Епістоляр. Відкриваємо листи з Криму та України

Послання Криму в Україну

"Я пішов.
Чи ви думаєте, що я був joking, або просто вимкнено? Ні, я думаю, що я просто зрозумів, що ви не будете мати, хоча я намагаюся бути корисним для вас протягом тривалого часу.
Я зігріваю тебе з сонцем, промивається теплою морем, і завжди, дуже, дуже багато, чекав на відвідування.
Ви прогулялися в будинок без слухання ніг, розповідаючи мені, що робити, як подумати, як сказати, що робити, хто приймати приклад з, але ви не зацікавили спосіб життя. Ви просто загинули мене 23 роки, ви загинули мої сади, ліси і парки, ви примушували свої береги, ви зробили мене вичавити останні краплі від мого туризму, тому що коли літо закінчився, ніхто не хотів мене, особливо ви.
І все ж я закінчився, я сподівався...
Ти знав, що я був вмираю, але замість кисневої подушки, ви захопили горло. Але я не сердився, я просто відходжу. Я не можу залишити тільки тому, що ви не можете дивитися мене вбивати братів.
Я трохи подихаю, просто трохи, і я буду їх все. Я кохаю тебе, але ти не хочу стати рідним, тому я піду додому до себе.
Не більше. Крим.
16 березня

Відповідь України на Крим:

Шановний Крим!
Я не можу приховати його, я звернувся з вашим листом. І сьогодні я розумію більше і більш чітко, що ви, Крим, є звичайним Нарцисом.
З якоїсь причини ви вирішили, що ви є більш особливим, ніж Карпати або Донбасу, Слобожанщина, Покуція або Полісся. Ви задовольнили особливу любов до себе, як примхливий куб матері багатьох дитячих гістериків і ревнощів її інших дітей - її братів і сестри.
Я подарував свою любов всім однаково, я любила і любила всіх, як мама любить всіх своїх дітей однаково.
Коли ви подарували мені з дитячого будинку в 1954 році, ви були пустельними, безболісно і потворними малюками, покинутими і безтурботними.
У 1941 році на наказах свого тодішнього мачуха, відкликаючи війська до Таману, а Чорноморський флот перепинив Севастополь і приховав у Батумі до кінця війни. Тоді вони взяли своїх людей від вас, зйомки та висування протягом багатьох десятиліть нащадків великого та гордого царя.
Хоча я був у руїнах, я перебудував вас. Я подарував вам свою Наддніпрянську воду для вирощування винограду та хліба, перебудував міста та залізниці. Я приніс свої порти і пляжі назад до життя, пасажирські літаки, що занурилися в ваших лижах і колесах збиваються. Тексти пісень, а це означає: А потім я дав вам назад ваших людей... Люди, які жив там з часів сірого Візантію.
І все було недостатньо для вас, ви зажадали більше і більше, не з мускатства, але з змії.
Тексти пісень, а це означає: Я бачу, якщо я розфарбував вашу красуню килим з ногами, але вони мали землю на них. Наші Я був витягнутий рукою Донбас і попросив будувати шахти, я замовив цемент Дніпрогів з ногами, я викопав кар'єри в Кіровограді, перевозив деревину з Станіслава, понизив землю в Полтаві, і ви всі захоплювали море і захопили своїх братів і сестер на грядках з панцерною сітками і ліжками з слідами любові інших народів.
Ти мій малюк! Ви ніколи не навчитеся робити пошкоджену річ! І коли ковбаса не була в ваших магазинах, вона не була в інших землях шахти.
Ви вимагали відчуження, я погодився, і ви стала республікою. Як ви керуєте цим? Купуючи нові ліжка? Ноп. Побудовані нові курорти? Ноп. Ви подарували себе плавати, дозволяючи їм взяти ваші пляжі, ви занурилися в море, ви ніколи не дізналися, як зробити вино, і ви можете тільки отрути Колорадо beetle з коньяком.
Ви стягувач, Крим. Не було ви, хто працював у своїх літніх ресторанах, але мої діти з інших земель і нащадків султана, які повернули свою батьківщину. А ви просто торгували морем. Тексти пісень, а це означає: Ви думаєте, що ваше чарівність поставить вас над кожним іншим.
Так ви вирішили повернутися до свого вихованця.
Ну, йти.
Після того, як ви мій прийнятий син.
Але я радий, що з 25 моїх дітей ви тільки один, хто не проходив тестування фідельності, хоча вони постаралися стільки, скільки ви зробили.
І пам'ятаю одне: в своєму вихованцеві, ніхто ніколи не попросить вас на вашу думку знову, це повний з ручних нарцисів і без вас. І, можливо, коли ви раптом отримаєте смарт, ви будете розуміти вікову правду, що справжня мати не той, хто народив народження, але той, хто його підняв.
Але я дуже далеко.
Про нас
Тексти пісень, а це означає: Може Ісуса і Аллаха благословить вас.
Українська

Ваш текст за посиланням. й