Кримський монетний бум

Жителі Криму після референдуму почали різко позбутися від гривні. У громадському транспорті були анонси, що драйвери не приймають трюфелі для подорожі, а продавці в магазинах плоско відмовляються приймати монети з бідних покупців. Без думки двічі, одна з жителів розробила безумовний план продажу «ірону».
3610Р. 4200Р.

Ще один кут. Все було зібрано небагато, і я дійсно не спробую, тільки це деномінування було викинути в окреме місце, вона виявилася на рік 210 монет, більшість з них були розсіяні в останні дні в задніх машинах для кави, що залишився чекав абсолютно інший формат машини, і я буду робити бронювання відразу в місті особисто я знаю тільки два, один з них на дорозі з Севастополя, був обраний найближчим, в основному керований на тому, що це безлакитна машина і грмень про те, що погана справа з деталями вона не стане...

Ось він є eater моєї сьогоднішньої тріфлі, апарат звичайно на межі фантастики, але ось за принципом "Я щасливий, я граю", один раз 5 нулювали баланс і так гривні 30 просто ate в марно, бігти вперед в кінці цієї дії, акцепт банк був наповнений дрібними речами, можливо, хтось перед мною, це не важливо, але він не хотів би прийняти, але дав лазі, залишивши трохи на руках ...

Але в принципі, дружина була задоволена результатом, тріфле об'єднана без єдиного коктейлю маркетолога.

Джерело: бітффф

-img5---

Джерело: рибальська сітка