Як усунути наслідки поїзда вандалізму

Вандалізм в поїздах не здивує всіх. З кожним роком молодий Пікассо і любителям чогось розірвати автомобілі пасажирських поїздів на мільйони рублів. У цьому пості ви побачите, як усунути створення універсальних монстрів у депо «Лобня». Цей депо нещодавно отримав два нові композиції ED4M. Як довго ви скаржаєтеся про те, щоб їздити на старих електриках? Ось вони, нові. І не встигав працювати навіть на місяць, так як накрито неперевершеним графіті. У цьому році на станції Марк-кар пофарбований всього за 9 хвилин.
Тому тут короткий план сьогодні: ми побачимо розмальовані нові композиції, подивимося на прикладі менших нових композицій на запланованій роботі, щоб принести їх до нормального стану після дій наших громадян, подивіться на тверду роботу тих, хто вимити все це, чисто і ремонт, і трохи подивіться на депо.
Можливо, хтось зупиниться на наступний раз від забору баночки, кинувши камінь на поїзді або лущення оббивки з місць.
Може бути, це заохочує когось, щоб викликати биків, щоб замовити або принаймні викликати поліцію.
Або, можливо, це просто допоможе комусь не кинути пляшку або лушпиння з насіння в машині, але взяти його з ними і кинути її в урн. Не так складно!

Вандали використовують більше і більше дратівливих кольорів кожного разу. Навіть скло не стирається від цієї брудної речі, а в звичайній фарбі його вносять мертві. Прості автомобілі в цьому випадку фарбуються, а нові гарантовані, і що робити з фарбою не дуже зрозуміло.

Дивись, що вони фарбуються. Ну, щось красиве. Що таке?

Всі нові автомобілі. Як ви розумієте, гроші на відновлення будуть прийматися з грошей, які ви платите за квитки. ВАТ «Центральна ППК» немає інших грошей. Що ви платите за поїздку.

Поговорили з працівником депо Андрія Задорожного. Він той, хто займається мальованими поїздами. Він каже, що він часто фарбує 4-5 автомобілів на ніч. Вандали працюють в групах 8-10 осіб, на машині приймають 10-15 хвилин. Немає поліцейського часу, щоб прибути...

Для цього необхідно мати щось. Але це добре на мистецькій виставці, не на поїзді.

р.

Тепер походимо в магазин і подивіться на роботу усунення всіх цього.

Уявіть відчуття водія, який на повній швидкості «закрили в вітропію»

На машині ретельно промивають, рятують сидіння, замінюють ручки. Вставлені окуляри. Ну, подивіться - автомобіль відверто не новий, але чистий. Я думаю, що це приємно носити один з них.

І це те, що вони вийшли з неї.

Замінити розбите скло

Вони намагалися викорінити написи, але вони нічого не приймають.

Пофарбувати ще раз.

Відремонтовані сидіння

Я теж пофарбував. Мистецтво холіганів не відмиваються.

Я хотів би зрозуміти, що це все про нас.
Багато людей скаржаться на те, що ми Які з звичайних вагонів робить ці вагони? Не CPPK і не Російська залізниця розбиває вікна, сльози сидіння і малює мітки на автомобілях, кидає пляшки, підстилки і так далі.
Ви, дорогі пасажири, подбаємо про прокатний склад, і ми проводимо вас в чистому і акуратному автомобілях.
Всі права?

Ну, трохи хорошого виробництва для цінителів:

341923

р.

У вас є хороша поїздка!

Джерело: Central-ppk.livejournal.com