Домашній кішка будинок

Фотозвіт про те, як хлопець зробив бюджетний творчий будинок для улюбленого вихованця своїми руками. Я дійсно хотів Maine Coon ... моя дружина підтримала мене в цьому і ми купили це диво від породщика.
З кошеня ми розповіли про те, що вона досягає 3 місяців, було прийнято рішення про пилку будинку вниз:
На жаль, я не знайшов фото проекту.
Для цього потрібно буде придбати пластикові труби d=110mm на ринку.
Найдешевші труби можна купити з розбитими фланцями. Продавець не потребує їх в будь-який час:
Сейзальний трос, металеві кути, гвинти різних калібрів, ДСП, і матеріал був більш м'яким:

Труби з гвинтовими кутами.

Стенд зібраний і кладемо на основу, немає нічого складного. Не вистачає уваги інших. Послухайте мене, хто не лаціна. Ви можете побачити процес намотування шезоліну на труби.

Готова частина будинку. В процесі намотування на трубі заливається клей ПВА.

"Будка" iDream - це її тимчасова назва в кенелі. Коли ми приїхали, ми назвали її роксиком.

р.

Процес намотування шезоліну довжиною.

Намагатися.

На жаль, не існує детального процесу закладання матеріалу. Але ось все просто так просто, трохи порізати з запасом деталей. Він надягає клей ПВА на ньому. Наклеюється матеріал. З іншого боку, степлер klatz. Ножиці підстрижені надлишком.

Намагайтеся на нефарбованих полицях.

Готовий будинок чекає кота:

р.

Приїхавши в новий будинок, вії кота:

98237534

З недоліків я вірю, що потрібно було підняти «бокс» вище, і зробити 2 отвори (так що кошеня мав спосіб втекти): На практиці сидить там.
З моменту будівництва будинку, 1,5 років пройшли. і кошеня виросла:

Джерело: panicaepta

-img13---

Джерело: рибальська сітка