Натататататататататата

Z-1 костюм

21 липня 1969 р. У Нью-Йорку заголовок: «Народна прогулянка на Місяці!»

Neil Armstrong і Buzz Aldrin думали, що вони можуть прогулятися на поверхні місяця без костюмів.

Я не знаю, що буде відбуватися, якщо астронаут перейшов на носові джинси та пончо. На думку Сімпсони, які показують, що люди, як правило, вибухають.

Звичайно, стандарт Аполлон 11 включений до костюма A7L, який був найвищим технологічним досягненням його часу. Але як і всі речі НАСА, космічний костюм A7L постійно модернізований, і після 4 місій, Аполлон 15 астрономів почали використовувати A7LB.

Buzz Aldrin на поверхні місяця в костюмі A7L

Косметика A7L без зовнішньої оболонки

Що робити це? Додані "Б"й

Євген Кернан на поверхні місяця в костюмі A7LB

Косметика A7LB без зовнішньої оболонки

Серед всіх інших незначних змін, A7LB почав надавати більшу мобільність талії, дозволяючи астроному сидіти в Луноходах.

З кожною новою місією Аполлона, космічні костюми продовжували змінювати і покращувати, і виходять за межі звичайної фантазії.

Сьогодні, НАС Він знову глибоко займається розробкою нового космічного костюма.

Це лише оригінальна концепція і не відомі технічні характеристики.

Він потребує власника пива!
У понеділок стартував голосування на дизайн нового костюма Z-2. Деякі дійсно футуристичні, і деякі способи смішні. Але на їх ядрі вони покращують моделі поточного прототипу Z-1, який має м'яке верхнє торсо. Z-2 виготовлений з міцних композиційних матеріалів, які ідеально підходять для досліджень на Марсі, які ми, ймовірно, зробимо на червоному планеті прямо після того, як ми знайдемо Wal-Mart там.

Z-2 є першим космічним костюмом для використання 3D лазерного сканування та 3D-друку.

Ви можете голосувати.Головнай

Звичайно, серйозна технологія використовується в розробці цього космічного костюма, але з урахуванням НАСА є стільки технології, як у футбольному телефоні 90-х.

Так, можна вибрати один дизайн нового костюма з трьох.

Перший варіант «Біомімічрі». - особлює океани Землі, а саме деякі його мешканців, які мають біолюмінесцентні якості.

Його особливість - електролюмінесцентний дріт, що простягається через верхнє тіло, що стає видимим в умовах низького світла.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

Другий варіант "Технологія." Luminex дроти і світлові випромінювачі можуть легко допомогти ідентифікувати членів команди як в зовнішній простір, так і на поверхні.

Це дійсно класний дизайн, але я впевнений, що НАСА може просто зберегти багато грошей, поставивши значки на космічні костюми, які кажуть, Привіт, моє ім'я _________.

Третій варіант «Тренди в суспільстві» Яскрава колірна гамма, яка імітує спортивний стиль відображає, як прогресивний повсякденний одяг повинен виглядати в майбутньому.

Завдяки своїй назві костюм гордо підтримує легалізації марихуани і не хоче мати дітей.

3250Р. 3700Р.

15 квітня і переможець буде оголошено 30 квітня. Після цього НАСА почне будувати новий космічний костюм і планує зробити його по листопаду, а потім починати тестування в Космічному Центрі Джонсона в Хустоні.

Тести будуть проходити в вакуумній камері, в спеціальному басейні і в імітаційному середовищі на Марсі.

Інформація від cnn.com.
Переклад та стаття, підготовлена командою Telebreeze Team.

Джерело: habrahabr.ru/company/telebreeze/blog/217825/