгу і омолодження, фарбування і різання, різні спа-процедури не тільки допомагають, але і естетично презентовані. У минулому столітті салони краси відрізнялися. Може бути це було ефективним і навіть не болючим, але він виглядав заляка.
Салон краси Олени Рубінштейн, маска для живлення шкіри
Маска анти-ханове з кубиками льоду, популярна з Голлівудськими зірками
Фрекети з вуглекислим газом
З вуглекислим газом замерзли флекци. У 1930 році не винайшли методи захисту слизових оболонок, крім банальних вузлів, ще не були винайдені. Таким чином, штекери розміщувалися на очах і вухах, які притискали металевими штифтами, а трубка з фільтром вставлялася в рот, через яку пацієнт вдихнув під час процедури.
Винахідність відомого Макса фактора для точної постійної татуювання
р.
Шкіра повернулася рожевою, зменшуючи тиск в камері до рівня повітря альпійських гір.
Ймовірно, що при виникненні фрази «Краса – страшна сила», бо багато процедур виглядали лякати. «Привіт, не дивлюся на мене, я ще не зносила макіяж». Дивлячи такі препарати, чоловіки дійсно можуть бути рубані.
захисник сонячних опіків, 1940
Стілець для масажу та схуднення
Три величезні фени для волосся швидко висушують голову в 1920-х роках.
Фруктова маска в 1930
Ймовірно, єдина процедура інтрепідів, яка не видається в ці дні.
Хімічний Перм волосся в 1930, Німеччина
149452
Перм, 1940, Франція
Есандр для спорту, 1940-ті рр.
Есандри існували до наших років, лише трохи змінилися і стали частиною тренажерів.
Салон краси Олени Рубінштейн, маска для живлення шкіри
Маска анти-ханове з кубиками льоду, популярна з Голлівудськими зірками
Фрекети з вуглекислим газом
З вуглекислим газом замерзли флекци. У 1930 році не винайшли методи захисту слизових оболонок, крім банальних вузлів, ще не були винайдені. Таким чином, штекери розміщувалися на очах і вухах, які притискали металевими штифтами, а трубка з фільтром вставлялася в рот, через яку пацієнт вдихнув під час процедури.
Винахідність відомого Макса фактора для точної постійної татуювання
р.
Шкіра повернулася рожевою, зменшуючи тиск в камері до рівня повітря альпійських гір.
Ймовірно, що при виникненні фрази «Краса – страшна сила», бо багато процедур виглядали лякати. «Привіт, не дивлюся на мене, я ще не зносила макіяж». Дивлячи такі препарати, чоловіки дійсно можуть бути рубані.
захисник сонячних опіків, 1940
Стілець для масажу та схуднення
Три величезні фени для волосся швидко висушують голову в 1920-х роках.
Фруктова маска в 1930
Ймовірно, єдина процедура інтрепідів, яка не видається в ці дні.
Хімічний Перм волосся в 1930, Німеччина
149452
Перм, 1940, Франція
Есандр для спорту, 1940-ті рр.
Есандри існували до наших років, лише трохи змінилися і стали частиною тренажерів.
Liu Wen, Milu Sluis і Birjit Кос став героями рекламної кампанії Who's Who Spring/Summer 2014
Крістіна Гендрікс в новому випуску журналу редагування